- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Odebrałam krew i wszystko mam w normie, ale przy dolnej granicy I TSH mam tylko 0,591 Czy to bardzo źle?
Asiek zapamiętaj koniecznie co i jak po kolei, bo przecierasz szlak i musisz nam koniecznie opowiedzieć ze szczegółami jak to wygląda
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W tym roku "zagranica" odpada (nie żebym była burżuj, wyszukuję zawsze promocje etc. i w efekcie wydaję tyle ile bym wydała w PL). A nad polskie morze w wakacje nie lubię jeździć, bo jest za dużo ludzi i chaos. A chcę nad wodę i z książeczką na kocyk, albo w sumie na leżaczek, bo raczej nie będę mogła poczytać "na brzuchu" No i chciałam znaleźć ładny domek jakiś, ale wszystkie są takie stare i zniszczone, więc już może być pokój zwykły, tyle żeby ładny i zadbany, bo nie chcę się martwić o nic, a tak to będę się zastanawiać ile ludzi tu spało, ile zostawiło bakterie, a ilu materiał genetyczny heh, czy lamperie były kiedyś myte etc.
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Ale maluchy szybko rosną ...
Zazanka a jakie masz obok wyniku normy ? W ciąży tsh może wyjść niższe niż jest naprawdę i może poziom 'skakać'
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tyreotropina (TSH) trzeciej generacji (L69) Wynik badania 0,591 µIU/ml Zakres referencyjny 0,550 — 4,780
No i to właśnie znów w dolnej granicy, wszystko mam tak "na styk" od dołu
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Jurada-jaki już duuuuuuży ktoś.
Dziewczyny ja dzis byłam w pracy po 2 tygodniowym zwolnieniu i najchetniej ucieklabym stamtad na zwolnienie.. zawalona jestem po uszy.. wrocilam o 16 wykończona, ledwo zdjelam kurtke i spalam do teraz,tak mocno bolala mnie glowa, ze wzielam apap - nadal boli - boje sie ze znowu poczatek migreny. Tragedia .
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
zazanna zdam jutro relacje na gorąco co i jak... mam nadzieję, że dowiem się kto to siedzi w brzuchu, bo chyba już można coś zobaczyć... tak nie na 100%,.
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Właśnie wróciłam ze spaceru, zaszliśmy też po drodze na deserek, ja zjadłam taki kwaśny z musem malinowym i bitą śmietaną oraz lodami
Wprawdzie trochę się przeziębiłam, ale lodów było tam niewiele
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- gatta
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
też kupilam dzis krem na rozstepy z perfekty Mama w rossmanie niecale20zl, mam nadzieje że nowe nie wyjdą.. po pierwszej ciazy mam kilka.
wieczorem zaczelo mnie kluc w pachwinie po prawej stronie, może to byc bol przez to że macica się powieksza? Co chwila kluje... Chyba to nie wyrostek:/ zaś się naczytalam na necie
dobrej nocki:)
- gatta
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gatta super
Ło matko ale aż 2 tygodnie na krew? Dłuuuugooooo
Lidziun o tym nie pomyślałam, że tak można z tym wózkiem Dobry plan
Choć ja planowałam póki co łóżeczko od razu ale za to takie z tych największych aby na jak najdłużej starczyło No i na bank nie wytrzymam nie mieć go "od razu" bo w głowie to już komódkę do kompletu ustawiam i obrazeczki maluję do powieszenia nad łóżeczkiem i w ogóle oh i ah i te falbaneczki na łóżeczku i takie coś co się wiesza z kieszonkami
Kobietki a jak z wózkiem? W sensie czytałam o nich ostatnio aby się zorientować w cenach, bo będę musiała zaplanować wszystkie dzieciołkowe wydatki i odłożyć na wózek. I chyba chcę hybrydę, a Wy wolicie hybrydę, czy te z 3 funkcjami? Bo czytałam, że jak jest fotelik to i tak szybko maluch wyrasta i trzeba kupować kolejny. A ja bym chciała jeden wózek już na cały okres wożenia malucha i jeden fotelik też na cały okres "maluchostwa"
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
nie wiem co to wózek hybrydowy sprawdzalam na Google to wyszly mi wózki widłowe ja bym chciała czarny wózek z firmy beksa fajne widzialam one są trzy częściowe ale później spacerówke się z tego robi