- Otrzymane podziękowania: 47
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do spotkania to też bym chciała ale będę wiedziała dopiero jak ustalicie termin
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
chwila dla siebie, nadrobiłam oj było czytać
Mam nadzieję, że na spotkaniu będzie nas jak najwięcej, trzeba ustalić datę, godzinę itp.
Zaz fajnie, że jakby co zajmiesz się wynajmem miejsca
Byłam z Wami od początku mój pierwszy wpis pochodzi z drugiej strony dokładnie szkoda, że Lidziun się nie odzywa, ale pewnie przy trójce dzieci ciężko znaleźć chwilę
Kropka, Rita doszłyście później, ale z Wami podobnie jak z resztą dziewczyn czuję się zżyta, jak tylko Jaś śpi, albo mam chwilę to zaglądam na forum, jakoś ostatnio nawet czytałam jak miałam synka na kolanach
Asiek nie wydawała mi się straszna, ale od razu było widać, że ma charakterek i cięty język ale również bardzo Cię lubię ale po urodzeniu Laury nieco złagodniałaś
Co doi tuli moja znajoma ma dwa nosidła tuli, jedno dla siebie a drugie dla męża ale 10? to paranoja chyba nie mają co z pieniędzmi robić
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mysia, Pesq co do mm.
Mój starszy jest i też powinien zjadać po 200, ale rzadko tyle zjada zwykle po 150-170 a teraz przy chorobie i ząbkowaniu to potrafił zjeść tylko ok. 110.
Pediatra mówi, że dopóki je to nie ma się czym martwić, a straty sam nadrobi z czasem.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no nic to już chyba wszystko co miałam na myśli
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pesq napisał: Hej dziewczyny
Dziś jest mój 30 dzień cyklu - to 2 cykl starań. @ miałam dostać przedwczoraj, a dzień przed @ wieczorem skusiłam się na zrobienie testu płytkowego. Test jak sądziłam był negatywny więc wrzuciłam go do kosza. Po 10 minutach coś mnie 'tknęło', wyciągnęłam go i pod żarówką zauważyłam "coś" - dosłownie prawie nie widoczny blady (nie różowy) cień miejsca na 2 kreskę. Jakoże wiem, że po 10 minutach nie powinno się już sprawdzać, a w dodatku mąż powiedział, że nic tam nie ma olałam sprawę. Przedwczoraj (1 dzień spodziewanej @) kupilam bobo strumieniowy + płytkowy. Płytkowy wrzucilam do szafki, na strumieniowy nasiusiałam i czysto, nic, brak nawet cienia - olałam więc sprawę. Dziś rano przy porannej toalecie pomyślałam, że mam jeszcze ten drugi, płytkowy - ku mojemu zaskoczeniu 2 wyraźne kreski! Pobiegłam do apteki drugi test potwierdził.
Dziewczyny, nie mogę uwierzyć. Wiem od 3 godzin, nadal jestem w szoku, nie mogę się skupić na pracy, lęk się miesza z ogromnym szczęściem. Lekarz w środę, na hcg pójdę w poniedziałęk. Co to będzie?
Pesq Twój wyciągnęłam pierwszy wpis
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Ja jakoś.chyba na 30? Stronie dolaczylam Ale najpierw przeczytałam wszystko co napisaliście i dopiero wtedy napisałam heh
Kurczę tak niedawno to było..
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jednak dołączyłam na 40 stronie heh -siedziałam wczoraj w tel. i szukałam
W ogóle nie mogłam zasnąć, zasnęłam przed drugą. A mój bobas obudził się pierwszy ! raz o 4:20 o.O A dokładnie ja go obudziłam, bo jak spojrzałam na zegarek to się przestraszyłam, bo on nigdy tak długo nie spał i go złapałam za rękę i się obudził -niezła wariatka -.-'
Niestety dziś się czuję jeszcze gorzej :/ I co gorsza T. też dziś fatalnie. A Bobasowi jak leciało z nosa tak leci. Więc chorujemy rodzinnie :/
Pesq hahha A moja kreska z testu ma gluty po pas
Kurcze, wiecie, że ja mam skitrany test Jakoś nie mogłam go wyrzucić..
Dziewczyny a z innej beczki, od kiedy można jeździć z dzieciem rowerem? W sensie w foteliku? Bo przyczepki mnie nie przekonują jakoś, a chciałam w wakacje pojeździć
Miłej niedzieli Wam życzę
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
ja też mam skitrany test
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Właśnie uświadomiłam T. że nie oddam Bobassa do żłobka Trudno, będę dorabiać w weekendy, albo na pół etatu, albo jakieś rękodzieło, coś pokombinuję żeby nie czuć się "na garnuszku", ale nie odpuszczę wspólnych chwil z moim szkrabikiem <3 Normalnie się nie poznaję, zawsze byłam pewna, że będę chciała szybko wrócić do pracy, że będę się nudziła w domu i że będzie mi brakowało znajomych.. Ale mi nie brakuje -mam Was
O rany !!! Dziewczyny !!! Właśnie się zorientowałam, że potrafię pisać na klawiaturze bez patrzenia na nią !!! AAAAAAAAAAAaa ciekawe kiedy się nauczyłam
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Na pewno coś wymyślę na dzień babci ale póki co zero, pustka w głowie. Także czekam na inspiracje
Ja dołączyłam po 20 stronie, a pierwsza odpisała do.mnie Pesq po czym została teściowa mojego syna;)
U nas śniadanko - banan awokado;)
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa