- Otrzymane podziękowania: 108
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja odpadam bo my na wielkanoc do pl i tam chrzest i remont a czasu malo
Tutaj jak dziecko opuszcza szkole to sa kary pieniężne
no i bym musiała 3 corki brac do wawy
O zgrozo
Ale bede z wami myslami i proszę o relację i foty oczywiście meszka
Co do wprowadzania to w pl daja jabłko i marchewki
A w afryce banan i kiwi albo pomarańcz
Wiec co kraj to obyczaj
I np w uk deserki sa z truskawkami a w pl kaza jak najpóźniej
No i mamy kp tez maja zakaz a ja jem i jest ok
Moze nie obzeram sie kilogramami ale kilka zjem od czasu do czasu a pomarancze non stop bo mamy a free
Wiec doo boju
Pesq ja tez mam chwile ze chce rzucic cyckowanie
Po pierwsze brak mi czasuuuuu
Po drugie wkurzaja mnie skoki i humory
Chce nosic inne ciuchy niz te do wygodnego cyckowania
Chce juz zaczac dietę i byc seksiiii dla siebie tyle schudlam przed Lilla i teraz wszystko wróciło
Nie zebym żałowała ze mam lille nie o to chodźi ale bylo mi lzej bez tych kilo
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
baaaardzo baaaardzo was lubię :*:*
takie wyznanie
ja raczej nie odciągam, więc myślę, że Jasiu wtedy będzie na mm, ale po moim rezonansie też był 30 h, także będzie dobrze mam nadzieję !
Ja się zdziwiłam, że np śliwki można wcześnie podawać, ale położna mówiła, że to chodzi o to, żeby coś rosło w naszej strefie klimatycznej, to wtedy można. a jak jest z dziećmi, których rodzice np pochodzą z polski a wyemigrowali do australii?;P patrzy się na dzieci czy rodziców? ciekawe...
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Część dziewczyn też odeszło, też sobie rozmyślałam czemu. Pewnie temu że troszkę ciężko jest być tu na bieżąco jak już sie zostawi na jakiś czas. Dlatego ja np. na fb mówiłam Sylwii albo drugiej Agatce że jak nie mają weny siły to niech nic nie nadrabiają tylko po prostu do nas wrócą Ale oczywiście nic na siłe.
W ogóle myślę sobie czesto o nas. Ciekawe ile liczebnie nas jest teraz tu aktywnych.
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Teraz jestem na etapie przekonywania Daniela do Tuli <załamka> on oczywiście twierdzi, że womar byłby ok i że jestem gadżeciarą i że dla mnie zawsze droższe znaczy lepsze (wcale tak nie jest, choć nie przeczę jakoś zawsze jak coś jest droższe to podświadomie wydaje mi się, że będzie lepsze...). No i tym sposobem mamy wózek, który najtańszy nie był a jestem z niego kompletnie niezadowolona. I parę jeszcze innych rzeczy typu bujak tiny love... I twierdzi, że z nosidłem będzie to samo ale jak zobaczyłam wzory i opinie odnośnie Tuli to się zakochałam i koniec no ale wydatek rzeczywiście jest spory no ale z drugiej strony planujemy te Bieszczady i Chałupy, więc na pewno by się przydało i dobrze kupić porządne.
Meszku, u nas też zero alergii u mnie i u D. i w najbliższej rodzinie a Staś jednak ma jakieś problemy tzn. D. nigdy nie miał problemu, ale od lata ma pokrzywkę powracającą i też nie można znaleźć ani przyczyny ani skutecznego leku na to no a ja od kilku lat mam wieczny katar tzn głównie po jedzeniu i jak przebywam na zimnie, więc to w sumie chyba gorące i zimne tak na mnie działa a nie żadna alergia. No ale kto wie
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
Bom sie bala a tu w uk dopiero wtedy usg jest
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
pesq napisał:
Mysia a takie mleko na ile starcza? W sensie puszka? Po ile dzieci jedzą tak w 5-6 miesiącu? Przepraszam że wypytuje ale jestem zieloniutka w temacie mm...
.
my teraz puszkę mamy mniej-więcej na tydzień, i to jest 450gram, na opakowaniu jest napisane że 5-6 miesiąc maluch zjada 210ml, ale to też nie zawsze jest tak jak piszą bo u nas teraz niby powinno być już 180ml według opakowania a mały zjada 150
fanie, że tyle czasu jesteśmy już tutaj razem
naprawdę rok lada moment będzie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rita a które Ci sie modele tuli podobają najbardziej? Ja powiem Ci tak. Nosidło jest drogie ale naprawdę, naprawdę jest warte swojej ceny.. Takie jest moje zdanie. Na początku, póki sama nie miałam śmiałam się z Ł. że takie drogie a nie warte ceny rzeczy produkują a później sama troszkę zwariowałam.. no piękne są kurde i naprawdę fajnie się nosi. Nie wiem jak womary możliwe że też. Piszę o tuli bo tulę znam wiadomo. Jest na fb grupa 'nosimy w tula' tam wiele jest rzeczy wyjaśnionych, laski tez podpowiadają na temat innych nosideł. Jest tam cześc wariatek które kupują po 10 po 300 dolarów ale ogólnie sporo rzeczy można się dowiedzieć.
Mysia - 210 Moja mojego z butli wypija max 130 przy dobrych wiatrach to cieżkiego mm pewnie z 90 by wypijała
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mamusie Wrzesień 2015 11 miesiąc 4 tygodni temu
asiekasiek
Witam ja jeszcze nie wiem który tydzień ale pewnie na wrzesień będę miała termin byłam w srode u ginekologa i powiedziala ze jest za wcześnie ale zrobiła mi USG i powiedziała ze na pewno jestem w ciazy . 21 stycznia ide na następna wizytę. Juz nie mogę doczekać kiedy dowiem się czegoś więcej... A jeszcze od piątku miałam grypę zoladkowa, gorączka na szczęście ustąpiła i lepiej się juz czuje UJ a i to jest moja pierwsza ciąża:
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182