- Otrzymane podziękowania: 95
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja na razie nie chcę rezygnować z kp skoro nie wiem co tak naprawdę uczula, jeśli w ogóle coś uczula. Na forum facebookowym co drugie dziecko ma te suche placki i to chyba mało prawdopodobne, żeby wszystkie miały azs... Może skóra niemowlęca tak ma zanim się przyzwyczai do różnych czynników zewnętrznych? Już sama nie wiem. Kiedyś przecież tego nie było. Albo było tylko nikt nie zwracał na to uwagi i samo przechodziło. Taka jedna położna, znajoma mojej mamy, która kilkanaście lat praktykowała zagranicą, twierdzi, że mleko matki nie uczula. Dziecko jest 9 miesięcy w brzuchu, mama je wszystko i nic dziecku nie jest, a potem niby je uczula? I mnie też coraz bliżej do tego poglądu... W jakimś artykule jeden lekarz właśnie się wypowiadał, że dziecko trzeba przyzwyczajać, bo dopiero potem może mieć alergię, jeśli będzie mu się dany składnik ograniczać. A z drugiej strony straszą tymi astmami i marszami alergicznymi jeśli się alergenu nie wyeliminuje... i bądź tu mądry człowieku
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Tylko ze u Agaty te plamy pojawiają się dokładnie tam gdzie przy AZS. Nie mniej nie więcej A jeśli chodzi o nabiał to podobno pare tygodni/miesięcy trzeba pościć żeby na stałe wróciło podobnie jak z wysypaniem, może wysypać jakiś czas po zjedzeniu. To mnie najbardziej denerwuje. GRRRRRRRRRRRRR.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Asia ja już od zeszłego roku zapowiadałam mężowi, że w tym roku jadę do Warszawy poznać moje dziewczynki i nie ma dyskusji Zresztą on też się kiedyś spotkał z jakimiś fanami samochodów, których poznał też na forum więc nie ma o czym rozmawiać. Ja będę i koniec.mąż mi powie że mnie powaliło
I tak sobie myślę, że Kubusia chyba jednak zostawię u siostry, ewentualnie na chwilkę tylko go przyprowadzimy a później muszę się schlać z wami
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Już nie mogę doczekać się jak coś to może każda co będzie miała przyjechać pkp to tak mniej więcej ustalimy i razem już dalej wyruszymy i jakąś knajpę trzeba by obczaić gdzie byśmy się zmieściły
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do miejsca to już dziewczynki z Wawy muszą jakieś fajne miejsce znaleźć bo pewnie najlepiej będą się orientowały gdzie co i jak jest
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Basieńkoooooooo, cały czas o Tobie myślimy!:*
Ja na spotkanie TAK, nawet z Agu;)) no i jeśli nie weekend to nie mam wyjśćia, tylko z Agu, chyba że akurat jakimś cudem mąż by był tylko my 27.02.-1.03 lecimy do UK (bez Agatki, jej nie ciągniemy - tzn. może teraz bym i ją zaciągnęła, ale w listopadzie przy rezerwacji lotu stwierdziliśmy, że damy jej pożyć), więc co wy jednej nocy się boicie bez Szkraba... ech...żartuję, a im bliżej, tym sama sobie nie mogę wyoborazić jak ja ją zostawię;((((((((((((((((((((((((((((((( no ale Meszka z Ko w Polszy, wiec stan Polaków w UK musi się zgadzać heh;)))
PS. chusta się łamie;) już był warkocz, teraz wyprana i schnie, jutro prasowanie i myślę, że w weekend się jeszcze bardziej zakochamy
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A na chlaniu się nie znam, bo moje życie studenckie jakoś nie było zbyt szalone, więc może któraś podrzuci:P? raczej po klubach się szlajać nie będziemy i tak hihi, a piwka można się i w Manekinie napić, choć może jakiś Pub czy coś znaczenie gdzie można nieco luźniej się poczuć no i gdzie nieco luźniej jest niż w tej naleśnikarni;)
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Basia : laugh: nie możesz mi tego zrobić !! masz być na szaro ja też lubię szary wiec nie mam co czepiać się jedynie mogę powiedzieć zazdrościć ze tyle ubrań masz w tym kolorze ale zdjęcie mega było!! bo jak przeglądam fb to nie patrzę kto dodał zdjęcia tylko same zdjęcia i przewijam widzę zdjęcie nie patrząc kto dodał i myślę : o pewnie Basia z Kuba cali na szaro . i musiałam wrócić do zdjęcia i upewnić się ze to Ty
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asia hahaha jesteś niemożliwaale zdjęcie mega było!! bo jak przeglądam fb to nie patrzę kto dodał zdjęcia tylko same zdjęcia i przewijam widzę zdjęcie nie patrząc kto dodał i myślę : o pewnie Basia z Kuba cali na szaro . i musiałam wrócić do zdjęcia i upewnić się ze to Ty
A schlać tak tylko napisałam bo ja tak dawno nie piłam, że czuję, że po jednym piwku będę miała wesoło
A wracając do posta Ritki to właśnie mnie to też zastanawiało, że jak maluszki były w brzuszku to mogłyśmy jeść wszystko i było ok a teraz ze wszystkim problem... bo dzieci uczula... dziwne to wszystko...
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa