BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

8 lata 11 miesiąc temu #1022444 przez pesq
Lena masz śliczne ombre. Tak jak Kas. A ja mam to co mam i wywaliłam na to 150 zł. Mogłam Agatce pampersów kupić na miesiąc... Ahhh. Dobra musze zapomnieć nie pojde drugi raz przeciez bo kasy nie mam i wlosow szkoda.

Gardlo mnie zaczyna boleć a mala coś namietnie kicha a dziś po południu szczepienie..

Kropka to nieźle Twoja kropeczka mała już waży :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 11 miesiąc temu #1022446 przez Kasia888
Hej piszę jedną ręką, a mały leży na mnie właściwie, muszę go potrzymać po oklepywaniu, żeby wydzielina nie spłynęła znowu :huh:

Kurczę dziewczyny taką mi narobiłyście chęć na nosidło :cheer: kurczę, womar porządny ale te wzory... :blink: kurczę szkoda, że tule nie są chociaż ze 200zeta tańsze ;)
Kas droga ta chusta, ale jak codziennie korzystasz to pewnie lepiej kupić lepszą jakościowo :)
Kropka jaka Ty jesteś zgrabniutka, w ogóle nie widać po Tobie, że byłaś w ciąży, też bym tak chciałą :woohoo:
Pesq ładne masz włoski, :) tylko po prostu zrobiła Ci pasemka bardziej niż ombre.

8 lata 11 miesiąc temu #1022447 przez agatagama
Pesq mi się bardziej w ciemnych podobasz :)
tak to jest z fryzjerami... na szczęście włosy rosną :)
my się chyba przerzucimy na spacerówkę w związku z buntem Jasia. Można ją ustawić prawie na leżąco, tylko niewielki kąt jest. A może bardziej mu podpasuje i spacery będą przyjemniejsze :)
dziś Jaś był łaskawy w nocy :) wstał o 1 a potem o 6, i spał do 8.50 :) teraz znowu drzemka :)
Noo kropka masz figuręęę, że ho ho :)

8 lata 11 miesiąc temu #1022452 przez me.ch
Pesq, nie ma tradzedi :) ale rozumiem o co Ci chodzi, ja jak zrobiłam włosy (też jakieś pasemka wyszły) to przez pierwszy tydzień czułam się jakbym posiwiala! Teraz już się przyzwyczaiłam wie c nie jest tak źle ale w w lutym pójdę do fryzjera znów i coś nowego bo nie leży mi to do końca.

W ogóle to Będę w Polsce na trzy tyg koniec lutego początek marca - może jakieś małe spotkanie? Między 19.02 a 3.03 co Wy na to? Może być Wawa albo gdzieś tam jeśli pasuje, albo napiszcie gdzie:)

Kornel już przeskoczyl do spacerówki i bardzo lubi, a dwa naszej właśnie też jest tak ze można prawie że do płaskiego rozłożyć więc co robię - daje trochę wyżej jak nie śpi (zazwyczaj max 30 minut potem jednak kołysanie go uśpi) A potem rozkładam na płasko jak zaśnie :)

Kornel dziś w nocy 3.45 oczy jak 5 zł i gada i gada;)

8 lata 11 miesiąc temu #1022469 przez pesq
Ja bardzo chetnie sie w wawie spotkam o ile ktos zmotoryzowany podjedzie po nas na dworzec :P

8 lata 11 miesiąc temu #1022470 przez agatagama
no dla mnie niestety za daleko :(

8 lata 11 miesiąc temu #1022471 przez asiekasiek
Pesq nie masz sobie co zarzucać że wydałaś tyle kasy na włosy, przecież sobie też musisz coś kupić czy wydać na coś :)

no dla mnie też za daleko z takim brzdącem :(

Kropka w sumie w ciąży ślicznie wyglądałaś więc teraz nie może być gorzej :D

8 lata 11 miesiąc temu #1022473 przez pesq
Hm to moze bardziej pora letnia jak juz maluchy będą siedziały? Meszka latem będziesz w Polszy?

A w ogóle to wbijajcie do Białegostoku :P

8 lata 11 miesiąc temu #1022474 przez kropka 889
Dzięki dziewczyny ;)
Asiek nie przesadzaj przytyłam 20 kg i byłam spuchnieta. Ostatnio nawet oglądałam zdjęcia u męża w tel i miał kilka moich fotek z okresu ciąży których nie widziałam w tym z porodówki masakra
Pesq Asiek ma rację w siebie też trzeba inwestować. Nie możesz przeliczac tego w ten sposób

8 lata 11 miesiąc temu #1022475 przez me.ch
Latem pewnie też się wybierzemy, ale to jeszcze daleko żeby planować;) a ja na dworzec mogę podjechać w razie czego;)

8 lata 11 miesiąc temu #1022476 przez mysia5
kochane .. :kiss: :laugh:

Załącznik nie został znaleziony

8 lata 11 miesiąc temu #1022478 przez kropka 889
Mysia zobaczysz co to będzie jak dzieciaczki zaczną chodzic

8 lata 11 miesiąc temu #1022481 przez Zazanna
Hello :)

Meszka ja się chętnie spotkam ;)
Pesqu odbierzemy Cię ;)

My byliśmy odebrać mój nowy dowód i teraz czekam z bobasem w samochodzie na Mamę pod biedronka heh ;) Na dowodzie mam zdjęcie jak z kryminału :P

A noc była... hmn. Bobas się ciągle budził przez katar, w końcu i 4 się poplakal na dobre i T. Zauważył, ze jestem zdenerwowana i go wzial i nosil i dopiero ja się przespalam. A T. Dziś biedny bo graza na cieczke i 3 razy z nią wychodził wychodził nocy na dwór.. i biedny niewyspany do pracy ehh. No nic teraz od razu po cieczke i kroimy bo wcześniej się nie wyrobilosmy bo najpierw ja urodziłam; a potem Graz zaliczyła ciąża urojona..

I takie to uroki ;)

8 lata 11 miesiąc temu #1022482 przez kasandra9
Tez tak czasem i mysle ze zamiast czegos mozna cos innego ale kurde....chyba macie racje ze tak nie wolno przeliczać....trzeba wyglądać przy córce czy synu;))))potem zobaczy zdjęcia i powie ale wygladalas mamoooooooo ale obciach;) takze nadal prasuje nawet bluzki które Agat mi zaraz obślinia i dresy haha;)
Ależ u nas pada śnieg chyba nici ze spaceru. Bedzie chustospacer w domu:)))) juz coraz blizejjjjjj kurieraaaa! I dzis wysyłam swoją dotychczasową na przerobke na kolkowa:)

Kropka ale masz figurkę!!!! Zupełnie nie widac ciąży!
Zaz narobilas mi ochoty na ćwiczenia..mysle a o gim z niemowlakiem gdzies...ale śródmieście to za daleko dla nas...wyslalam wirczore kilka maili na bialoleke i tu w swoje okolice...z drugiej strony nysle ze mogłabym yt odpalić i poćwiczyć cos z Agu w domu...moze sie uda. Póki co zbieram myśli w tej kwestii hihi:) Agu jutro oficjalnie 4 mc!!!

8 lata 11 miesiąc temu #1022483 przez Zazanna
A w ogóle to jestem wyrodna matka, w nocy już byłam tak nieprzytomna, ze mi przyszło mi do głowy sprawdzić czy mi trzeba ho przewinąć i jak już go przewinelam to musiałam bodziaki zmienić i w ogóle bo sie zasikal :(

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia