BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 3 miesiąc temu #1022200 przez kropka 889
Hej
Kas moja dużo leży na pleckach a do siada w ogóle się nie rwie.
U nas jedzenie o 3 I 6.30. Jak zjadła drugi raz to śmiechy gadanie itd a teraz znowu zasnęła.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1022201 przez kasandra9
No widzisz, to nie ma co gdybać:) dlatego pisałam ze nie wiem ile w tym prawdy..bo o jakies konkretne mięśnie tam chodzili, ze one potrzebne do siadania (tego prawidłowego:)) ze na brzuszku sie ćwiczy je;)no ale życie życiem...moja brzuszkowa sie rwie, Zuzia pleckowa nie:) i cala filozofie szlag trafił hihi:)

9 lata 3 miesiąc temu #1022206 przez asiekasiek
Kas Ty to chyba wszystkie blogi o chustach przeczytałaś :lol: ja kiedyś zaczęłam czytać i za dużo tego było, więc przestałam ;) a co do nosideł to właśnie renoma... patrzyłam a używane i co 30-50 zł tylko taniej niż nowe...

Jurada kurde coś ta lenka imprezowa stała się :) żeby jej to nie zostało w nastoletnim wieku ;)

9 lata 3 miesiąc temu #1022208 przez asiekasiek
kurde tak sobie myślę że wydam na nosidle a okaże się że pannica ani myśli w tym siedzieć :blink: :blink: ehh to chyba lepeij nowe nosidło kupić i jak coś oddać

9 lata 3 miesiąc temu #1022209 przez asiekasiek
jakbyście wiedziały o jakiejś promocji na tula do dajcie znac ;)

9 lata 3 miesiąc temu #1022210 przez jurada
Wiecie ze moja panna od ostatniego papu czyli ok 6.00 nie śpi :/ a u nas jest tak na brzuszku.
Wiec mysle ze jest ok. Coraz lepiej jej idzie i coraz bliżej tego ze w końcu podciągnie sie i zacznie raczkować...

9 lata 3 miesiąc temu #1022211 przez kasandra9
Asiu, bloga żadnego;) jestem tylko w grupie na fb i ciągle mi spamuje na tablicy:) hihi:) Tel i net to poj jedyny kontakt z jakąś cywilizacja 4m+ ;)

9 lata 3 miesiąc temu #1022212 przez jurada
Asiek mam nadzieje, że odwdzięczy się jak będę juz stara i będę potrzebowała pomocy.

Taka ojciec jej da imprezowanie... Jezu ale serio ciekawe jak to będzie. Teraz to strach bo to co się dzieje to tragedia... Ludzie giną bez wieści

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1022213 przez asiekasiek
Jurada moja też dupkę pcha do góry a głowa na dół i na odwrót śmieje się że ćwiczy tak jak mama :D

Kas a jaka to grupa??

Jurada właśnie mnie też to ciekawi jak to będzie jak zacznie się wychodzenie z domu itp... w sumie ok niech wychodzi pobawić się, ale strach kurcze bo tyle jest psycholi teraz :huh: :unsure: będą tatusiowie za rączki zaprowadzać i odprowadzać ;)

9 lata 3 miesiąc temu #1022219 przez pesq
Hej hej :)

Gwiazda wstała o 24 a później o ... 4! I Nakarmiłam, odkładam do łóżeczka - zasneła bez jęków.. Ja taka szczesliwa że spać nie mogłam z wrażenia czytałam co tam naskrobałyście, a tu wycie jakby ją podalali............ I niestety, do łóżka i do rana impreza. :unsure: :unsure: Także Jurada, ja nie wiem co to będzie. Agatka u Ciebie też kiepsko, co tymi malcami jest?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja sie boje jesieni. Nie wiem czy mam dokąd wracać, nie wiem czy chce tam wracać, nic nie wiem.

Ide dziś do fryzjera. Ombre Kas mnie zainspirowało i też chce ombre :P
Podziękowania: kasandra9

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1022221 przez pesq

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Apropo tatusiów i wychodzenia. Pare dni temu Ł. całuje Agatona a ona robi tak oczkami heh jak to powiedzieć, tak mocno i powoli mruga, zalotnie jakby i zamiata tymi kilometrowymi rzęsami aż Ł. łza poleciała :) i mówi - jesli zawsze będziesz takie miała oczy to nigdy cie z domu nie wypuszcze :P :P :P :P

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1022224 przez mysia5
dzień dobry :)

u nas nocka też nieciekawa :dry: o 1 pobudka i znowu gadanie przez nie wiem ile czasu, oczy jak 5 zł, a później marud... :pinch: heeej dziewczynki ! :unsure: masakra, ja nie wiem co tym maluchom się dzieje, wydaję mi się że małego mocno dziąsła męczą, ale pewności też nie mam.

Zaz świetny nawilżacz :)

ja też szukam czegoś dobrego na suchą skórkę bo u nas jest naprawdę masakra... próbowałam już tyle emolientów i nic nie pomaga, nie wiem co kupić

ja muszę kupić małemu kombinezon bo ten który miał już jest za mały.
czy któraś z Was ma może taki? allegro.pl/kombinezon-spiworek-czapeczka...osi-i5133982565.html
wydaje się fajny i nóżki są razem, a u mnie to na plus bo mały nie znosi się ubierać na dwór i muszę robić to w trybie ekspresowym ;)

u nas jak podaję rączki żeby się podniósł to jakoś nie bardzo, głowa za ciężka haha :laugh: a na siłę nie chcę go ciągnąc, Kacper robi tak jak Lenka, na brzuszku jak leży to dupcia do góry i kombinuje :)

Juradka, trzymaj się dzielnie, mam nadzieję że szybko minie i Lenka będzie ładnie spać :)

chyba mamy jakiś sezon na nieprzespane nocki... :pinch:
dzieciaczki mają jakąś zabawę pt. "kto najmniej śpi"? :lol:

u nas jest synek i to ja raczej będę burczeć jak będzie chciał gdzieś wychodzić, wolę narazie o tym nie myśleć :whistle:
synuś mamusi i na pewno będzie wolał ze mną być w domku :lol: będę tak sobie wmawiać póki co haha

Basiu, mam nadzieję, że wszystko jest w porządku! ale daj znać koniecznie jak dodzwonisz się do lekarza :) całuje :kiss:

u nas jeszcze parę dni i też będzie rok od ujrzenia dwóch kreseczek :) jak ten czas leci... :)

9 lata 3 miesiąc temu #1022225 przez pesq
Mysia myslalam ze to tylko dzieciaki na kp są takie nieznośne w nocy, pocieszyłaś mnie że nie ma reguły :P Heh Agata też głowki nie ciągnie.. Ale jutro szczepienie więc zapytam lekarza czy tak może być jeszcze.

Boże na cholere jej zabawki ?! Chyba po to żeby mogła histeryzować że nie może ich wziać do buzi całych albo zjeść bo tak się zachowuje. Pięć minut zabawy i AKHHHHHHHHHH UKHHHHHHHH ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :angry: :angry: :angry: :angry:
Podziękowania: me.ch

9 lata 3 miesiąc temu #1022228 przez asiekasiek

a i nosidlo bym już nie sprzedawała tylko miała na następne dziecie :)

9 lata 3 miesiąc temu #1022229 przez kasandra9
Asiu, ta grupa to chusty polska - nosimy, tulimy, itp. jakoś tak ;) jak wpiszesz chusty, to na pewno znajdziesz;) ja jeszcze jestem mama radzi mamie;)
Mój mąż z tą chustą też tak właśnie..że woli dołożyć 50zł i nową (mimo że mówiłam, że przy chuście to nie szodzi nic a nic:P), no i zamówiona nowa. Dziś wysłana, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pesq, moja Agat ma minilaną ilośc zabawek;) aż mi głupio, ale widzę, że powoli zaczyna chwytać i się bawić, wieć....zamówiłam jej te kółka co macie z Meszką bo wszystkie jej na macie powiesilam do kupy co były i na końcu gryzak i ładnie chwyta:) i taką kulę ze spiralką w środku - pomyślałąm, że coś do turlania nam się przyda:) no i u nas Agu uwielbia tego przytulasa z minky, wiec dziś podskoczymy do tego naszego sklepu handmade i kupimy jeszcze coś, skoro tak lubi miętolić i ślinić:))) i tak najlepsza jest piącha;) jak ona te palce tam mieści to nieeeeee wiem...

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia