- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My jak nic jutro wyladujemy u lekarza eh.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
My inhalator mamy z lidla, kiedyś rzucili takie na promocji, chodzi ciuchutko ale czy jest skuteczny to nie wiem, podobno dobre inhalatory to po 1000 zeta chodzą, ale bez przesady kogo to stać.
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Kto jest na fb to wie, bo juz od rana szalenstwo tam, ale na forum dopiero zdazylam doczytac i normalnie sama nie wiem od czego zaczac odpisywanie.
Pesq, wspolczuje, jak nie jedno to drugie u Was. Biedna ta moja synowa i tescioweczka kornelowa......
Kasiu, napewno nie jestes zla matka, w polsce sa takie temperatury ze nie sposob nie zalapac czegos. Kornel tez smarka, zreszta mnie i mego P tez zlapalo:(
Mam nadzieje ze Ko szybko przejdzie a jak nie to tez wyladujemy u lekarza.
Basiek, mam nadzieje ze to nic zlego!! trzymam kciuki!
Zaz doslij foto swiateczne to dorobimy bomke z Bartusiem to samo zreszta do wszystkich ktorzy przegapili nasza kolażowa rozmowe:)
Poki co jest tak:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
My juz mamy 5 miesiecy <3
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kornel dizs zjadl cala gotowana marchewke (z dodtakiem troche wody zeby bylo rzadsze) i 2/3 jablka tartego
Dla wszystkich Was na wprowadzanie stalych polecam taka szklana tarke jak my mamy - moja mama zakupila na targu staroci, ale widzialam w kauflandzie cos podobnego z plastiku (no i nie wykluczone ze Wasze mamy lub babcie cos takiego maja) - jest naprawde super, extra musik z owocow i warzyw robi! naprawde bomba. wstawiam foto z potartym na niej jablkiem dla przykladu:
Załącznik nie został znaleziony
Załącznik nie został znaleziony
Pesq, mozesz mi podeslac jeszcze raz link do tego aspiratora? bo mi uciekl a jakos slepa jestem i nie moge odkopac w poprzednich...
Basiek, tez zamowilam te groszki, zobaczymy czy mi przysla:P
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
A jak stosujecie maść majerankową? Bo ja smaruje nosek na noc. Ale nie wiem przez ile można? No i tez nie wiem czy to ok, że tak na noc? Bo jakaś dziewczyna na fb pisała, że ona smaruje, a potem na brzuszek, żeby wydzielina spłynęła i oklepuje...Więc już sama nie wiem?
Świąteczny kolaż super ekstra, już na fb pisałam czekamy jeszcze na resztę dzieciaczków oprócz Jasia i Bartusia brakuje jeszcze drugiego Jasia i Kacperka - ale to już chyba będzie trzeba zrobić dodatkowy rządek w choince
Wow Kornelcio wielki facet Ja zaraz sprawdzam sobie Stasiulę w tym kalkulatorze, który Pesq wrzuciła.
A co do nosidła to chyba kupię Zaz to Twoje wygląda jak tula i się zastanawiam skąd ta różnica w cenie? Jak tylko zdrowie dopisze Stasiowi i nic się nie będzie działo to chcemy w czerwcu jechać z nim w Bieszczady (nasze ukochane miejsce) a w sierpniu nad morze. I tak się zastanawiam, bo pewnie po górach to kondycyjnie nie damy rady tak na pierwszy raz z nim zbyt wiele szlaków przemierzyć, ale może kilka udałoby się zaliczyć i tutaj pytanie - czy w takim nosidle to będzie ok czy potrzebne będzie jednak jakieś takie specjalne? Musze rozeznać się w temacie, ale może któraś coś wie?
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Asiek gratuluję roku a Kornelkowi kolejnego miesiąca
Kas ale siedzących całkiem samodzielnie czy ogólnie siedzacych?
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Ktoś sie nie bał i zamienił mi dziecko!
Cały dzień ryk. Nie płacz tylko ryk. Nic jej nie pasuje. Wszystko ją nudzi po ok.5 minutach.
Mata nie, huśtawka nie, fotelik samochodowy nie, gadanie nie, ręce nie, chustowanie nie... spanie oooo 15 minut i koniec i tez pobudka od razu z histerią. Cyc tylko żeby pojeść a potem ryk.
Łapy pcha do buzi w całości, ślini się jak bokser w upalne dni i ryczy, ryczy i ryczy! Mam DOŚĆ!! Ja nie wiem jak ja jutro dam radę sama jak ona taka bedzie
Czyżby to był skok ten 14-19tydz??? Jak tak to chyba się powieszę jak ja po jednym takim dniu mam dość i chce mi sie płakać ze ona taka jest. A co dopiero 5tyg
Do tego w środę mamy szczepienie... RATUNKU!!!!