- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agatka to dobrze ze nie tylko ja i Rita czekamy jeszcze z rozszerzaniem zawsze będzie łatwiej o cierpliwość.
Jejku ja nie wiem czy ja brać do lozka czy niech w łóżeczku sie łomocze W łóżku każdy ruch ja budzi a w łóżeczku eh nie wiem czy w ogóle zaśnie a jak zaśnie to zaraz pobudka.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kas ja bylam bardzo zaskoczona naprawde. Ale patrzyłam na ich stronie cennik.o faktycznie 400, 600 a dodatkowo ten program maluch. To malutki zlobek Malo osób o nim wie poza tym nasze osiedle to 4 bloki nowe a do następnego, starego osiedla jakies 3 przystanki autobusem i tam sa juz państwowe i prywatne wiec pewnie Malo komu chce się tu jechać a tu bawią sie głównie maluszki z osiedla cudna informacja. Tylko wiecie ja mieszkam w Bialymstoku 300 tys. Mieszkańców a nie w Wwie albo Krk. Pamiętacie mówiłam Wam ze za poród prywatnie placilam 1000 gdzie w dużych miastach kilka tysięcy. Takze to ma swoje plusy. Aha i w tym zlobku nie ma wyżywienia tez to wpływa na cenę. Zrezygnowali bo co drugie dziecko uczulone albo zatrucia i problemy, w sumie ma to swoje plusy tez, przynajmniej wiem co dokladnie zje. Musze się tam przejść z Agatka popatrzeć co i jak.
Dzien dobry!
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
U nas mała zasnęła ok 21 potem pobudka po 3 i o 7 także super. Teraz lezymy i gadamy
U nas dzisiaj -8 i w nocy spadł pierwszy śnieg
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Z rozszerzaniem nie zostaniesz sama Jak tak dalej będę miała mleczko jak mam, to zacznę mu dawać do próbowania jak skończy 5 miesięcy, a już rozszerzać właściwie zaczniemy po skończonym 6
Choć jak mu wczoraj dałam jabłko do polizania to jak zabierałam to się krzywił Będzie żarłoczek po rodzicach
Natłoki myśli też miewam
Kasia to jakiś trochę niepoważny ten lekarz.. kurcze takie malutkie dziecko, a oni w nosie
Kropka w ogóle nie wracasz, czy teraz tylko? Ja chce wrócić jak Maluś pójdzie do przedszkola
Ritka ja też już sama nie wiem jak to z tą alergią jest. Całe święta jadłam "normalnie" -znaczy unikałam mleka czystego, ale jak coś mialo śladową ilosć to jadłam i nic mu nie było. Teraz znów ma katar i ja nie wiem czy to od tego czy nie, bo on nie ma żadnych więcej objawów. A teraz pogoda katarowa i nie wiem czy się dręczyć, czy nie i co robić, bo co lekarz to opinia -.-'
Nosidełko Womar Eco 2 -jest superowe Polecam
U nas też śnieg
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
Zaz do firmy w której pracowałam przed ciążą nie wracam. A co do znalezienia jakiejś innej pracy to nie wiem bo myślę że w przeciągu 3 lat chcemy postarać się o rodzeństwo dla malej
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaz to dobrze że będziesz rozszerzała później bo ja bałam się że naprawdę zostane sama
Kropka my też na chwile byłyśmy na spacerku ale na chwile bo Agatka w sobote miala 37,9 temperature i katarek, na szczescie mineło więc nie ciągałam jej po lekarzach bo jak przypuszczam ona złapała to właśnie w przychodni jak byłyśmy w sprawie skóry.
Ja obecnie nie jem prawie nic ale w przyszłym tygodniu zaczne sprawdzać bo to nie idzie tak żyć.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
U nas z przesypianiem nocy ok. Złego słowa powiedzieć nie mogę.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Jutro mamy bioderka i po tych bioderkach chyba jednak nas lekarz czeka, bo on tak charczy dziwacznie Odciągnęłam gluty, a on dalej. Bidulek malutki
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
U Jasia bez zmian, ale gorzej nie jest, jutro mamy kontrolę w przychodni i zobaczymy co dolej z leczeniem . Mamy go jak najwięcej nosić, żeby ta wydzielina tam nie zalegała, szkoda mi go strasznie
Co do rozszerzania to tak jak pisałam z racji alergii wstrzymujemy sie do 6 miesiąca. Pediatra tak zaleciła zresztą.
Zaz trzymam kciuki za Bartusia, oby skończyło się tylko na katarku.
Basiek mam nadzieję, że to nic poważnego, ale to taki jest niby nowy rok a zawsze coś
Pesq masakra z tą dietą, jak sobie przypomnę. Trzymam kciuki, w końcu czego się nie robi dla maluszków