- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A dziś jak siedział z tatą bo ja cwiczylam to przyszłam zajrzeć do moich panów i się poplakal jak mnie zobaczył heh. Obstawiam, ze nie poznał w pierwszej chwli bo włosy związane

Pesq ja czekam na opinię ofciagacza i jak ok to kupuję od razu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 174
Ściągnęłam photoshopa cs6 ale nie wiem gdzie tego szukać i czy to w ogóle tam jest.
Jedyne co udalo mi sie zrobić to metryczkę Lenki
Załącznik nie został znaleziony
- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 245
Super ta metryczka!

- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 245
No a pod takie jak nasz kolaz to wlasnie zapozyczone jest z neta i obrobione tak zeby pasowalo

- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 182

Jurada może tylko dzisiaj taki dzień Lenka miała.
Och testy, ciąża to wszystko za nami, ja się dowiedziałam dokładnie w sylwestra 31, że jestem w ciąży i co ciekawe 31 też synek mi się urodził

Meszku wrzucę jeszcze raz to zdjątko w takim razie na forum. Oto one
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zazanka ja mam taki inhalator www.lidl.de/de/sanitas-inhalator-sih-21/1/p188894
- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 33

Po pierwsze wszystkiego najlepszego w nowym roku! aby ten rok był lepszy od poprzedniego

U nas szalenie leci dzień za dniem, Tomek wreszcie porzucił smoczka do zasypiania,najwyższy czas, taki już był zmasakrowany, Laura nie toleruje smoczka,za to bardzo lubi dźwięk odkurzacza zwłaszcza na maksa głośnego

My mamy inhalator "Waweluś" już ponad rok i daje radę

Zaz elastyk chyba do 7kg, też mamy ale Laura już za ciężka już. Ritka ostatnio była promocja na drugi gatunek lf i zamówiłam sobie,bo wcześniejsza co zamówiłąm to za mała sie okazała. I jakościowo jest w porządku,nawet nie widać ,że drugi gatunek a tańsza jednak,spróbuj może. Podobno w ostatnie piątki miesiąca są wyprzedaże, ja odkłam do koperty co i raz jakieś drobniaki, i jak uzbieram to zakupię tulę,żeby mąż też mógł tulić

Basiu,jeśli coś Cię niepokoi,udaj się do Twojego lekarza, musisz być dobrej myśli

Więcej rzeczy nie pamiętam.padam dobranoc
- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mech to wyższa szkoła widzę ten program
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278

- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Asiek fajnie. Mam nadzieje że Lena juz siedzieć będzie sama.
- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 249

Ja się standardowo wyspalam, góry bym teraz mogła przenosić, a rano będę nieprzytomna eh. I śniło mi się, ze jeżdżę zawodowo na desce

- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jurada
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agatagama
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 67
Jaś też mi się ostatnio popsuł, budzi się co 3-4 h. A jeszcze niedawno miał ten pierwszy sen średnio 6 h. Eh no trudno

dzień dobry :*
- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 189
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
no i ergo sa teoretycznie dla siedzących samodzielnie:) ja sie zgadzam z Pesq, jak na chwile i raz na jakiś czas to czemu nie ...tak samo wiązanie chusty...nie zawsze wyjdzie ze jest sie czym pochwalić...ale wiecie jak to jest...bo wygodnie /bo przeciez się nic nie stanie/bo szybko...i potem hulaj dusza, umiaru nie ma;))) co do firm - dużo osób poleca tez Pathi - podobno dobrze uszyte i tez spoko. No i jeszcze tansza opcja vos miedzy chusta a nosidlem - nosidlo mei tai czyli wiązane:) ta pathi tez ma w ofercie wiec mozna obczaic kto zainteresowany:)
Chusty elastyczne dla lżejszych, wiec juz teraz chyba sie żadnej nie opłaca kupować

PS. Znow na fb przeczytane...nie wiem ile w tym prawdy ale...bo ktos pisal ze dziecko sie rwie do siadania - czyli to co my piszemy...ze da sie raczki a one już hop i chca sie podciągać - ze tak dzieci nie siadają tylko z czworaka czy tam jakos inaczej a takie podciaganie to raczej gimnastyka i generalnie oznacza ze a dużo na pleckach a za Malo za brzuszku dziecko spedza:) hmmm ciekawe ile w tym prawdy bo Agat nawet sama bez podania rak sie rwie i pochyla głowę czy na lezaczku czy na kolanach...jak leży to nogi do góry zarzuca albo...lapie sie za fraki i probuje pociągnąć hahaha...a przeciez noce na brzuchu przesypia..niby w nicy na ćwiczy bo tylko głowę przyklada i przesuwa sie nieco na boki czy do góry ale jednak na brzuchu...no ale żeby umożliwić wieksza i leosza gimnastykę to w dzień ja wiecej klade teraz na brzuszku niech szaleje;) no. Wiecxorem lezala i czytala ksiazke:P teraz mata w końcu zaczela byc hitem w ogóle;)