BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

8 lata 11 miesiąc temu #1022367 przez me.ch
Asiek, ja mam to za 300zl ale ja tam nie mowie nic ze to jest ok - nosze i zyjemy, bylam z nim u lekarza i tez niby ok ale czy to prawda czy nie prawda ja nic nie chce tu gwarantowac :D
Ogolnie przez ostatnie 5 miesiecy okazalo sie ze jest tyle roznych sposobow zeby popsuc dziecko ze glowa mala.

My nie uzywamy nosidla na codzien jakby nie bylo, ale na wyjazd do samolotu i na lotnisku np bylo super, no i szybciej niz motanie chusty:D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 11 miesiąc temu #1022368 przez asiekasiek
Zaz jeszcze miała w porządku nosidełko. więc między tymi trzema wybiorę... a chciałam sprawdzone przez kogoś znajomego :) ale tula mnie urzekła wzorami ;)

8 lata 11 miesiąc temu #1022369 przez kasandra9
Zaz też ma ergonomiczne - na tej zasadzie co Tula:)

8 lata 11 miesiąc temu #1022370 przez me.ch
No tula to jest tula, nie ma co :D

8 lata 11 miesiąc temu #1022371 przez basiek149
W ogóle Meszku nie mogę się napatrzyć na ten filmik na fb jak Kornelek wcina :D Tak słodko rusza tym buziakiem i na końcu te jego cudne oczyska :woohoo: Fajny chłopczyk z niego :) :) :)
A Agatka Kas na tym fb filmiku kojarzy mi się z takim krytykiem kulinarnym bo taką śmieszną minkę tam robi :) :) :)
Podziękowania: kasandra9

8 lata 11 miesiąc temu #1022372 przez me.ch
Dzieki Basiek ;D no Kornelio jak juz zalapie ze to znow "to" a nie mleko to wcina jak szalony :D musialabys widziec jak jego ulubione jablko je, az mu sie uszy trzesa i normalnie przyciaga moja reke z łyzeczka do buzi :D

8 lata 11 miesiąc temu #1022375 przez me.ch
Asiek, jak masz wydac to ja bym brala Tule na Twoim miejscu :D pomysl ze to jest na lata i ze na kolejne dziecie tez bedzie. a jak nie to sama widzialas ze nowe vs uzywane ceny sa prawie te same wiec mozesz odsprzedac :)

8 lata 11 miesiąc temu #1022378 przez asiekasiek
Basia tez oglądając Agu takie uczucie co do krytyka kulinarnego :D

Mech właśnie jeszcze zastanowię się jeszcze co do tuli ;) ale już zostawilabym sobie na kolejne dziecię :D

Basia ciekawa jestem w co mąż Twój był ubrany :D

8 lata 11 miesiąc temu #1022380 przez glooria
A tu cos dla tych co chca nabyc inhalator
www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=956

W uk tez będą w lidlu

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022383 przez basiek149

Basia ciekawa jestem w co mąż Twój był ubrany :D

:D :D :D Asia mój mąż niestety nie jest aż takim miłośnikiem koloru szarego jak ja :dry: :laugh: Nad czym ubolewam haha :D

Ogolnie przez ostatnie 5 miesiecy okazalo sie ze jest tyle roznych sposobow zeby popsuc dziecko ze glowa mala.

Meszku a co miałaś konkretnie na myśli?

8 lata 11 miesiąc temu #1022384 przez me.ch
No widzisz Basiu....
jak nie nosidełka to szczepienie, jak nie to to źle karmimy (za młody, za dużo,złym mlekiem etc), jak nie to to źle ubieramy i katar, albo za szybko siada albo za późno, jak nie to to wysypka bo coś zje się (KP) albo się złym kremem smaruje. Za często do lekarza, za rzadko do lekarza, za długo na IP, a może jednak Iść? A jeszcze uważaj nie upusc ;) na brzuch źle na plecy źle na głowie źle:)

Po prostu ZAWSZE COS miałam na myśli ! :)
Podziękowania: pesq, basiek149

8 lata 11 miesiąc temu #1022385 przez asiekasiek
a właśnie zauważyłam że Mech ma z otworkami na rączki a w tuli nie ma chyba że coś przeoczyłam a w womar są takie i takie. mi się bardziej bez otworkow podoba bo dziecko jest bliżej mamy... ale l. juz będzie chciała pewnie mieć wolne juz rączki i z tymi otworami lepsze hmm? co myślicie??? a i jak będę w następnej ciąży to od razu zamawiam chustę :) teraz mi się nie opłaci..

8 lata 11 miesiąc temu #1022386 przez kasandra9
Asiu, why not;)??? Tylko teraz lepiej z domieszką;) sama miałam wąty, no ale doradzono mi z konopami, więc czekam....dziś wysłali. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nie mogę się doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 lata 11 miesiąc temu #1022390 przez asiekasiek
Kas kurcze bo myślę że zaraz do nosiłdla wskoczy. i zanim nauczę motac to rok skończy ;) a podasz mi linka do tej co ty zamówilas? i jak wy liczycie żeby była dobra na długość ? bo Magda kiedyś za krótka kupiła ...?? może zamówiłabym i juz :) a z jakimi konopami? bo mi konopie przyszły na myśl :whistle: i czemu teraz z domieszką ?

8 lata 11 miesiąc temu #1022392 przez jurada
Asiek uśmiałam sie z twojego tekstu o konopiach :laugh: O czym ty myślisz? Niedobra Ty! ;)

Pesq nam się chyba nie pokaże :-/

Spadam spać bo mloda zasnela

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia