BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

8 lata 11 miesiąc temu #1022400 przez mysia5
Basiu co to za zdjęcia :) ? Z chrzcin? :) pokaaaaaaz , pokaaaaaaz :woohoo: :kiss: proszę ;)
Hahaha ale się śmiesznie czytało teraz te Wasze rozmowy <3
Aska haha :-D teraz jesteś specjalista od nosidel B) :cheer:
Pesq ! Foch ! :P czekamy i czekamy a tu d.upa :whistle:
idę spać , dobranoc ;***

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 11 miesiąc temu #1022406 przez kropka 889
Hej z rana
U nas pobudka na jedzenie o 5.30 i impreza. Mała gada smieje się itd ale nawet nie myśli żeby zasnac.

8 lata 11 miesiąc temu #1022410 przez kasandra9
Hej, mój maz tez ma zaciesz w sprawie konopii;)))))
A co do składu - te chusty z domieszkami a szczególnie konopii (lub wyzsza gramatura chusty bawelnianej ale ja bym sie ugotowala bo my obie hot:P-))) zalecane sa dla cięższych dzieci - sa bardziej nośne i mniej czuć ciężar:) a czy to prawda to powiem Ci....dzis!!! Bo dzis!!! Przyjdzie moja:)
Ja zamawialam ze strony kangurkowo.pl nie z niemieckiej Didymos (bo cenowo podobnie wyszlo) i używanej mój mąż nie chcial (stwierdził ze woli dolizyc te 30-50zl co by okazyjnie dalo sie kupic) no i tego koloru używanego nie widziałam tez:)))) liczę ze kiedyś bedzie łatwo sprzedać dzieki temu:P
aq1.pl/projekty/kangurkowo_pl/pl/chusty-...-didymos-aurora.html (pisze z Tel i nie wiem czy się dobrze wkleilo - jak cos to wpisz na Google kangurkowo i didymos Indio Grass hemp).

Co fo dlugosci to zalezy od gabarytów Twoich i co chcesz wiązać. Dla mnie 4,2 jest idealna ale ja niska s Piotrek 186 a tez nosi i żeby nie tylko na plecy mogl brać ale i kieszonkę z przodu jak ja to 4,6 wzielam:)

8 lata 11 miesiąc temu #1022411 przez kasandra9
A mam pytanko - które dziecię poza moja corka nie znosi gondoli?:) kurde zastanawiam sie nad sprzedażą turrana a samej gondoli nikt nie kupi pewnie...a spacerowke sprzedawać i za chwile kupować nowa...no i nosidelka tez na razie nie sprzedam...i tal go chyba nie sprzedam bo nasze to hmmm nieco zużyte:P

8 lata 11 miesiąc temu #1022418 przez agatagama
Pesq pokaz sieeeeeee ;d
Kas mój Jaś ostatnio buntuje się na spacerach.... musi wszystko widzieć, najlepiej jakby się z nim wychodziło na rączkach....
także też nie wiem co robić z tymi spacerami kurcze...no ale w gondoli mu cieplej, no i leży, a w foteliku już ta pozycja jest gorsza no i zimniej....także nie wiem...oby do wiosny dotrwać jakoś...

8 lata 11 miesiąc temu #1022420 przez mysia5
Dzień dobry ;)

Mój syn od samego rana postanowił ze spać juz nie będzie i tak głośno gadał w łóżeczku ze nie było możliwości żebym się jeszcze zdrzemnela , jak tylko widział ze próbuje sspać to głośnieji głośniej a już tak fajnie udaje mu się wolałac "maaaaaam" maaaaami" i "mama" tez mu wychodzi :cheer:
Jak tylko do niego wstałam to oczywiście aniołek i niewinny uśmiech :whistle:

Kas, ja jak wczoraj byłam na spacerze to mały tez mi się coś buntowal ale później zasnął :) zawsze lubił być w wózku i spacerki wiec może jakoś chwilowo coś mu nie podpasowalo :)
A do wiosny juz blisko i wtedy juz chyba spacerówka wiec jak Agacia nie lubię to faktycznie sprzedajcie :)
A w ogóle gdzie Ty mieścisz te dwa wózki? :cheer: ja mam z jednym problem , chwilowo jest w pokoju Kacperka ale jak mały się tam wprowadzi to wózek juz tam nie będzie ... a co dopiero dwa wózki :silly: :P

8 lata 11 miesiąc temu #1022423 przez kasandra9
Haha w pokoju Kacperka mówisz...:P u nas nie ma nawet pokoju Agatki a stoją dwa:P
Na poczatku spala w gondoli pierwszy miesiąc a teraz nieee 5min i raczki wiec spacerujemy albo fotelik albo chusta...nawet do kościoła ciężko dojść z wózkiem z gondola...jak w końcu jakims cudem ma humor i zaśnie to póki sie nie obudzi a potem tradzedi.

8 lata 11 miesiąc temu #1022427 przez pesq
Tragedia. Bez komentarza.

Załącznik nie został znaleziony

Asia ja powiem Ci tak. Kup womara albo tule albo chustę. Jesli masz miec nosidlo marzeń super wzór itd kup tule a jesli taniej to womara. Tule sprzedaż w coagu godziny za 400 zl nawet uzywana a kupiz za 460 albo taniej. Womara nie wiem. Oba sa dobre tulą ladniejsza womar tańszy. A jakie wzory tuli Ci się podobają?

Dzis o 17,wizyta szczepienna a Agata w plamy. Nic nie jem....

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022429 przez asiekasiek
strefa-dziecko.pl/womar-nosidlo-care-zaf...o-czarne-p-3124.html
strefa-dziecko.pl/womar-eco-1-nosidelko-...m-grafit-p-1534.html ?

Z womara myślę jeden z tych dwóch ale bardzie jn22 bo kolor fajniejszy :)

A z tuli to liski i navigator w sumie wszystkie są sliczne !!!!

Kupie które z tych po chrzcinach:)

Pesq kup sobie szampon z Joanny taki niebieski do włosów blond i siwych zejdzie ci ten żółty tak bo też takie mialam... I kwestia przyzwyczajenia:) ładnie ci tak cię rozjasnilo :) nie ma tragedii :)

8 lata 11 miesiąc temu #1022430 przez jurada
Pesq mi sie podobają twoje włosy.
Biedna Agatka :'(

8 lata 11 miesiąc temu #1022432 przez kropka 889
My po szczepieniu mała tak się splakala ze masakra
Waży 6400
Pesq dla mnie spoko ;)

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022434 przez pesq
Dziewczyny tamto zdjęcie w biedronce robiłam dzis w świetle dziennym nie ma tragedii.. Ale ombre to nie jest....

8 lata 11 miesiąc temu #1022439 przez asiekasiek
a to tu masz ciemniejsze włosy. ja tez zrobiłam sobie sombre w listopadzie i byłam zła na siebie... na wiosnę jak pójdę to zrobię ombre i basta bp to jest dla mnie jak pasemka zwykle tylko pod ładniejsza nazwa...

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022441 przez kropka 889
Ja mam ombre i tez robiłam w listopadzie.

8 lata 11 miesiąc temu #1022442 przez kropka 889
Ja mam ombre i tez robiłam w listopadzie.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia