BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

8 lata 11 miesiąc temu #1022304 przez pesq
Ekhm. Zrezygnowałam z ombre na rzecz czegos co się zwie sombre czyli softombre a więc takie jaśniejsze refleksy. Na razie siedzę farba na glowie. :P

Zaz kurde ja w weekend spróbuje jajko a później cos ze śladowa ilością nabialu zobaczę bo może to po prostu owoc a ja juz po kilku dniach rzygam mięsem i dżemem... Serio nie wiem jak weganie dają rade oni przeciez nawet mięsa nie jedzą.

Jutro szczepienie.....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 11 miesiąc temu #1022305 przez asiekasiek
Pesq ja mam sombre:P jak szłam do fryzjera to chciałam ombre a wyszło sombre;)

Zaz kurde brak mi słów kurde no.... człowiek stresuje się a tu takie coś później...

8 lata 11 miesiąc temu #1022307 przez kasandra9
Asiu, jakie cuś mamy;) Ten zając to hit dla Agatki:))) a żyrafa dzisiejszy nabytek....powiesiłam jej na macie...to najpierw ośliniła oczywiście (a jeszcze nie upralam), ale szybko zauważyła, że na tym się też da podciągnąć...ech:P

Załącznik nie został znaleziony

a poza rtym.....moja córka dziś PIERWSZY RAZ przekręciła się z brzuszka na plecki, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

8 lata 11 miesiąc temu #1022308 przez kasandra9
Ta kostka to zamówiłam razem z kocykiem i podusią motylkiem jak byłam w ciąży;) ten przytylas zajac kupiłam jej pod choinkę a żyrafka (ma fioletowe minky) dziś:)))

8 lata 11 miesiąc temu #1022323 przez asiekasiek
Kas dziękuję :kiss: ale zając wymiata B) coś może jej wybiorę tez z tego jak Agu lubi :)

zapisałam się na te grupy na fb juz pogubilam się jaki kolor itp nosidla i czy dam radę ;)

8 lata 11 miesiąc temu #1022328 przez Zazanna
Meszku jak Kornello już pięknie je :woohoo:
A co masz na myśli mówiąc o wybieraniu się na grupę? Są takie grupy? Może i ja bym poszukała :)
Ja się chciałam wybrać na fitnes z bobasami, są w śródmieściu w poniedziałki i czwartki (Kas idzieeesz ze mną ??? :P ), ale przez ten katar wypadliśmy, może w przyszłym tygodniu się uda :) Miałam iść też na basen w weekend ten i też nici eh.

W ogóle Bąbel mi tak kichał, że się zaglucił cały i się zakrztusił i zwymiotował wszystko co zjadl (dla odmiany narzuta do prania), ranyy jak mi go szkoda :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zamówiłam dziś sensorek dla bobasa :) -Szmatkę Jacka :P allegro.pl/jacek-przytulanka-szmatka-dla...iec-i5190202462.html
Jest też wersja dla dziewczynek ;)

Kas gratulaaacjeeee !!!! :woohoo:
Podziękowania: mysia5

8 lata 11 miesiąc temu #1022341 przez pesq
Kwaaaa mac! Srombre nie sombre. Mam jakies powalone pasemka zamiast ombre i wyglądam jak debil.

Aaaaaaaaaa.

8 lata 11 miesiąc temu #1022346 przez asiekasiek
Pesq pokazuj się :) no bo to takie pasemka od połowy włosów ;)

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022347 przez asiekasiek
a tak poza tym byliśmy odebrać auto z naprawy w Olkuszu i co musiałam zamówić pizze :) mmmm pycha była ;) 10 lat temu w okolicy tylko tam była i dzisiaj jak jadłam to ten sam smak był :)

Mech mam pytanko bo ty nosisz od początku Kornela w nosidle czemu ?? jak powinien bobas siedzieć ?? bo tak wdrazam się i właśnie masz jakieś inne czy jak ??

Zaz biedny Bartek :/ to na boku niech śpi w nocy...

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022352 przez me.ch
Asiek, bo ja taka jestem na opak ;) na moim jest napisane ze jest ok od urodzenia (od 3.5kg niby) - nie wiem czemu bo ja nie wdrazalam na wszelki wypadek.

Na poczatku nosilismy go tylko sporadycznie po domu na chwile itp, potem po domu juz mialam chuste wiec nosidlo tylko czasem na dwor jak trzeba bylo wyskoczyc za rog do sklepu. Teraz juz wiecej, kornel uwielbia, pytalam pediatry w pl i w uk (bylam z nosidlem u nich) nie mieli przeciwwskazan wiec nosze dalej.

Mamy baby bjorn original - zaloze sie ze jest mnostwo opinii i powodow dlaczego nie, ale u nas w rodzinie jakos tak wyszlo ze Kornel nie jest pierwszym dzieckiem w baby bjornie od poczatku i wszystkie dzieci sa w porzadku jesli chodzi o biodra itp.... No nie wiem. Zyjemy:)

8 lata 11 miesiąc temu #1022354 przez me.ch
Pesq, poka poka:)

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022357 przez asiekasiek
Basia na zdjęciu na fb buty Twoje nie pasują :P B) :whistle: :whistle:

Meszku takie coś www.ceneo.pl/2193509 ?? hmmm tańsze i rozstaw nóżek ok?? kurde ale się wkręciłam :) i zawsze pisałaś że jesteś zadowolona?? Chyba że takie masz droższe www.ceneo.pl/24753824

8 lata 11 miesiąc temu #1022358 przez kasandra9
Rety, strumy mi siadają...;) prawie godzinę czytałam Agatce z pokazywaniem i śpiewałam (jesteśmy same:P) Agu się śmiała z matki w głos:D
jak pomyślę, że moja praca polegała na całodziennym gadaniu to nie wiem jak ja dawałam radę!:D

8 lata 11 miesiąc temu - 8 lata 11 miesiąc temu #1022360 przez asiekasiek
a propo Pesq jesteś wstrętna :P wchodzę już któryś raz na forum żeby sprawdzisz czy dałaś zdjęcie czy nie :pinch: :pinch: :pinch:

mężowi pokazałam z tuli nosidło powiedział, że skrzynkę na prąd byśmy z tego mieli na prąd :blink:

8 lata 11 miesiąc temu #1022362 przez basiek149

Basia na zdjęciu na fb buty Twoje nie pasują :P B)

Asia :blink: :laugh: :laugh: :laugh: haha
Akurat szarych butów to chyba nigdy o dziwo nie miałam. Buty kocham w kolorze czerwonym :D

Kuba padł. Włożyłam go takiego na pół śpiącego do łóżeczka, jeszcze chwile się pokręcił, po czym złapał szczebelek łóżeczka i tak sobie śpi :D
Ogólnie w dzień mi trochę wojował, nic mu się dziś specjalnie nie podobało. W końcu ubraliśmy się i wyszliśmy wszyscy na chwilkę przed dom na pierwszy śnieg. Kuba był nie wzruszony :D A z tego spacerku najbardziej spodobało mu się spotkanie ze swoim dziadkiem hehe :) Patrzył i patrzył co to za pan stanął na naszej drodze w okularach :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia