- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
W każdym razie te kupne ze sklepu pakowane możemy jeść
Ale mam dziś lenia Nie dość, że wagary to cały dzień książka i tv na zmianę.. i spacerki z piesą oczywiście
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cała broda w takich bolących, na czole kaszka, wokół ust takie kropki malutkie, dekolt znów kaszka, na plecach mi się jakieś porobiły, a nawet przed chwilą wyczułam kaszkę na ... szyi !!!
Nigdy nie miałam trądzików ani nic Najgorsze, że te na brodzie bolą strasznie.. Zasmarowałam się pastą cynkową i wyglądam jak biedronka i poszłam się wypłakać mojemu T. z tego powodu i na koniec mówię "przytul mnie" i tak mi przemknęło przez myśl "JAK ??" więc dopowiedziałam "tylko tyłem, bo się upaćkasz" -i znów się poryczałam Aż mi się przy pomniała taka piosenka to szło jakoś tak "bo ja jestem polska baba (...) A ja żyję, a ja tyję, żaden mróz mnie nie ubije (...)"
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zuzanka ja tez cale czoło, szyja, kark, dekolt i plecy mam w takiej kaszce paskudnej... Ale od wczoraj jakos zauwazylam poprawę wiec może niedługo znikną.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do pryszczy to to mnie jakoś omija (oprocz miejsc między piersiami ale to raczej od dużej ilości kremu ktorym sie smaruje :/ ) . Dobrze, że chociaż to mnie omija bo cała reszte nosze na swoich barkach
Poza tym.. chce mi sie piwa! JEJU! Oczywiscie nie pije wiadomo, ale chce sie strasznie.
I mam 10 razy lepsze popoludnia niż czas do ok 15 - 17 . Czuje sie przyzwoicie
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie nowie tez ze caly czas tak jest bo kiedy bolą plecy to pomasuje. Pyta czy mam na cos ochotę jak idzie do sklepu. Ale przykro mi ze nie chce zbytnio rozmawiac na ten temat... Tlumacze sobie ze może boi sie ze znów sie nie uda dlatego tak się zachowuje...
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sluchajcie, mam pytanie... Jutro mam pobranie krwi i oddaje mocz do analizy ale dzis obudziłam sie z katarem i bólem gardła. Myślicie ze mogę spokojnie isc czy przełożyć to na za tydzień... Jestem w kropce
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Hejjurada napisał: Witam poniedzialkowo!
Sluchajcie, mam pytanie... Jutro mam pobranie krwi i oddaje mocz do analizy ale dzis obudziłam sie z katarem i bólem gardła. Myślicie ze mogę spokojnie isc czy przełożyć to na za tydzień... Jestem w kropce
Mi się wydaje, ze lepiej poczekać, bo skoro boli gardło, to mozesz mieć lekki stan zapalny, a wtedy wyniki nie wyjdą wiarygodne.
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Jurada może faktycznie poczekaj bo różnie to bywa. Ja znowu byłam raz przeziębiona jak robiłam w lutym badania i wyszły mi bardzo dobre, a Aga miała już odchylenia. Oj Ci faceci, kurcze oni nie czują tego tak jak my...
A wczoraj z mężem pojechaliśmy na działkę wypróbować wertykulator na trawie i chciałam być pierwsza i było gadanie ten kto pierwszy dotknie wertykulator ten pierwszy sprawdza. No ja chciałam być pierwsza i zapomniałam, że jestem w ciąży i poleciałam sprintem mąż nakrzyczał na mnie, że zapominam, że jestem w ciąży
Dzisiaj w końcu śliczny dzień :D
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiek jesteś Mistrzem
Jurada nie martw się, mój też w zasadzie omija temat, jak pytałam o imię, to tyle, że na jedno powiedział, że nie ma mowy, a inne ewentualnie może być -ale sam nic nie zaproponował :/ Więc mam go w nosie i sama sobie wybieram i będzie takie jak ja chce a jak spróbuje słowo powiedzieć, to mu wygarnę, że czas na wybór już minął, a on nie miał ochoty mi pomóc, więc niech zamilknie
Ale jak chciałam się napić oranżady na początku to mi nie dał, bo jest niezdrowa. A mi się tak strasznie jej chciało wtedy, że mi ślina leciała i sie popłakałam i w końcu dostałam łyka
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
u nas weekendy sa dosc zajete dlatego mnie nie ma piatek piekna pogoda byla spedzilismy w paly center Antek biegal jak szalony sobota zakupy niedziela grill pozegnalny moja bliska znajoma wyjezdza i zostane sama jak palec
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
pryszcze ....dlugi temat
pesq ja tez tak mialam do 15 samopoczucie ok pozniej lipa teraz pogarsza mi sie okolo 18 wiec idzie do przodu bedzie lepiej zobaczysz