- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do facetów. Mój też nie za bardzo jakoś przeżywa tą ciąże, w końcu to facet więc nie chcę na siłę mu się narzucać, kiedy przyjdzie to przyjdzie przytulić nasłuchac brzuch ale rzadko zdarza się to:) ale nie narzekam może jak brzuch urośnie i będzie czuć małego to prędzej zżyje się z dzieckiem
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
mam pytanie, mam nadzieję, że się orientujecie.Odebrałam wyniki toxo i moim zdaniem są dziwne. Proszę o opinię Przeciwciała IgG <0,130 IU/ml, przeciwciała IgM 0,192 S/CO. Myślałam, że wyniki mogą być albo dodatnie albo ujemne a tu tak dziwnie...
Mech piękne zdjęcie
asiekkasiek rozumiem, że nie możecie już zamieszkać w tym domku od męża? podziwiam Twą wytrwałość, ja bym nie dała rady...
mój mąż jak zobaczył test to nie wierzył dopóki mu nie pokazałam wyniku z laboratorium bety...teraz mam wrażenie, ze też go zbytnio nie rusza. Jak nie mógł ostatnio ze mną jechać na prenatalne to nie przejął się zbytnio...ale jakieś postępy są, bo coraz częściej napomyka o małym Jasiu, mam nadzieję, że nie nastawiam się za wcześnie i się lekarz nie pomylił płeć mu też jest całkiem obojętna, co mnie zdziwiło, bo myślałam, że facet zawsze chce syna
- kasia_asia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 12
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co do mieszkania tam u mojego męża.. obecnie mieszka tam jego siostra z mężem, mają jeden pokój i nie chcemy już robić zamętu, oni też buduj dom i tak sobie myślę, że może w przyszłym roku juz wyprowadzą się to my byśmy się tam wprowadzili...ohh jaka ja głupia byłam, że tak to zrobiłam po ślubie, ale sama sobie jestem winna...
Witaj Kasia:) no to opowiedz nam coś o sobie ile latek skąd jesteś, czy to pierwsza twoja ciąża:) Tak jak pesq kiedyś napisała tak jak w klubie aa witamy się
A i moja Lolita ma cieczkę!!! Byłam z nią na spacerze i pies taki zawzięty jest na nią że szok!! Heh pekińczyk jeden mały (w sumie mojej szwagierki pies przylatuje do nas) i podkopuje się pod kojec!! Nie da się iść na spacer bo ten ciągle chce po niej skakać a ta warczy i denerwuje się a i jeszcze nogą przez przypadek uderzyłam ją w oczko a bidula nie widzi i ciągle oczka ma opuchnięte albo coś się z nimi dzieje a ja jeszcze ją uderzyłam i tak zabolało ją kurcze mam wyrzuty idę dać jej kiełbaskę
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Asiek Twoja Lola (pewnie Lola, mojej mamy Lolita to Lola ) ma cieczke, a mój Lucjan po kastracji - jutro jedziemy zdejmować szwy. Mimo, ze to maly piesek zrobil sie jakis troche agresywny. Nie taki jak bywaja male szczekacze, ale taki jakis dziwny więc postanowilismy go wykastrować. Troche sie boje jak to bedzie, jak bedzie juz maluch i pies.
W ogóle co do warunkow mieszkaniowych my mieszkamy w mieszkaniu na ktore mamy kredyt (na szczescie w rodzina na swoim wiec nie placimy tak duzo narazie) 44 metry - sypialnia + kuchnia z salonem. Dzidziusia planowalismy bo nie ma co czekac na lepsze czasy, wiem ze conajmniej przez najblizsze kilka lat i tak nie zamienimy mieszkania, ale tez cieakawe jak sie pomiescimy... Tymbardziej ze chcialabym w przeciagu 2-4 lat miec drugie dziecko. Myslimy zeby odgrodzic jakos salon od kuchni, ale wtedy kuchnia bedzie slepa i nie wiem.. Ciezko nam bedzie na tych 44 metrach ale w sumie ja wychowalam sie z rodzicami siostra i babcia na podobnym metrażu i jest dobrze
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiecie co... Mam takie cos jakby mnie delikatnie łaskotało na dole brzucha. Czy to maluch czy gazy???
- kasia_asia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 12
Od kilku dni zaczynam czuć zniecierpliwienie, że jeszcze tyle musimy na niego czekać.
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
co do facetów to właśnie wypróbowałam swojego ;P stanęłam przed lustrem i mówię: patrz jaki mam brzuch! na to M: zaczyna się?? zaczęłam tak się macać i dotykać, a M: zostaw, bo zaszkodzisz :PPP
witaj kasia_asia!! bardzo się cieszę Twoim szczęściem witamy w klubie!
jurada a łaskotało Cię tak już kiedyś? ale Ci zazdroszczę :D
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jejku albo tyje na potęgę albo mam zepsuta wagę... Pokazała mi 73!!!! W sobotę bylo 70!!!