- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Jurada Ty nie czekaj aż Ci da, tylko powiedz, że chcesz. Należy Ci się i masz wskazania, już Ci stresu nie brakuje :*
Więc proszę stawiać na swoim i kropka A jutro masz tylko konsultacje, czy też USG?
Kurcze ja będę miała teraz USG dopiero w połowie maja Przecież ja nie przeżyję tak długoo.....
Idę ogarniać balkon
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Rano budzę się z zatkanym nosem i wydzieliną w gardle, chrypa też często się pojawia i moi uczniowie się mnie pytają czy jestem chora
Co do seksu to ja teraz jestem jakaś bardziej pobudzona niż przed ciążą sama siebie nie poznaje a jak jest u Was?
Ana super brzuszek Ci się już odznacza Kasandra wreszcie się doczekałaś to może i ja po nie pójdę.
Dziewczyny jutro mam wizytę już zaczynam się denerwować mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze i poznam płeć dziecka oraz pokażę Wam zdjęcie maluszka.
Oby tak było...
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kasia wszystko bedzie w porzadku kochana zobaczysz
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dzis wybralam sie w poszukiwaniu wolowiny na kotleciki (kurde, u mnie w miescie ciezko jest znalezc inne mieso niz wieprz i kurczak! - skonczylo sie na krewetkach ktore zrobie z masłem i ziołami) i po 40 minutach ledwo doczlapalam sie do domu.. Ale zauwazam juz spora poprawe w swoim stanie.
Kasia, Zazanka, jak my bedziemy lada moment egzystowac jak te wszystkie pylki wybuchną? Ja juz od wczoraj biore wapno 2x dziennie po 500 mg bo podobno mozna, ale co to za pomoc..
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
widzę, że awaria sieci Orange tylko mnie dopadła heh... w poniedziałek jakoś po 22.00 wywaliło mnie z neta, niby Orange szybko starał się to naprawić ale na moje zadupie internet dopiero dzisiaj doszedł heh
ale na szczęście już wszystkie moje zaległości na forum przeczytałam więc jestem z wami na bieżąco
dzisiaj z rana pojechaliśmy do laboratorium zrobić badania, które zlecił gin. tak mi się pipa igła wbiła, że cała ręka mnie teraz boli ogólnie lubię to babeczkę ale dzisiaj chyba miała zły dzień. ale pomimo to dała mi kartę stałego klienta do laboratorium na wszystkie badania:D niby 5% ale zawsze. tyle tych badań w czasie ciąży się wykonuje więc zawsze się przyda
a wczoraj tak sobie już na wieczór leżałam z mężem i poczułam nie tyle co kopnięcie a takie muśnięcie w brzuszku...czad... mój Bąbelek malutki mua :* mua:* mua :* już we wtorek zobaczę jak urósł
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak, tak moja gin też mówiła, że apap najbezpieczniejszy.
Chcę już jutroooo....
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
kasandra, mam ten sam problem, łeb mi pęka od tygodnia niesamowicie. Nie wiem może to przesilenie wiosenne.
Przed ciążą brałam tyko ibuprom bo tylko on mi pomagał, więc bardzo się zdziwiłam, bo ostatnio pomógł mi apap fast rozpuszczalny. Miałam spotkanie i musiałam coś wziąć, bo była masakra:( wiem, że nie można też apapu max czy extra, bo jest za silny.
Następne usg mam w poniedziałek, ciekawe ile bąbel urósł
codziennie czekam na uczucie tych bąbelków i muśnięć w brzuchu ale na razie nie ma nic
no i też mam okropne zawroty głowy, przez niskie ciśnienie chyba...
ehhh te narzekanie ciężarnych ;P a podobno już powinno być pięknie i powinnyśmy mieć miesiąc miodowy ciąży (II trymestr) a tu zawsze coś
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Trzeba wieczorem zaraz po posiłku położyć się lub w pozycji siedząco-leżącej (wcześniej mieć dłuższą przerwę w jedzeniu) i bulgotanie się samo pojawia
Podobno mamom aktywnym trudniej wyczuć ruchy, a tym leżącym prędzej
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313