BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 9 miesiąc temu #973890 przez Lidziun
Asiekasiek nie gniewam się za Amelie :P u nas będzie Alicja a z chłopcem mamy problem ja chciałabym Wiktor albo Florian ale jeszcze nie wiadomo, dzisiaj byłam w smyku (dla zainteresowanych kolo M1) posLismy oglądać wózkinawet dduży wybór maja i nie takie drogie tylkonze wszystkie 2 w 1 fotelik około 300-400 i pewnie adaptery trzeba dokupić, no ale mi zależy tylko na obejrzeniu i sprawdzeniu czy się do auta zmieści a kupiec zapewne przez internet oczywiście musiałem obejrzeć ubrania akcesoria maja chyba wszystkie jakie można zamazyc naprawde fauny i duży sklep

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #973909 przez asiekasiek
cześć dziewczyny. ale mnie wku**il mój mąż. mówi do mnie dzisiaj żebym jechała na zakupy no to się pytam co kupić mu jaka wędline itp a ten mówi ze wędliny mam nie kupować no to mówię sera żółtego mam kupić tez nie... no to w końcu pytam się to w końcu po co mam jechać a ten już po nic! to ja mówię mówi mu to po co gadasz ze trzeba jechać na zakupy a ten ze juz po nic... to ja mówię żeby powiedział co chciałby bo coś raczej chciał jak tak powiedział. to powiedział żebym dala mu spokój i wyszedł z pokoju!! zawsze jak coś nie dogadujemy się to wychodzi!! w takim razie ja nie będę do niego pisać i dzwonić !!

9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 9 miesiąc temu #973911 przez agatagama
hej dziewczyny !
dziś się urlopuję, dalej głowa mnie boli bardzo :(
część rzeczy dostanę chyba od brata, po malutkiej Ali ;) ale jak będzie chłopczyk to nie wszystko będzie pasować. Mama mówiła, że ciocia już przywiozła dla nas też matę edukacyjną i te zabaweczki co się wiesza nad łóżeczkiem ;) mam też zestaw do manicure i do czesania i smoczek ze spotkania dla przyszłych rodziców ;P
niezapowiedziana zapisałam się na warsztaty mamo to ja na 12.05 są w katowicach. co do kompletowania ubranek i reszty to ja chyba za niedługo powolutku już zacznę się rozglądać, żeby sobie to rozłożyć i dobrze przemyśleć, co w jakim rozmiarze kupować.
asiekasiek też aktualnie jesteśmy pokłóceni :( bardzo mnie to smuci :(
muszę dziś wyszorować balkon, nie wiem jak dam radę z tą głową ;/ i właśnie miałam jechać z koleżanką na rundkę po ciucholandach, mam nadzieję, że mi przejdzie...jakoś boję się brać tabeletek ehh
miłego dnia Mamusie !!!
ps mam takie techniczne pytanie ;P czy też nie pokazuje wam się długo następna strona postów, mimo, że już powinna być?

9 lata 9 miesiąc temu #973912 przez mysia5
Hej hej :)
Ale pada u mnie od samego rana ..

ja wózek tez myślę że jakiś bardziej stosowany będę chciała :) pewnie dużo też dostane od brata bo oni maja dwójkę dzieci i coś im zostało na pewno :) imię mamy tylko pewne dla chłopca - Kacper ;) a wyprawkę tez myślę żeby zacząć od 6 miesiąca.
Asiek a mialas kiedyś wyrostek ? Ja to przechodziłam trzy lata temu i wiem jaka to jest tragedia i ból... tylko ze u mnie już było bardzo nie wesoło. Ale może idź z tym do lekarza jak Cię tak bardzo boli , nie ma co czekać. Mężem się nie martw - to tylko facet :laugh: przejdzie mu pewnie raz dwa. Oni tak mają ze sami nie wiedzą czego chcą haha. Szkoda Twoich nerwów :)
Basiek ja też bardzo lubię szary i tez planuje salon robić właśnie w takim kolorze :)
Miłego dnia kochane :kiss:

9 lata 9 miesiąc temu #973913 przez mysia5
Agata ja też mam tak z postami , dopiero jak są 2-3 to mogę wejść na następną stronę :)

9 lata 9 miesiąc temu #973914 przez jurada
Hej dziewczyny...

Mi to się podoba cosik takiego ale są potwornie drogie...

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 9 miesiąc temu #973915 przez Kasia888
Dziewczyny już nie mogę spać od rana.
Byłam na wizycie i miałam robione usg.
Dzidziuś rozwija się prawidłowo, mocz w porządku.
Rozmawiałam też z Panią doktor o tym, czemu nie przybieram na wadzę i brzuch jeszcze mały to powiedziała, że mam się cieszyć ;) że szczupłe wysokie dziewczyny przy pierwszym dziecku tak mają.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 9 miesiąc temu #973916 przez jurada
Kasia moje gratulacje... A imię mecie?

9 lata 9 miesiąc temu #973917 przez mysia5
Kasiu super !!! Gratuluje kochana :) :) :)
Masz zdjęcie ? :)

9 lata 9 miesiąc temu #973918 przez Kasia888
Taka ulga :cheer: Właśnie z imieniem jest problem, gdyby była dziewczynka to miała być Julia Jadwiga. Z imieniem dla chłopca od początku był problem.
Mnie się podoba Kamil, z kolei mój tata od małego głaskał mnie po brzuchu i mówił do małego Jasiu i zawsze mnie rozczulało ;)

9 lata 9 miesiąc temu #973919 przez asiekasiek
Mysia właśnie nie miałam wyrostka robaczkowego :( w środę mam jechać właśnie do szpitala i ma mnie zbadać chirurg i ten mój lekarz też ma być wtedy. Więc poczekam i nie będę przemęczać się ;) właśnie coś mówił, że to może być wyrostek robaczkowy i jakby mnie zaczęło bardziej boleć to mam dzwonić. Ehhh jakby nie mógł mnie już przyjąć :angry:

Kasia mojego kuzyna żona jest wyyyysoka i szczupła bardzo jest teraz w 7-ym miesiącu ciąży a brzuch hmmm taki malutki ma :P więc ciesz się Kasia, że jesteś szczuplutka i nie przytyjesz bardzo.

Czasem tak mam że przez pół dnia nie widać postów a później okazuje się że dwie strony zapisane są :( nie ładuje się czy jak ... :huh:

9 lata 9 miesiąc temu #973922 przez mysia5
Odpoczywaj Asiek a gdybyś miała naprawdę silny ból to leć do lekarza czy szpitala, u mnie był stan bardzo poważny juz, tez mnie bolało z dnia na dzień bardziej i nie mogłam się ruszać aż okazało się ze rozlał mi się wyrostek i w zasadzie ledwo uszlam z życiem z tego wszystkiego bo stan był bardzo poważny i bardzo źle było ze mną, z tego zrobiło mi się zapalenie otrzewnej i gdyby nie to ze natychmiast wzięli mnie na stół to dziś już by mnie nie było ... wiec mam nauczkę na przyszłość.
Ale mam nadzieje ze u Ciebie okaże się to nic groźnego i wszystko będzie w porządku :) trzymam kciuki ;*

9 lata 9 miesiąc temu #973923 przez Kasia888
Mysia mam zdjęcie maluszka, wrzucę później :) .
Asiek też mam nadzieję, że wszystko będzie oki.
Na razie wrzucę pierwszę zakupione ubranka dla maluszka nie mogłam się powstrzymać
Załączniki:

9 lata 9 miesiąc temu #973929 przez basiek149
wow Kasia gratulację! :) to póki co chyba tylko jedna dziewczynka na forum nam się zapowiada :)
mnie też już skręca z ciekawości kim jest Bąbelek :) w ogóle na ostatnią wizytę miała po miesiącu a teraz ledwo 3tygodnie mogę wysiedzieć...niech już ten wtorek będzie :)
Kasia słodkie te twoje pierwsze śpiszki :)

Lidziun ja też uwielbiam Smyka i tam też się wkrótce wybieram na oglądanie wózków :) i nie tylko :) co prawda koleżanka, z którą pracowałam zaproponowała mi że jak bym chciała to jej chłopak ma sklep z wózkami więc jak coś to mogę u niej liczyć na rabacik :) więc na pewno skorzystam :)

9 lata 9 miesiąc temu #973930 przez Kasia888
:D Faktycznie Basiek na razie tylko u Asiek pojawiła się dziewczynka.
W smyku jest fajnie, a propo właśnie te śpioszki zakupiłam w Smyku :P
Mój mąż już przegląda wózki w internecie pod względem funkcjonalności, ceny itp.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia