BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 9 miesiąc temu #973991 przez melisamienta
Ale żeście naskrobały, nawet się nie spodziewałam ze tyle przede mną tyle czytania. Miałam mieć dziś wizytę i usg genetyczne, ale została przełożona na jutro na 20.00. Czyli jeden dzień więcej nerwów. Lidziun rzeczywiście masz duży brzuch jak na taką szczupła. Mój jest spory ale przed ciąża miałam spory brzuch.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #973993 przez agatagama
Lidziun wymiatasz !!!!
Oczy mi wyszly z orbit :D
Mi jeszcze daleko do tego Twojego z lutego, nawet wieczorem :p

9 lata 9 miesiąc temu #973994 przez kasia_asia
Jurada, nie strasz niepotrzebnie Lidziuna. Nie dość ma trosk? Brzuch ma piękny :) jest bardzo drobna i szczupła i brzuszek nie ma gdzie się schować. Ja np mam rozlany i nie idzie tak do przodu. A zobaczycie jak podobno około 20 tyg. brzuchu nam wystrzelą. :cheer:

9 lata 9 miesiąc temu #973996 przez asiekasiek
No ale Lidziun jest po dwóch porodach, i taki widocznie ma typ sylwetki, zazdroszczę jej że idzie jej w brzuch jak widać, a nie w tyłek i nogi :) też tak chciałabym :)

Pesq ale Cię wymęczy ciąża!! Współczuje :(

Ja oglądałam teraz romansidło "Dla Ciebie wyszystko" i poryczana jestem że szok :P

A jeszcze mnie mąż wkurza bo obrażony wielce nie pisze nie dzwoni jak zawsze !! małpa wredna z niego!!

Śliczne dziewczyny ubrania :) ja jeszcze nie kupuje bo to jeszcze tak na 100% nie jestem pewna czy to dziewczynka czy chłopiec:)

9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 9 miesiąc temu #973997 przez me.ch
Wow Lidziun! ;)
Z ttymi brzuszkami to różnie jest dziewczyny, mój jest taki średnio wyglądający chyba, w sensie rośnie i jest coraz większy, ale zaczyna się już od pod biustem wiec jakby cała góra mi rośnie raczej niż taka zgrabna piłeczka a w dodatku odrobinę tłuszczyku u dołu wprowadza mała zmylkę i wygląda bardziej okazałe troszkę:)

widziałam ze u was też różnie, niektóre właśnie takie kuleczki macie a niektóre bardziej zaokrąglone 'w calosci' juz tam wyżej wiec różne kształty, pewnie jakby te drugie zeszły w dół i uformowaly piłki to tez byłoby inaczej:)

Moja szwagierka juz od drugiego miesiąca miała sporo brzucha, w obydwu ciazach nawet w pierwszej, a potem brzuch gigant (a ona wyglada skromnie, szczuplutka, chłopieca figurka trochę itp,) za to inna znajoma miała brzuch płaski aż do 5 mxa za to jak jej wystrzelił potem to w tydzień się zrobił całkiem spory:)

9 lata 9 miesiąc temu #974000 przez Lidziun
Co do mojego brzucha przed ciąża zawsze budzilam się z płaskim no prawie płaskim natomiast po jedzeniu zawsze robił się większy najgorzej było po porzadnym obiedzie bo brzuch robił mi się taki jak na drugim zdjęciu, właśnie po urodzeniu olka co kilka miesięcy bolal mnie brzuch po jedzeniu ale także na głodny chodzilam do lekarza kilka razy i co lekarz to diagnoza, może trzustka, inny ze woreczek żółciowy, na końcu ze jednak zespół jelita drażliwego, teraz na szczęście mnie nie boli no ale mam tak juz od dziecka wiec nie wiem czy tochoroba czy taka moja natura

9 lata 9 miesiąc temu #974001 przez pesq
Ja właśnie zazdroszcze takich brzuszków "piłeczek" u mnie cały jak u me.ch od góry do dołu rośnie i jeszcze tłuszczyk wiec nie mam tak fajnej pileczki :/

9 lata 9 miesiąc temu #974003 przez Lidziun
Wy tez juz macie fajowe brzuszki i ubrania dla dzidziusow supernowe to z takie chce :P u nas aktualnie pada wczesniej była burza a jeszcze wczesniej piękne słońce i bardzo ciepło, a jeszcze co do brzucha to faktycznie mój jest wformie ppiłeczki także każda z nas ma inna budowe

9 lata 9 miesiąc temu #974006 przez niezapowiedziana
Ojej! Nie strasznie bo ja mam ostatnią przymiarkę sukni ślubnej w 20 tygodniu a w 21/22 ślub :D
A suknia będzie skrojona na brzuszek :D Tak żeby było go dobrze widać :D
Wczoraj taki wspaniały dzień miałam a dzisiaj masakra... Strasznie nie wyspana, 7 godzin w laboratorium.. Głowa mnie boli i w ogóle bym tylko narzekała, jadła i spała :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Musiałam się wyżalić! :D

A wasze brzuszki śliczne!
Gratuluje i zazdroszczę że już znacie płeć! Już niedługo wszystkie się wpiszemy w tabelke!

9 lata 9 miesiąc temu #974007 przez asiekasiek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 9 miesiąc temu #974008 przez jurada

kasia_asia napisał: Jurada, nie strasz niepotrzebnie Lidziuna. Nie dość ma trosk? Brzuch ma piękny :) jest bardzo drobna i szczupła i brzuszek nie ma gdzie się schować. Ja np mam rozlany i nie idzie tak do przodu. A zobaczycie jak podobno około 20 tyg. brzuchu nam wystrzelą. :cheer:

Kasia nie widzę w moim pytaniu niczego co mogłoby wystraszyc lidziun. Zapytałam czy lekarz jej cos mowil ze ma duży brzuszek... Wiec nie wiem o co robisz halo???

9 lata 9 miesiąc temu #974014 przez Lidziun
Dziewczyny ja nie mam do nikogo żalu nie st esujcie się tak moim brzuchem po prostu ten typ tak ma, mój wiek ciążowy to 15+3 ale dziecko jest starsze o 9 dni dlatego mam taki suwaczek, no i im wiecej ciąż tym brzuch szybciej staje się widoczny u mnie to juz 4 ciąża pierwsza straciła juz nie pamiętam czy to był 8 czy 10 wiec moje cciało inaczej reaguje na ciążę, na razie jest wszystko w porządku a jak wam dzień mija my z Amelia zrobilysmy 2 palemki na miedź i trochę się narobilysmy bo były kwiatki z krepiny

9 lata 9 miesiąc temu #974021 przez asiekasiek
zgadzam się z Lidziun każdy ma inną budowę ciała i w ogóle :)

a faktycznie ktoś mógł to może odebrać jak coś niepokojącego że ktoś ma duży brzuch to co lekarz na to :lol: oj tam oj tam :D

9 lata 9 miesiąc temu #974026 przez jurada
Zalezy jaki lekarz... Mój to pewnie by powiedzial ze to absolutnie nie możliwe miec taki brzuch w 16 tc skoro powiedzial ze pierwsze ruchy poczuje po 20 tyg. Juz nic mu nie mówiłam ze czasem czuje takie glaskanie delikatne bo bym się nasluchala....

9 lata 9 miesiąc temu #974027 przez jurada
Dlatego tez lidziun ja sie nie dziwię ze masz taki brzuszek bo 4 ciążę, szczupla sylwetka to nic dziwnego... A zapytałam o to z czystej ciekawości a nie żeby cie stresowac czy cos... Bron boże :)
Szczerze to zazdroszczę ci takiego brzuszka :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia