- Otrzymane podziękowania: 182
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pesq to niefajnie postąpili skoro wiedzieli, że planujecie dzidziusia, ubranka to ogromny wydatek dobrze by było mieć choć część od kogoś bliskiego
Dziewczyny myślę że przy następnej wizycie to będziecie wiedziały już na 100%.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Załącznik nie został znaleziony
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- niezapowiedziana
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
No i wszystko nowe, ładniutkie, pachnące i do kompletu A ja dostane łóżeckzo od cioci, fotelik (jeszcze po moim bracie, ma 12 lat a fotelik przewiózł już spokojnie z 10cioro dzieci ) ubranka też już używane które już był używane przez kilkoro dzieci itd A kupić coś nowego nikt mi nie pozwoli choćbym chciała bo po co jak mam już wszystko po innych
Więc niby kase zaoszczędzimy ale nie wszystko będzie po naszej myśli i tak jakbyśmy sobie wymarzyli
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mysia gratuluje synka!!!!
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
co do wyprawki my też od zera będziemy sami ją kompletować. gdy byłam w pierwszej ciąży siostry zaoferowały mi mnóstwo ciuszków po swoich córeczkach ale stało jak się stało i tych rzeczy nie potrzebowaliśmy. później ktoś się z rodziny na te rzeczy zgłosił i poszły już gdzieś w świat. nie chcę szaleć przy tej wyprawce jakoś specjalnie ale cieszy mnie, że wszystko dla Bąbelka wybiorę ja chociaż te ciuszki, które były wtedy dla nas uszykowane po siostrach były naprawdę fajne. ale co zrobić. zresztą na pewno jak Maleństwo się urodzi i zaczną się zjeżdżać goście to i tak pewnie dostaniemy jakieś ciuszki czy tam zabaweczki więc jakoś specjalnie ta wyprawka mnie nie martwi. powolutku już z każdej wypłaty sobie trochę odkładam żeby przed porodem już mieć uszykowane pieniążki i sobie coś tam pokupować. będzie dobrze
mysia gratulacje coraz więcej chłopców nam na forum przybywa w ogóle w tym roku moja psiapsióła też urodziła synka,u drugiej, która obecnie jest w ciąży też zapowiada się chłopczyk... mojemu tacie bardzo marzy się wnuk - samiec ale teraz najważniejsze jest zdrówko. zresztą w tym roku tata ma dwie szanse bo jak nie u mnie to może u siostry będzie chłopczyk zobaczymy
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Jacuś też ładnie dla każdego rodzica imię jego maluszka jest najpiękniejsze
Me.ch ale pychota! kocham truskawki! mogłabyś podać przepis?
Niezapowiedziana dziękuję ... podziwiam Cię, masz takie studia i jeszcze pomagasz, mózg to masz naprawdę mocny
Lidziun też nie znoszę gdy ktoś nie szanuje rzeczy :/ niektórym wszystko łatwo przychodzi i mają w nosie... ale to jest do czasu
Basiek masz rację zdrówko maluszka najważniejsze fajnie znać płeć ale jednak priorytetem jest zdrówko ja też już sobie odkładam pieniążki żeby później nie mieć nagle wielkiego wydatku, niestety milionów nie mam, ale powolutku to przodu
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Nadal hormony szaleją, wszystko boli i . W pn dzwonie do lekarza.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- niezapowiedziana
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
gorzej byłoby z dziewczynką...od bardzo dawna też mam swój typ, tzn Liliankę ) ale mój M. powiedział, że absolutnie nie i basta ;P więc potem ustaliliśmy Karolinkę
ostatnio tak sobie myślałam, ze na początku wolałam chłopczyka i jak się cieszyłam jak lekarz powiedział, ze na 90% chłopczyk... ale teraz to byłoby mi zupełnie obojętne na prawdę! aż sama się sobie dziwię szkoda, że to nie bliźniacza parka ;P
ehh dziewczyny... wiadomo wyprawka kosztuje, dziecko kosztuje, życie kosztuje... ale trudno ! damy radę ! zgadzam się, że zdrowie najważniejsze !
większość z nas ma pracę, męża, albo partnera, nie ma źle ja nie mam oporów żeby kupować rzeczy używane, mimo, ze nie narzekamy na brak kasy uważam, że wszystko nowe nie musi być, a wręcz nie opłaca się kupować niektórych nowych rzeczy i wiadomo liczę na przyjaciół, znajomych, rodzinę, ktoś coś zawsze podrzuci, będzie dobrze !
- basia87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Mam pytanko: kiedy wybieracie się na L4? Mam dosyć stresującą pracę, 8h przy komputerze przy stanowisku, nad którym porządny bhpowiec by zapłakał... I trochę się waham.
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
mamy ten sam termin
wpisz się w tabelkę, na pierwszej stronie jest link
ja będę pracować prawdopodobnie do końca kwietnia, ale jeszcze zobaczę, bo boję się, że się zanudzę w domu większość dziewczyn chyba już się urlopuje jak masz złe warunki pracy to chyba nie ma co się zastanawiać....
napisz coś o sobie
- melisamienta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Jedni mają więcej pieniążków inni mniej ale miłość rodziców dla maluszka jest bezcenna i na pewno każdy z nas da tego jak najwięcej
Hej basia Ja uważam ze jeśli masz stresująca prace to nawet się nie zastanawiaj i uciekaj na zwolnienie.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278