- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Poduszkę też kupię -moja przyjaciółka ma i sobie chwali i widziałam jak na niej karmi i wyglądało wygodnie
Kurcze dopiero za miesiąc mniej więcej będę wiedziała, czy się przeprowadzamy i jestem w takim stanie zawieszenia.. Bo jak się nie przeprowadzimy to będę musiała przemyśleć logistycznie ilość i wielkość rzeczy, a jak się przeprowadzimy (do większego domu) to będę mogła wybrać to co chcę i jakie i się podoba. No trudno tak cy siak miesiąc jeszcze czekam
W ogóle poszłam wczoraj do Kościoła z palemką (przyznaję się bez bicia, że dawno nie byłam w Kościele) i ewangelia trwała ponad pół godziny, a mój brzuch się jeszcze nie rzuca w oczy, więc nie mogłam sobie "na legalu" usiąść i tak mnie strasznie nogi bolały i jak wróciłam do domu to po prostu padłam jakbym przebiegła maraton
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny co sądzicie o takim zestawie do paznokci?
Kurna no i zaczęłam przez was oglądać
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Trzymam kciuki aby lepsiejszy stan się utrzymał :*
Co do leginsów z hm-u to wg mnie są rewelacyjne Jeansy jak przymierzałam też wygodne, kucałam w nich w przymierzalni, siadałam na podłodze itd. aby sprawdzić i mi nawet pas nie zjeżdżał z brzuszka W Kościele tez się sprawdziły i się nie ściągały przy klękaniu Zatem polecam
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z tego co patrzyłam nowe są bardzo drogie Ale można kupić używany, tylko nie wiem, czy jednak nie lepiej nowy?
Jak myślicie?
Ja dopiero dziś się dowiedziałam, że takowe istnieją, ale chyba chciałabym kupić.. Myślicie, że używany byłby ok?
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
właśnie wróciłam z usg niestety zapomniałam o zdjęciu, tak się zagadałam z doktorem !!!
ale ale.... co ja widziałam !!!
tańczącego Bąbelkaaaaa:D:D
najpierw spał, a potem tak zaczął machać rączkami i nóżkami, że nie nadążałam za tą choreografią ;PPP
przesłoooooodkiiii
lekarz powiedział, ze rzeczywiście jest tam jakiś wypusteczek co może świadczyć o chłopczyku, ale niestety pewności nie ma, bo nie posiada takiego sprzętu jak w klinikach badań prenatalnych (tam podobno mają mercedesy S klasy )
Zazanna zastanawiałam się nad tym monitorem, bo boję się, że będę się schizować... ale na razie jeszcze nie kupuję. Jak będę się stresować to dla świętego spokoju na pewno kupię. Co do jeansów w hm to te spodnie co kupiłaś są super skinny? ja niestety nie mam smukłych nóg dlatego kupiłam te zwykłe rurki, więc nawet jak spuchnę to powinny być ok ;P
A poduszka podobno jest super! moja bratowa była zachwycona, więc też się zaopatrzę
następne usg za miesiąc, jak żyć?
Pesq trzymam kciuki za poprawę zdrówka !!! dbaj o siebie
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Kurcze nie pamiętam tej poduchy co pokazywałaś musiałam ją przeoczyć ale takie coś jak przesłałam linka??
Ja sobie chyba już kupię w kwietniu jak wezmę wypłatę
Zazanna mi się też spodobała w sowy a co do zestawu to fajny i tani może ja nawet skuszę się żeby zakupić jeszcze oglądałam kombinezony na zimę w smyku bo są po 45 zł i zadzwoniłam do koleżanki o poradę o rozmiar i mnie opieprzyła że chcę kupić, że ona mi pożyczy żebym nie wydawała na takie rzeczy. I radzi mi żebym nie szalała z kupowaniem śpioszków body itp bo to co dostanę to mi podobno wystarczy więc nie będę kupować bo w sumie po dzieciakach siostry mam od niej mam coś dostać noi jeszcze siostra zadeklarowała się że da. Oj dobrze bo chociaż coś zaoszczędzi się .
Ja też byłam wczoraj z palemką w kościele ale sobie siedziałam bo nie było aż tyle osób i też wstyd przyznać się to nie za bardzo chodzę
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie wiem sama właśnie czy kupować czy nie .
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agatagama - wspaniale! Kocham każde usg widok malucha to takie cudowne! Teraz w srode raczej mi nie zrobi bo ide tam w innej sprawie, a szkoda
Poduszka taka jak w złączniku. Jest naprawdę cudowna na plecy i w ogóle już teraz, a później z dużym brzuchem (podobno) to w ogóle mega ulga. No ale cena też niemała. No w każdym razie, jakbyście miały okazje...
Kurcze ja Wam pisałam z 2 tyg. temu że chyba cos czuje w brzuchu, było to jednorazowe i to na pewno nie to bo oczywiście nic nie czuje. Żadnego bulgotania ani nic. Wiem, że jest na to czas,poza tym mam inne zmartwienia na glowie, ale byloby super poczuć bulgotki
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pesq jaka podusia superowa!!! ale chyba już nie kosztuje 45zł tylko więcej w sumie musze popatrzeć na allegro bo może lepsze czy jak...
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Może i dobrze, że mam tą szkołę...do końca czerwca będę zajęta myślami, żeby skończyć i już to zakupy nie będą mi w głowie:P
edit: a jeszcze do do poduszek...ja kiedyś, już z rok temu albo i lepiej kupiłam sobie taką poduszkę (nazywamy ją parówką), jest wąska i długa, chyba z metr ma albo i lepiej:) ja sobie do niej śpię przytulona, między nogi właśnie i pod brzuch - bardzo fajna sprawa, a przy większym brzuchu chyba w ogóle na 6 zda egzamin:)
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja się nie doczekam... półtora miesiąca to za dłuuugooo, chyba jednak się zapiszę za jakieś 2-3 tygodnie prywatnie na USG, bo nie wytrzymam tyle czasu...
Polecacie może w W-wie jakiegoś lekarza z USG? W sensie prywatnego? Bo ja tak normalnie chodzę do enel-medu i nie mam pojęcia gdzie pójść i w ogóle
Pesq marzę o takiej poduszce ahh -wspomnę Mamie, może na dzień dziecka.... A póki co między nogi biorę kołdrę, jak będę grubsza to chyba będę sobie brać zwykłą poduszkę, bo faktycznie jak się śpi na boku to o wiele inny komfort spania z czymś między nogami (jakkolwiek by to nie brzmiało)
Ja się najbardziej nie mogę doczekać kupowania właśnie łóżeczka i tych rzeczy do ustawienia w kąciku dla dzidziusia
I lampeczkę taką prawie nieświecącą na noc mu zamontuję -T. będzie musiał się przyzwyczaić do spania przy lampce heh -ja z resztą też