BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 9 miesiąc temu #973445 przez sabina
czesc witam nowa mamusie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #973448 przez Zazanna
Dzień dobry :)

Ja zaraz lecę do lekarza -może w końcu uda mi się dobrać "prowadzącą" :)

Obiadek podszykowany: ziemniaki na kopytka ugotowane, żeberka zalane miodkiem i musztardą, posypanę cebulką i przyprawami marynuję się w lodówce ahh na samą myśl mam ślinotok :woohoo:

Miłego dnia Kobietki :)

9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 9 miesiąc temu #973452 przez jurada
Meliska przytyłam łącznie od poczatku ciąży 4,4 kg... Dzis wymieniłam baterie i 70 jest.. W czwartek wizyta i troche sie boje bo od ostatniej wizyty 3 kg w gore poszlo a z drugiej strony co go to obchodzi...
Wiecie co mam dzis koszmarny dzien. Mój pies od wczoraj jakiś taki osowiały jest. Nie cieszy sie jak mąż wrócił z pracy, nie sępi jak cos się je. Ogólnie jak nie spaniel.
Dzis idę rano zaprowadzić Daniela do szkoły oczywiście zabralam psa ze sobą... Patrzę a on sika krwią!!! Za pierwszym razem myślałam ze zle spojrzałam ale za drugim się zatrzymalam i przyjrzałam i krew...
Odrazu Tel do męża. Wróciłam do domu, zostawiłam go .polecialam oddać krew do analizy ( swoja oczywiście ) wróciłam i poszłam do weterynarza i ma bidula podejrzenie babeszjozy ( odkleszczowa choroba) aaaa! Jak nie urok to sraczka :unsure:

Załącznik nie został znaleziony

A to mój nieszczęśnik <3

9 lata 9 miesiąc temu #973453 przez jurada
Zazanka u mnie dzis tez żeberka ale w coli :) no kurde.

9 lata 9 miesiąc temu #973454 przez kasandra9
żeberka w coli są suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!:) ale takie miodowe też czasem robię;) ja zaraz biorę się za tą grochówkę:) I będę smażyć placki z jabłuszkiem:) Poleciałam po kościele do tego sklepu, jeszcze biedronkę nawiedziłam i kupiłam poduszeczki na krzesło...w końcu mojemu tyłkowi będzie wygodnie:P Ledwo co doczłapałam do domu z tymi siatami...;)

9 lata 9 miesiąc temu #973457 przez kasandra9
słyszałyście o katastrofie samolotu??????????????

9 lata 9 miesiąc temu #973458 przez ana23
Hej u mnie też piękna pogoda. Mam do was pytanie czasami mnie kłuje po lewej stronie tak jakby w piersi wiecie co to może być?

9 lata 9 miesiąc temu #973463 przez melisamienta
Idę się położyć coś zaczęło mnie kłóć w lewym boku. Takie dziwne uczucie? Miałyście tak?

9 lata 9 miesiąc temu #973468 przez jurada
Melisa ja mam tak jak za szybko wstane albo sie gwałtownie przekręcę z boku na bok to mam takie rwanie w boku.

9 lata 9 miesiąc temu #973472 przez pesq

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 9 miesiąc temu #973475 przez jurada
Ja swój dodam w czwartek jak zakoncze tydzień.
Pesq rośniesz kochana rosniesz
Podziękowania: pesq

9 lata 9 miesiąc temu #973477 przez asiekasiek
jurada moja lolita to tez spaniel:) tylko ruda jest :) heh biedny piesek:(
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 9 miesiąc temu #973489 przez niezapowiedziana

Co do zaangażowania facetów to ja z mojego jestem bardzo zadowolona! Nie dość że to on mnie goni co chwile "zróbmy następne zdjęcie" to jeszcze co chwile jak mnie przytula to głaszcze brzuszek, całuje go co jakiś czas i gada do maleństwa że tatuś je bardzo mocno kocha! :D
No i nasłuchuje kilka razy dziennie jak maluch skacze :D

A dzisiaj rano jak robiłam śniadanie to poczułam to ciśnienie w głowie i fioletowy obraz.... Doczołgałam się do łóżka i musiałąm leżeć przez 10 minut żeby mi przeszło.....
Dobrze że już znam to uczucie przed omdleniem i wiem co w tedy robić :P
Ale zmartwiłam się bo co jak będę jechać sama autostradą do szkoły jak codzień i nagle i się tak słabo zrobi...

9 lata 9 miesiąc temu #973500 przez pesq
Oj niezapowiedziana uważaj na siebie.. Mi sie czesto robi slabo, ostatnio wlasnie zrobilo mi sie w samochodzie i musialam zjechac na pobocze i odpocząć. Staram sie nie jezdzic samochodem teraz sama. :S :S

9 lata 9 miesiąc temu #973515 przez Zazanna
Pesq super wyglądasz :)

Niezapowiedziana brawo za dzielność :D

Dziewczyny mialyscie badanie na cytomegalie?
Dzis mi lekarz zleciła i poczytałam o rym i sie teraz martwię, bo z tego co jest w necie to to nie jest atandardowe badanie tylko jak sa wskazania :(
A pani doktor super :) Będę do niej chodzić :) Bardzo miła i fachowa i wszytko mówiła i opdowiadala na pytania moje :)
I znowu mamy zakaz seksu i ćwiczyć tez nie mogę :( I mam na wszystko uważać i ewentualnie moge basen spokojnie ale zaden fitness dla ciężarówek ma mi nie przychodzic do głowy nawet

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia