- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
darkdream89 napisał: Agata- a u Ciebie endokrynolog czemu?
A jeżeli chodzi o szyjkę to chyba faktycznie lepiej by było żebyś przestała pracować. Nic tak nie wpływa na "nie skracanie się szyjki" jak leczenie "spoczynkowe " czyli przyklejenie pupci do kanapy
darkdream89 ja nie mam tarczycy 3 lata temu wycieli mi całą i codziennie rano na czczo przyjmuje euthyrox w ciąży jestem pod stałą kontrolą, co 4 tyg sprawdzam tsh i ft4. Raz już musiałam podwyższyć dawkę
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
odpoczywaj dużo! 3mam kciuki za was :*
a nawet gdybyś miała jechać do szpitala to pamiętaj, że to też jest dobra opcja bo tam masz opiekę 24h. praktycznie co dziennie cię badają więc nie musisz się martwić. musi być dobrze kochana :*
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja juz po szkole i wizycie u położnej. Ciśnienie nadal niskie. Waga +3 kg
Rozmawiałam na temat pracy, ale w sumie niczego nowego się nie dowiedziałam. Powiedziała, że lepiej by było gdybym w domu została. Żadnego papierka mi nie wystawiła, kazała zadzownić do pracy i poprosić o numer do lekarza zakładowego. Zrobiłam to, ale oczywiście nr nie chcieli mi podać powiedzieli, że oni moga mnie wysłać do lekarza. No to zgłosiłam chorobowe i teraz czekam na wizyte. Oczywiście nie obyło się bez miliona pytań... co? jak? dlaczego? Czy chce przestać pracować powiedziałam, że w tym wypadku dziecko jest dla mnie najważniejsze i jak drugi lekarz potwierdzi, że mam zostać w domu to zostane (chyba jasne, co nie?) To juz 6 miesiąc, a oni takie problemy robią. Wkurzona jestem i to strasznie mam tylko nadzieję , ze lekarz będzie osobą postronną.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Anisia co się stało? Mówiłaś, że bóle, ale myślałam, że takie raczej lekki, a tu takie oo Trzymam kciuki aby przeszło jak najszybciej a Ty się kładź póki co i nie ruszaj !
Kasandra nawet jeśli mają Cię potem wyrzucić to miej to w nosie ! Co za ludzie, jakby chodziło o ich dzidziusia/rodzinę to by inaczej gadali..
Mnie dziś ciągnie brzuch na dole i znowu mam ten dyskomfort "tam" i już czekam aż chłopaki wróca, bo się boję iść z psem na spacer do parku. Położyłam jej podkład, trudno. Ale u mnie to raczej z nerwów, głupia jestem, bo przerabiałam koszulkę, którą wyżebrałam od brata z męskiego t-shirtu na damski z dekoltem w łódkę i mi się nitka urywała i się nawkurzałam strasznie :/ Do tego stopnia, że się wydarłam na tą głupią maszynę :/ I zamiast odpuścić, to uparciuch musiałam taka wściekła nad nią siedzieć i teraz właśnie zaczęło mnie tak tam na dole nękać
Ale rosołek chociaż wyszedł w miarę
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Anisia to takie poważne bóle miałaś?? szyjka skróciła się
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
tesciowa miala sie urodzic we wrzesniu to urodzila sie w lipcu
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Anisia oszczedzaj się
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kupowałyście kiedyś coś z grupona? Bo tak przeglądam i w sumie fajne są opcje, ale nie wiem, czy to się sprawdza itd.
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja robilam hybrydy na slub...teraz glowkuje jak sciagnac, ale pewnie spiluje:D ale juz nie bede robic, moze po ciazy:)
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
co do groupnu ja kilka lat temu zamawiam pościel... wielka promocja bawełniana najlepsza jakoś itp. .. przyszła pościel ale z kory !!!!! oczywiście oddałam. koleżanka. a jesień wykupiła noclegi w Zakopanem na Krupówkach. pisało apartamenty itp dostała pokój z łazienką... z wresalka tez mnie czasem korki zamówić coś bo faktycznie ceny czasem ok ale właśnie później realizacja... aha i druga koleżanka wykupiła jakiś zabieg na żyły bo ma problemy pisało ze to i to usunie itp nawet ja to czytałam o cena i opis tego zabiegu był ok ale jakoś się okazało to była tylko wizyta konsiltacyjna ... no porażka wściekła się bo o tym ani słowa nie było...
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Ja zmeeeeeeeeeeeczona ale szczesliwa ze ok.