- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
wow jakie gofry straszną mi ochotę zrobiłaś.
W Holandii też w ogóle szyjki nie badają ;-( wczoraj powiedziałam położnej o wizycie w Polsce i mojej skróconej to wysłała mnie na dodadtkowe badanie, ale dopiero w 28 tc. teraz ponad miesiąc stresu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
ciesze sie ze pamietalyscie :*
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Anisia ty jesteś z Krk to Ci powiem jak spytałam się czy ma dalej dyżury na Ujastku niestety nie ma do konca kwietnia miał tam, a teraz tylko Kopernik, ja się na niego patrzę i mówię ale tam są wredne położne he he... on powiedział nie będę przytaczać dokładnie co dokładnie powiedział, ale że tam te starsze położnę już odchodzą na emeryturę a te młodsze są OK i też slyszał o tych wszystkich opiniach heh to chyba mi pozostaje Kopernik ... bo iść do szpitala gdzie nie ma się własnego lekarza to tak troszkę może strach...
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
ciekawe dlaczego na zachodzie nie sprawdzaja...
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiem, że kiedyś ktoś pisał o tym ale o tym nie myślałam jak teraz. Czy któraś wybiera się do szkoły rodzenia?? kurde bo jak oddychać by się dowoeidziało itp... pewnie te ktore rodziły to mnie wyśmieją
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wracajac do tematu - dziewczyny jak myslicie, czemu za granica nie sprawdzaja w ogole szyjki i nie robia badan gin. w ciazy?
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
pesq ja przez pierwsze 3 wizyty chodziłam do babki prywatnie, wszystko mi sprawdzała, badała, odpowiadała na każde pytanie bez fochów. naprawdę była cudowna. ale, że ona przyjmowała też na fundusz to mnie po tych 3 wizytach przepisała. i po prostu inna kobieta. szybkie badanie, raz, dwa i następna pacjentka. ja naprawdę nie wierzyłam, że chodzę do tego samego człowieka. po ostatniej wizycie u niej miałam już tak jej dosyć, że planowałam przepisać się do innej. ale już wiecie, że nie zdążyłam.
przepraszam pesq ale mnie to strasznie rozbawiło ogólnie sformułowanie tego zdania a nie istota samej sytuacji żeby nie byłoAle teraz juz powiem, że chce zeby grzebał.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Słuchajcie, mam takiego lenia, że od łóżka się nie mogę odkleić...co wstanę, to zaraz muszę się kłaść...ciągnie mnie do niego, że nie mogę się ogarnąć:/ no ale jakimś cudem się podniosłam i ogarnęłam z grubsza sajgon w mieszkaniu, bo aż nie było już wcale miejsca...zaraz ogarniam siebie, ale kąpać mi się nie chce, później to zrobię, korki przesunęłam 30min., więc liczę, że zdążę teraz się rozbudzić w końcuuuuuuuu.
Moja prowadząca też jest na nfz i sprawdza, jakoś mega poczucia nie mam, że tylko następny, następny, więc chyba po prostu udało się trafić
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
zeby spradzic czy jest miekka czy twarda czy jak?pytalyscie ktoras moze ginekologa?
skoro wczoraj mialam scan i wszystko ok nie ma powodu do zmartwien to licze na to ze i szyjka jest ok ...
pesq
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
co do szkoly rodzenia to tez chyba pojde przy pierwszym porodzie nie moglam w ogole oddychac przy partych skurczach bolalo jak diabli i ja przestawalam a cala sztuka polega na tym aby dobrze oddychac ...
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasandra - pogoda.. Zwalmy to na pogode.. Ja dziś lodówka - łóżko.. Gary stoją, pranie wypada z kosza, ah szkoda gadac:P
Kasia - ja tez zamowie kocyk i podusie z minky chyba <3 to z tego linka z allegro gdzie sa kotki te od Asi ?
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pesq no kurcze wiedzą żeś w ciąży to jeszcze utrudniają!!! też wkurzałabym się !!!
Ufff myślałam że mnie wyśmieją dziewczyny co rodziły że to w genach każda powinna mieć te oddechy, parcia nie parcia itp