- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- melisamienta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- gatta
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
ja powiedzialam rodzicom i tesciom juz w 5 tygodniu, dlugoooo wyczekiwana ciaza.. tzn moja corka im powiedziala ze bedzie miala siostrzyczke albo braciszka:)
ja dzisiaj znowu nie mialam mdlosci ani zawrotow glowy jadlam caly dzien normalnie, a teraz wlasnie skonczylam jesc lody hmmm nie czuje sie jakbym byla w ciazy. ale wole sie brakiem mdlosci nie cieszyc bo nie wiem co mnie jutro znowu czeka, raz dobrze a raz zle sie czuje. najgorszy tydzien to był 6 tydzien ciazy.. nic kompletnie nie moglam jesc i wszystko mi smierdzialo.
Jakas dziewczyna pisala ze ma wrazenie ze ma mniejsze piersi juz teraz, ja tez tak mam nie mam juz takich nabrzmialych i bolesnch i wrocily do rozmiaru z przed ciazy.
Malinka moja ma 5lat
dobranoc:)
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- gatta
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Gratulacje Zazanna! Super niespodzianka - zwlaszcza jesli szanse byly niewielkie! Teraz dbaj o siebie i czekamy na dalsze wiesci
U mnie dzis rowne 7 tyg i z jednej strony strasznie mnie to ucieszylo, a z drugiej ogarnelo mnie przerazenie czy wszystko ok... Wiem, ze sama pisalam ze trzeba dobrze myslec to bedzie dobrze, ale jakos nie moge dzis powstrzymac TYCH mysli. Mozliwe, ze to dlatego ze mam dzis wolne i za duzo czasu na myslenie, ale najchetniej juz bym dzis poszla do gina zamiast czekac do poniedzialku.. zeby juz wiedziec czy tam wszystko dobrze... moj maz powiedzial zebym w takim razie sie na piatek zapisala, ale znow mysle ze chce jak najszybciej wiedziec ale chce tez "widziec" wiec nie chce isc za wszesnie bo znow sie bede martwic... bledne kolo takie.... Sorry, ale musialam sie wygadac...
Sabina, ja jestem w londynie i mam szczescie, ze na drugim koncu naszej ulicy akurat jest polska przychodnia z ginekologiem wlacznie;)
Co do jedzenia do u mnie kroluja obecnie kanapki z serem, zielonym ogorkiem i szczypiorkiem, i nie umiem sie przekonac do niczego innego jakos... a kurczaka jadlam niedawno i mi calkiem smakowal, wiec moze na mnie nie dziala, choc dzis ochoty nie mam na niego;)
Lidziun, a piersi tez mnie dzis mniej bola, ale juz tak mialam poprzednio ze "na chwile" przestaly a potem wrocilo wiec (mam nadzieje ze) tak jak juz wczesniej pisalysmy to nic a nic tylko nomalne...i rozsadek mowi mi ze mam powiedziec ze panika jest nie potrzebna wiec wbrew mojemu dzisiejszemu nastrojowi postanawiam wierzyc w rozsadek..............
Gatta, no to niezle Cie mala nastraszyla z ta krwia.. Ja obserwujac doswiadczenia moich szwagierek oraz kolezanek, zawsze myslalam, ze bede karmic troche tak a troche tak bo jakos to mi sie wydaje miec sens o tyle ze jak akurat nie ma nic innego to nie trzeba sie wlasnie martwic ze sie nie wzielo butelki a z drugiej jesli akurat nie ma mozliwosci karmic piersia to mozna z butelki... ale wiadomo, zobaczymy co los da. Z tego co wiem moja mama karmila piersia ale nie az tak dlugo bo nie miala az tyle mleka wiec chcac nie chcac musiala z butelki, a ja jak na zlosc mialam nietolerancje laktozy za mlodu wiec byl problem i tata musial po kozie mleko jezdzic (a wiadomo, ze wtedy jeszcze nie bylo az tyle roznych 'suplementow' wiec trzeba bylo prawdziwa koze dla mnie wydoic )
Milego dnia Wam zycze, i malo mdlosci!
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
a na śniadanie zjadłam jajecznice na maśle na nic innego nie mam ochoty do lodówki nie mogę zaglądać bo odrzuca mnie :/
myślicie że to miną takie mdłości ??