- Otrzymane podziękowania: 189
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
USG było szybkie, nic więcej nie wiem, ani nie znam żadnych parametrów, ale na pewno widziałam, że pusto nie było i coś pulsowało, migało i lekarka powiedziała, że to serduszko. Mam nadzieję, że to tak wygląda, uspokójcie mnie proszę?!????
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
kasandra9 napisał: Jest pulsujące serduszko!))
USG było szybkie, nic więcej nie wiem, ani nie znam żadnych parametrów, ale na pewno widziałam, że pusto nie było i coś pulsowało, migało i lekarka powiedziała, że to serduszko. Mam nadzieję, że to tak wygląda, uspokójcie mnie proszę?!????
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
Super, gratuluję!kasandra9 napisał: Jest pulsujące serduszko!))
Ja na usg widzialam taką jakby ciemna plamkę w pęcherzyku i pani doktor powiedziala, ze to ciałko ciążowe czy cos w tym stylu i obok taka dosłownie migającą kropeczkę.
- gatta
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- gatta
- Wylogowany
- gaworzenie
Mi się śniło kilka razy ze bede miala chłopca, wszyscy mi mówiąbze tez chlopczyk napewno bedzie Hmm a to może dlatego że juz córeczkę mam. A sama raz myślę że chcialabym dziewczynke a raz chlopczyka, nie wiem.. ważne zeby bylo zdrowe:)
Właśnie!! Co do kwasu foliowego moj lekarz mi powiedział że jak biore witaminy dla kobiet w ciazy to mam jyz nie brac kwasu foliowego i nie biore, co myślicie o tym? A za lekarza jestem pewna bo bardzo dobry jest i prowadzil moja pierwsza ciaze.Brac mimo wszystko? Jyz dwa tyg nie biore.
Ja bym wstawila zdjecie moje ale jak by była możliwośc zeby nikt oprócz nas mamusiek nie widzial, niektore forum sa zamkniete i posty widoczne tylko dla zapisanych na danym forum
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
gatta napisał: Ja bym wstawila zdjecie moje ale jak by była możliwośc zeby nikt oprócz nas mamusiek nie widzial, niektore forum sa zamkniete i posty widoczne tylko dla zapisanych na danym forum
Jestem tego samego zdania
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
A to nie chcecie żeby ktoś inny widział prócz nas zdjecia? Można usunąć na jakiś czas albo założyć jakąś tajna grupę na fb macie konta?
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Kassandra super z tym serduszkiem, i ja też miałam szybkie USG i też widziałam bijące serduszko, taką kropkę raczej.
Dzisiaj ja już lepiej się czuje nawet pizze zamawiali w pracy i zjadłam dwa kawałeczki:)
Ja też mogłabym wstawić zdjęcie ale wolałabym, żeby to było na priva, a nie żeby wszyscy widzieli...
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Ja migoczącego serducha nie widzialam ale slyszalam no i widzę tego stworka malego, na lodowce wisi <3
Lidziun ja też radzilabym odpuscic, nie nakrecac sie, u mnie tez jeden dzien tak jeden siak ale bedzie dobrze, zobaczycie u wszystkich bedzie dobrze!
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Dziewczyny, musimy wierzyć że bedzoe dobrze o wtedy będzie dobrze - ja trzymam kciuki za wszystkie mamy i maluszki! Ja też dziś miałam kiepski sen, że krew byla ale postanawiam się nie dać złym myślom...
Kasandra, Pesq - gratulacje, ale się ciesze! Kasandra, powiedziałaś juz rodzicom?
W ogóle, wszystkie mówiliśmy juz o pracy, a czy Mowilyscie juz rodzicom i najbliższej rodzinie? Kiedy planujecie?
Ja idę w pon na wizyte i juz się nie mogę doczekać!!!!! A tymczasem, jak zawsze w drodze do pracy;)
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
No szkoda ale w sumie racja, tutaj wszyscy mogą podejrzeć fotki, może jak się bliżej poznamy to zobaczymy się na facebooku.....
M.ech przybij pionę ja też w poniedziałek ide, ale raczej mi usg nie zrobi a tobie????
Jak myślicie jakby biło serduszko juz to słychać by je było gołym uchem, bo mój s przystawka się do brzucha ale mówi ze bulgotanie tylko słyszy????
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Lidziun, a Ty kiedy masz następna wizyte?
- gatta
- Wylogowany
- gaworzenie
Mysle że nie slychac nawet w pozniejszym czasie;)
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
Gatta później to słychać jest ☺