BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #196184 przez Pyśkaaaa
Migielka ze mnie dziś coś wyleciało takie lekko zołte i geste ble :P może to czop :unsure:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #196186 przez magdamagda1988
Mi wogole czop nie odchodzi...

Ja mam termin z USG na 30 to calkiem mozliwe ze w pazdzierniku urodze...

Pyska ja mam to samo jasne ze chcialabym zeby maly byl ze mna ale nic na sile przyjdzie kiedy bedzie gotowy oby tylko nie zapozno :)
13 lata 3 miesiąc temu #196197 przez mgielka22
Pyśkaaaa napisał:

Migielka ze mnie dziś coś wyleciało takie lekko zołte i geste ble :P może to czop :unsure:

No to moze byc czop polozna mowila mi ze wcale nei musi byc "krwawy" wystarczy ze zwiekszona ilosc w postaci ala zelu :p dobrze moze cos zaczyna sie ruszac :P
13 lata 3 miesiąc temu #196198 przez Pyśkaaaa
Magda mi od terminu do października tylko tydz zostaje więc wiesz wszystko możliwe że o niego zaczepię... męczy mnie już ten brzuszek ale co ja moge :unsure: uparte te nasze chłopaki
Migileka powiem Ci że jakoś nie przywiązuje do tego wagi..czekam cierpliwie :)
13 lata 3 miesiąc temu #196212 przez magdamagda1988
ja mam duze uplawy takie biale ale nie w zelu takie wodniste wiec to chyba nie czop...

Tez tak macie? albo mialyscie?
13 lata 3 miesiąc temu #196248 przez mgielka22
magdamagda ja tak mam ale teraz wlasnie doszedl ten czop w "zelu" :p
13 lata 3 miesiąc temu #196254 przez beti
Megi, trzymamy kciuki!!!!
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #196259 przez beti
A dwupaczki lepiej sie najedzcie cytrusów, czekolady i napijcie gazowanych napoi :)) no i cierpliwosci :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #196266 przez Ani-ta
odpowiadając na wasze pytania mój mały szkrab będzie miał na imię Bartek :laugh:
ja zaczynam podejrzewać że zaczyna coś ze mnie wychodzić może to czop bo muszę dość często zmieniać wkładkę i na niej taki coś galaretowatego jest ;) ale któż to wie :unsure:
13 lata 3 miesiąc temu #196267 przez Mała
No Megi dawaj, dawaj!!!
A ja o Megi i Pyścee dzisiaj myślałam. Wszystkie termin mamy na 23, ja już mam tygodniowego szkraba, Megi po krążku to też powinna szybciej, a Pyśkaaa jak los chce, oj jaka ta natura dziwna.

Mamy karmiące piersią jecie pieczonego kurczaka albo zupę pomidorową czy ogórkową? Wczoraj zjadłam faszerowane skrzydełko pieczone i nic Olce nie było, to chyba po udku z kurczaka też nie powinno, co?
13 lata 3 miesiąc temu #196270 przez Mała
Ja tydzień przed porodem zalana byłam właśnie takim białkiem jaja kurzego przezroczystym, czasem żółtawym, a potem reszta dzień przed, ale już z krwią.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #196281 przez LILY
Ja tez witam dziś naturalnie 2 w 1, po wszelkich mozliwych terminach. Dopiero teraz bo wzięłam się dziś za pracę, trochę szycia itp
Dzieciak mnie kopie jak szalony.

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 3 miesiąc temu #196296 przez beti
Mała, ja już prawie wszystko jadłam, nawet mięso z grilla, czekoladę i też nic...po prostu obserwój Olę i jak nic się nie dzieje to jedz to na co masz ochotę :P
13 lata 3 miesiąc temu #196298 przez Pyśkaaaa
Wiadomośc od Megi Dziś o godzinie 12.43 usłyszał o mnie świat. Mam na imię Julia mam 51 cm i ważę 2850 gram.Pozdrawiam w imieniu własnym i oszołominych i przeszczęśliwych rodziców :)

Graulacje złożyłam jej od nas :)
Mała masz rację u mnie to jedna wielka niewiadoma... chciałabym juz mieć to za sobą
13 lata 3 miesiąc temu #196304 przez beti
Megi, gratuluję!!!!!!!! :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży