- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewcia, ale wiadomości z rana, gratuluję!!!!
Ja też bym chciała Olę nauczyć smoczka, bo ona je i ulewa, a cyca nie puści. Też ma odruch wymiotny jak jej dajemy smoka.
Dziewczyny plecy jeszcze chwilkę i przestana boleć, ja przez pierwsze 4 dni to myślałam, że oszaleję, a teraz już ok.
U nas noc dzisiaj średnia. Olka co godzinę przy cycu, a Kamil przeziębiony, więc strasznie mu się oddycha i co kawałek wołał pić, albo ryczał. Ale miejmy nadzieję, że dzisiejsza będzie lepsza
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
- Otrzymane podziękowania: 0
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ani-ta
- Wylogowany
- budujemy zdania
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
EWCIA GRATULACJE!!!
Coraz więcej naszych maluszków
Co do smoczków, to co prawda mój maluch nie lubi ssać, ale jak ma atak głodu i nie może się doczekać butelki, to ssie smoka ten mój glodomorek A smoczek mam z aventu, ale bardzo się krztusił, dopiero Lovi mu się spodobał, nie ma przy nim odruchu wymiotnego i ładnie uklada usteczka podczas jego ssania, więc ja z czystym sumieniem mogę polecić smoczki Lovi.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Nam kazali korzystać z pogody i wychodzilismy od razu,( mala miala 4 dni)gosia jestem jestem...
podczytuje Was, ale dzis nie mialam chwili aby sie odezwać.
Jutro opisze Wam pierwszy dzien w domku i noc, która nie należała do najlepszych...
powiedzcie - jak długo czekałyście na wizyte położnej od momentu zgłoszenia?? ja jutro bede dzownic do przychodni...
no i zastanawiam sie nad jakims spacerkiem? Gosia Ty po ilu dniach wychodzilas?
GRATULACJE DLA NOWO ROZAKOWANYCH MAM!!!!
PYSSSKA TRZYMAM KCIUKI ABY TO BYŁO TO!!
mnie strasznie bolą plecy... nie wiem jak sobie pomóc??
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny jaki rozmiar kombinezonu kopiłyście dzieciom na zime ?
68 ?
Ja Gosia mam kupiony na 68. Mój Kacper od wczoraj zaczął nosić część ubranek na 62 (śpiochy, pajacyki) bo na 56 były przymałe, więc myślę że kombinezonik na 68 będzie do zimy dobry
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ja nadal w 2paku no i czekam
Mgielka a Ty na kiedy masz termin z USG i na kiedy masz termin z OM i ogolnie mialas dlugie czy norrmalne cykle?
Ja mialam dlugie cykle dlatego chyba termin z miesiaczki sie nie sprawdzil..
Poza tym slyszalam ze kobiety ktore braly cos na podtrzymanie ciazy to poznej dluzej nosza ale na o chyba nie ma reguly...
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam mamusie rozpakowane i z brzuchalkami
EWCIA GRATULACJE!!!
Coraz więcej naszych maluszków
Co do smoczków, to co prawda mój maluch nie lubi ssać, ale jak ma atak głodu i nie może się doczekać butelki, to ssie smoka ten mój glodomorek A smoczek mam z aventu, ale bardzo się krztusił, dopiero Lovi mu się spodobał, nie ma przy nim odruchu wymiotnego i ładnie uklada usteczka podczas jego ssania, więc ja z czystym sumieniem mogę polecić smoczki Lovi.
I ja też Lovi polecam, Fifi innych nie chce
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jej dziewczyny ja dzis dostałam jakiejś mocy ugotowałm obiad posprzątałam byłam na zakupach...teraz czekam na przyjacólke a popoludniu jedziemy zamowic meble do salonu moze uda sie ogarnac jeszcze przed porodem
a wiecie co ja jeszcze nie kupowałm kombinezonu bo w sumie nie wiem jak mały bedzie rósł
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
My mielismy dzisiaj ciezka noc eh... mala meczylo zatwardzenie ale dalismy rade i wkoncu udalo sie kupe zrobic i poszlismy spac i tak przespalismy do 5 rano
Melduje rowniez, zee dzisiaj nasza Nunulka zostala zarejestrowana w USC Pani uroczyscie zapytala mojego M czy uznaje corke.Mi az sie lezka zakrecila
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]