BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

14 lata 1 tydzień temu #99986 przez Marta M
A miedzy nami sa 4 lata roznicy wiec wymienia nam sie teoetycznie w tym samym roku...ale biorac pod uwage miesiac urodzenia to wychodzi ze bedziemy mieli chlopca..smieszne, bo z kalendarza chinskiego, ktory ktos tu gdzies wkleil wychodzi ze dziewczynka..a na usg dopiero w przyszlym tygodniu..

maz twierdzi ze chlopak bo tak mocno kopie, potrafi nie spac z 5 godzin i sie wiercic nieustannie...na ostatnim usg pani doktor pytala po kim to dziecko ma temperament ze takie niespokojne...albo czy sie denerwowalam badaniem, bo takie poruszone..;)

Mysza, zakladajac ze jesli cos by mi sie stalo przy porodzie to wiem, ze nic nie musze mowic mezowi, bo wiem ze zrobi wszystko tak jakbym tego chciala....moj tez ma na imie Slawek ;) Czesciej rozmawialismy na temat: czyje zycie wybrac gdyby byla taka koniecznosc...wtedy maz zdecydowal ze wybierze mnie, ja tez tak mowilam, teraz czujac maluszka sama nie wiem...juz bym sie zawahala...a pewnie za kilka miesiecy bede juz znac odpowiedz na to pytanie..

Sami chlopcy sie nam szykuja widze...a ponoc wiecej dziewczynek sie rodzi, bzdura ;) Oczywiscie, ze dopisze imiona do suwaczkow...jak juz jestescie pewne co do tego to mozecie mi podawac ;)
Temat został zablokowany.
14 lata 1 tydzień temu #99988 przez bewipo
Mała, mój tak samo, chłopcu to Bartuś junior by dał ;) Ja tego w ogóle nie przyjmuje do wiadomości :)
14 lata 1 tydzień temu #99993 przez magdamagda1988
Mala wychodzi coreczka ;) ale wiesz to sa takie prowizoryczne wyliczenia :)
14 lata 1 tydzień temu #100006 przez Agusia83
aaa...to trzeba liczyc, co do miesiaca. To faktycznie wowczas wychodzi dziewczynka, chociaz ja mam przeczucie na chlopca, lekarz na prenatalnym powiedzial, ze chyba chlopczyk i maz mowi ciagle, ze on tam siusiaka na zdjeciach widzi :silly: ....przekonamy sie za niecale 3 tyg:)

Pyskaa, jesli chodzi o pieniazki to tez jestem zdziwiona, bo ostatnio bylam stratna 130zl a teraz patrze na konto a tam tylko 60zl mniej...wiec juz sama nie wiem jak to sie liczy...

Jesli chodzi o imie, to chociaz wybralam po kilka, to pragne by synus mial na imie Szymek a corcia Zuzia...maz powiedzial, ze moge wybierac jakie chce...ale jak to sie mowi, "malujcie jak uwazacie, ale ma byc na bialo"...tym stwierdzeniem chcial powiedziec, ze sam wybierze....ale nie ma tak dobrze, bo to w koncu nasze wspolne szczescie :lol:
14 lata 1 tydzień temu #100014 przez Pyśkaaaa
a z tego chińskiego tez mi wychodzila dziewczynka :D a mam nadzieje ze w czw na USG pokaze nam co tam chowa :D chciala bym juz wiedziec :)

Faceci sa niesamowici z tymi imionami! moj to chyba na samym poczatku mowil ze bedzie franek i juz strasznie mi sie to imie nie podobało a teraz powiem wam ze i mi sie podoba :)
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #100022 przez Mała
Dziewczyny dawno nie oglądałyśmy brzuszków.

To mój 16tc+1d

A to są te spodnie co zamawiałam na allegro
Załączniki:
14 lata 1 tydzień temu #100031 przez mYSZA
ja wybrałabym życie Maluszka... przynajmniej tak teraz czuję.. ale oficjalnie kończę ten przykry temat bo się zaraz poryczę.

mi się Błażej mega podoba- mój brat ma tak na imie;)

u nas będzie albo bardzo oklepana Julia ( ale nic nas to nie przeraża, że oklepana)
albo Maciej- chociaż tutaj się wahamy bo Maciej się nam bardzo podoba, ale Maciuś i Maciek w ogóle, a założę się, że pani przedszkolanka nie uszanuje mojej prośby o mówieniu Maciej, a nie Maciuś bo uzna to za fanaberie..;/

Janek z nami!
14 lata 1 tydzień temu #100037 przez Mała
mYSZA no to poleciałaś z tym tematem, za dużo myślisz.
Masz rację, że wszyscy będą mówić Maciuś albo Maciek.
Moi bracia to Adam i Błażej.

Muszę wybrać się na jakieś zakupy, bo nie mam już się w co ubrać. Ale nie wiem czy zainwestować w spodnie czy legginsy? Z tym, że wydaje mi się że mam za grube uda do legginsów, jak myślicie?
14 lata 1 tydzień temu #100041 przez mYSZA
mi się tam leginsy nie podobają. pozatym chyba zbyt uciskają nie? można celulitu dostać od noszenia..ja bym się bała

Janek z nami!
14 lata 1 tydzień temu #100046 przez Pyśkaaaa
Mala ale masz swietny brzus :) potem wstawie swoj malutki :D :P

a mi sie leginsy bardzo podobaja :) mała przymierz w sklepie i ocen wazne abys Ty sie dobrze czuła:D tak slyszalam ze od spodni rurek tez mozna dostac celulitu ale jakos w to nie wierze :P
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #100048 przez Mała
Moje ciało tak dostało po d..e w pierwszej ciąży, że mam i masakryczne rozstępy i cellulit też :silly:

A tak swoją drogą to najlepiej i najzdrowiej to nogo :lol:
14 lata 1 tydzień temu #100050 przez mYSZA
no o ciasnych rurkach też słyszałam.
Mała-jak już coś niecoś masz, to lepiej nie ryzykować jak myślę.

co do brzusia- naprawdę łądny;) też wrzucę jak wrócę do domciu;)

Janek z nami!
14 lata 1 tydzień temu #100053 przez slowiczek
aż odechciewa mi się wchodzic na to forum kiedy widze tu tematy typu : śmierć przy porodzie czy zastanawianie się czyje życie wybrac, swoje czy maluszka.....to jest chore i że tak powiem, ogarnijcie się :]

Mała, brzuch duży :D ja mam zupełnie inny choć zauważalny ale ja mam inna budowę ciała zupełnie :)
14 lata 1 tydzień temu - 14 lata 1 tydzień temu #100064 przez Agusia83
Mala, ale masz swietny brzuszek....100% ciazowy...tzn chodzi mi o to, ze bardzo widoczny....nie chce nikogo urazic, bo wiadomo, ze uwidacznianie sie brzuszka zalezy od genow, sylwetki i wielu wielu rzeczy....Kazdy brzuszek z malenstwem jest sliczny :woohoo:
ja moze jutro zrobie fotke i tez Wam pokaze :lol: ...ja mam niesamowity bandzioch, czasem to mi sie wydaje, ze o wiele za duzy...ale ja to nie mialam zadnych miesni brzucha wiec od razu mi go wywalilo :silly: nie to, co wysportowane dziewczyny.....

A, i spodnie tez mi sie podobaja...chociaz nie widzialam nogawek....ja musze miec np: takie rozkloszowane, bo inaczej wygladam jak tuczek:P
14 lata 1 tydzień temu #100067 przez Pyśkaaaa
Slowiczku popieram Cie :D

tak wszystko zlaezy od genow ale Malej taki ciazowy :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby