- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- migotka82
- Wylogowany
- gaworzenie
- " dziecko to szczeie "
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #222496 przez Agusia83
Hej dziewczynki...widze, ze mamy zaczynaja bawic sie w swatki ciekawe tylko co na to dzieciaczki? Ale fakt faktem, jesli powstalaby choc jedna para zakochanych to wszystkie bedziemy musialy wstawic sie na ich slubie czujecie...wowczas bedziemy wygladac jak babcie..haha...
Pyskaa, cudo wyszlo z kapieli...a jakie spokojne?
Kacperek ma cudowny usmiech...bedzie nim rwal dziewczyny
A moja ksiezniczka spi juz 3 godziny i zastanawiam sie czy ja budzic...ponad 3 godziny temu jadla....dlaczego ona tak dlugo nie chce spac w nocy? ...za 1,5h bedzie kapiel, wiec moe przebudze Emisie...i cos spapa i bede musiala robic wszystko by nie poszla spac...
Wiecie, przed chwila mialam napad glodu cukrowego juz nie pamietam kiedy takie uczucie ostatnio mnie ogarnelo...i musialam wszamac opakowanie ciasteczek, herbatnikow...
Musze sie pochwalic, ze wchodze w spodnie z przed ciazy...a wczoraj zmiescilam sie w takie sprzed 2 lat W koncu mam w czym chodzic!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pyskaa, cudo wyszlo z kapieli...a jakie spokojne?
Kacperek ma cudowny usmiech...bedzie nim rwal dziewczyny
A moja ksiezniczka spi juz 3 godziny i zastanawiam sie czy ja budzic...ponad 3 godziny temu jadla....dlaczego ona tak dlugo nie chce spac w nocy? ...za 1,5h bedzie kapiel, wiec moe przebudze Emisie...i cos spapa i bede musiala robic wszystko by nie poszla spac...
Wiecie, przed chwila mialam napad glodu cukrowego juz nie pamietam kiedy takie uczucie ostatnio mnie ogarnelo...i musialam wszamac opakowanie ciasteczek, herbatnikow...
Musze sie pochwalic, ze wchodze w spodnie z przed ciazy...a wczoraj zmiescilam sie w takie sprzed 2 lat W koncu mam w czym chodzic!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez Agusia83.
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #222526 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Kurcze ale kuuupa- Pysia wydaje mi sie , ze przezywamy to samo.Bo z tego co pamietam dokarmiasz Franusia mm ha.
Nuna obsrala sie- bo inaczej tego nazwac nie potrafie po same paszki O.o taka strasznie rzadka kupa, odrazu pod prysznic dupke wsadzilam bo nie szlo tego ogarnac...
Agus Emilcia slodka i jakie minki robi buziak od ciotki i imienniczki
Nuna obsrala sie- bo inaczej tego nazwac nie potrafie po same paszki O.o taka strasznie rzadka kupa, odrazu pod prysznic dupke wsadzilam bo nie szlo tego ogarnac...
Agus Emilcia slodka i jakie minki robi buziak od ciotki i imienniczki
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #222552 przez slowiczek
agusia - bardzo ładna masz córeczke sliczne oczka i bardzo ladne rysy twarzy
jak jestesmy w temacie kup to dziś Natalka miała kupę na uszach zrobila ja na przewijaku w momencie kiedy nie miała na sobie pampersa, razem z siku i wszystko popłynęło pod nią i z rana miała dodatkowa kapiel
jak jestesmy w temacie kup to dziś Natalka miała kupę na uszach zrobila ja na przewijaku w momencie kiedy nie miała na sobie pampersa, razem z siku i wszystko popłynęło pod nią i z rana miała dodatkowa kapiel
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #222583 przez gosia2324
Jestem juz po wizycie u gina
Wszystko ok, wszystko zagojone, obkurczone, pieknie wyglada
Dostalam recepte na tabletki i lekarz uprzedzil ze przy karmieniu piersia tez zachodzi sie w ciaze !
No przecież wiem
Pati moj Maz zachwycony zdjeciem ziecia
Pyta skad jestescie ?
Emilka cudna Taka drodniutka!!!!
WIecie co, pisalyscie wczoraj o braku mleka. ja tak jak Slowiczek mam nawaly, choc piersi sa dosc miekkie.
A co mnie martwi ,to Jagodka dzis glodna plakala nad piersia i nie chciala ciagnac
nie wiem czemu
Wszystko ok, wszystko zagojone, obkurczone, pieknie wyglada
Dostalam recepte na tabletki i lekarz uprzedzil ze przy karmieniu piersia tez zachodzi sie w ciaze !
No przecież wiem
Pati moj Maz zachwycony zdjeciem ziecia
Pyta skad jestescie ?
Emilka cudna Taka drodniutka!!!!
WIecie co, pisalyscie wczoraj o braku mleka. ja tak jak Slowiczek mam nawaly, choc piersi sa dosc miekkie.
A co mnie martwi ,to Jagodka dzis glodna plakala nad piersia i nie chciala ciagnac
nie wiem czemu
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #222586 przez Pyśkaaaa
Monika ale ja juz od jakiegoś czsu dokarmiam nim..
Agusia ależ ona ma oczy
wiecie że ja jeszcze ani razu Franka nie wykąpałam ciągle robi to moj K.
a co do kup to ja mojemu wczoraj przy przewijaniu nózki do brzuszka przysunełam i nakupał na mnie jak z armaty mu z dupci leciał
a nasz pani doktor przyjdzie jutro mam nadzieję że to nic poważnego a poza tym zauważyliśmy że on ma takie reakcje po moim mleku wiec do jutra do wizyty jedziemy na mm oszaleje
Agusia ależ ona ma oczy
wiecie że ja jeszcze ani razu Franka nie wykąpałam ciągle robi to moj K.
a co do kup to ja mojemu wczoraj przy przewijaniu nózki do brzuszka przysunełam i nakupał na mnie jak z armaty mu z dupci leciał
a nasz pani doktor przyjdzie jutro mam nadzieję że to nic poważnego a poza tym zauważyliśmy że on ma takie reakcje po moim mleku wiec do jutra do wizyty jedziemy na mm oszaleje
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- migotka82
- Wylogowany
- gaworzenie
- " dziecko to szczeie "
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #222676 przez bewipo
Jestem, jestem
Chrzciny udane, prawie całe przespane
Poza tym dziadek mi dziecko rozpieścił i teraz mam przerąbane... Nic tylko na rękach nosić, kręgosłup mi wysiada... Więc zastanawiam się nad chustowaniem.
Chrzciny udane, prawie całe przespane
Poza tym dziadek mi dziecko rozpieścił i teraz mam przerąbane... Nic tylko na rękach nosić, kręgosłup mi wysiada... Więc zastanawiam się nad chustowaniem.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez bewipo.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona