- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 miesiąc temu #231818 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Gosiu M rano z nim wychozi potem po pracy tez znim wychodzi i jedzie na garaz ... a czasami jak jakas ciotka albo babcia Emi odwiedza to ja z nim ide na spacr :)Naszczescie jak pracowalam po 12 godz. a M np. byl na szkoleniu, to Pirat wytrenowal pecherz i potrafi naprawde dlugo wytrzymac
nie da sie ukryc, ze ma teraz przekichane bidula, ale mimo wszystko nie odtdala bym go nikomu.
nie da sie ukryc, ze ma teraz przekichane bidula, ale mimo wszystko nie odtdala bym go nikomu.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #231820 przez gosia2324
monika1984lodz napisał:
Twardziel z tego Pirata, ma chłop silna wole
Gosiu M rano z nim wychozi potem po pracy tez znim wychodzi i jedzie na garaz ... a czasami jak jakas ciotka albo babcia Emi odwiedza to ja z nim ide na spacr :)Naszczescie jak pracowalam po 12 godz. a M np. byl na szkoleniu, to Pirat wytrenowal pecherz i potrafi naprawde dlugo wytrzymac
Twardziel z tego Pirata, ma chłop silna wole
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #231822 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
ja to sie smieje, ze stalowe jaja heheh
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #231827 przez slowiczek
Megi, odebralam wyniki natalki - bilirubina 3,6 czyli u nas w 9 dni spadlo o 2.5 jednostki...jedyne co robie to staram sie klasc cofziennie na troche mala na golaska przy oknie...mam nadzieje ze jeszcze z tydzien i bedzie po zoltaczce..pojde do lekarza w pon, zobaczymy co powie...a Ty masz teraz jakies zalecenie?
Natalka dzis straszna maruda, ciagle przy cycu, jeczy i nie chce w ogole spac, przysypia na rekach a jak przekladam do lozeczka od razu w ryk...pewnie to drugi skok ehh
Monia Nunulka Ci bardzo dlugo wytrzymuje na spacerkach, u nas to max godzina
Natalka dzis straszna maruda, ciagle przy cycu, jeczy i nie chce w ogole spac, przysypia na rekach a jak przekladam do lozeczka od razu w ryk...pewnie to drugi skok ehh
Monia Nunulka Ci bardzo dlugo wytrzymuje na spacerkach, u nas to max godzina
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #231828 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
slowiczku ja nie wiem nawet jak to dziala hehe.JAk schodzimi po wozek to wyje tak,z e sasiedzi mysla , ze ja ze skory obdzieram.Puki jestesmy na klatce to samo a jak tylko otworze drzwi i wleci odrobina powietrz dziecko spi w ulamku sekundy i puki nie wejde do jakiegos pomieszczenia to Nunka spi
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #231918 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
my jestesmy w trakcie odzwyczajania malej od spania i zasypiania na rekach - jak narazie dwa zero dla nas klade Nunke po papusianiu do lozeczka wlaczamm cichutko radio opowiadam jakas bajeczke i Nunka zasypia - dzisiaj zajelo nam to pol godzinki i teraz nunka juz spi
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #231929 przez gosia2324
monika1984lodz napisał:
Jagódka w dzien zasypia sama w wozku, albo w łóżeczku ze smokiem i turbanie na glowie
niestety na noc trzeba ja ponosić
my jestesmy w trakcie odzwyczajania malej od spania i zasypiania na rekach - jak narazie dwa zero dla nas klade Nunke po papusianiu do lozeczka wlaczamm cichutko radio opowiadam jakas bajeczke i Nunka zasypia - dzisiaj zajelo nam to pol godzinki i teraz nunka juz spi
Jagódka w dzien zasypia sama w wozku, albo w łóżeczku ze smokiem i turbanie na glowie
niestety na noc trzeba ja ponosić
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #231932 przez Agusia83
I ja sie dzis z Wami witam...co prawda pozno..ale jestem Emisia cos nie mogla dzis zasnac...po kapieli bylysmy gotowe juz o 19:20...a mala zasnela dopiero o 20:30...co wkladalam do lozeczka to byl ryk i gryzienie paluszkow...to moje dziecko, to jakis glodomor..a dzis szczegolnie...niby najedzone, wypluwa cycka, a za chwile juz gryzie lapki...hmmmm..a moze moje mleczko juz jej nie wystarcza???
Ale piekne zdjecia dzieciaczkow...
A te z chrzcin, boskie..Kinga cud dziewczynka , Majeczka, rowniez pieknie bedzie wygladac...
Trzymam kciuki za wszystkie malenstwa, ktore teraz beda chrzczone, aby humorki dopisaly i byly grzeczne w kosciele:)
My sie wybieramy na dniach do kancelarii, by zabukowac date 27.11.
W przyszlm tyg rowniez wybiore sie do ginki,..bo ja juz nie rozumiem mojego organizmu...jak moze byc okres co tydzien?Hmmm...a moze to jeszcze pozostalosci po porodzie???hmm...nie chce mi sie wierzyc...
Co do kg...to ja dawno wrocilam do wagi z przed ciazy i powoli trace naddatki sprzed 11 miesiecy marze o zrzuceniu 10kg..ale zobaczymy jak bedzie...bo przez to karmienie non stop jestem glodna...
I co z tego, ze kg sie pozbylam, jak brzuszek lekki obwisluczek jest...i do tego te francowate rozstepy????
Ale piekne zdjecia dzieciaczkow...
A te z chrzcin, boskie..Kinga cud dziewczynka , Majeczka, rowniez pieknie bedzie wygladac...
Trzymam kciuki za wszystkie malenstwa, ktore teraz beda chrzczone, aby humorki dopisaly i byly grzeczne w kosciele:)
My sie wybieramy na dniach do kancelarii, by zabukowac date 27.11.
W przyszlm tyg rowniez wybiore sie do ginki,..bo ja juz nie rozumiem mojego organizmu...jak moze byc okres co tydzien?Hmmm...a moze to jeszcze pozostalosci po porodzie???hmm...nie chce mi sie wierzyc...
Co do kg...to ja dawno wrocilam do wagi z przed ciazy i powoli trace naddatki sprzed 11 miesiecy marze o zrzuceniu 10kg..ale zobaczymy jak bedzie...bo przez to karmienie non stop jestem glodna...
I co z tego, ze kg sie pozbylam, jak brzuszek lekki obwisluczek jest...i do tego te francowate rozstepy????
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #231934 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ja uwielbiam ja nosic i bujac i wogole rozpieszczac ,ale mam zdrowy rozsadek jeszcze hehe bo co ja zrobie jak mala bedzie z 8 kilo wazyla hehe
Kubus i Jagodka sa badzo podobni do siebie i tak samo slodcy hi buziaki w te pyzulki kochane
a tu slodziczek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kubus i Jagodka sa badzo podobni do siebie i tak samo slodcy hi buziaki w te pyzulki kochane
a tu slodziczek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #231936 przez gosia2324
Dziekuje Monika w imieniu moich lobuziakow:)
A Nuna wyglada na bardzo spokojna , dziewczynke,zawsze jak patrze na jej zdjecia to ma takie spokojne spojrzenie,melancholijne
A Nuna wyglada na bardzo spokojna , dziewczynke,zawsze jak patrze na jej zdjecia to ma takie spokojne spojrzenie,melancholijne
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez gosia2324.
Moderatorzy: ilona