- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
czekam aż mi się zdjęcia Janka otworzą.
Nie chorować mi tu proszę!!!
Byłyśmy na spacerku ale zimno dzisiaj GRRRRR
lily myślę że w jasnych ci lepiej, a widziałabym cię w platynie nawet.
Kasia czytasz mi w myslach bo ja uwielbiam platyne i naprawde mi w niej najlepiej tylko ze malo ktora fryzjerka mi w to wierzy i nie chca mi robic tego koloru.
w rezultacie czesto wychodze z zółtym blondem czego nienawidze. Teraz robie test. Jak ide do fryzjera to mówie ze chce platyne i jak mi odradzaja to wychodze
Naprawde ciezko znalezc super fryzjera/fryzjerke
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pati sluchaj moj M jak byl chory to mial na sobie maseczke i normalnie sie zblizal i w ogole nei zachorowala takze mozesz sprobowac
Megi moja tez sie budzi i zazwyczaj od 7 juz nie spi takze my z M od poczatku jak zombie chodzimy choc ja sie juz przyzwyczailam...
Lily przyjedz do wroclawia ja mam kuzynke fryzjerke jedna z najlepszych u nas w miescie wiec wiesz moglabys skorzystac i a noz by ci cos ladnego dobrala i platyne ona sie zna
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mi sie Jasio budzi raz lub 2 w nocy
Nie budze go do kapieli, czekam az sam sie obudzi. Kapiemy sie miedzy 8 a 9 a zasypia najpozniej o 22.
A butli to on nie chce, probowałam mu dawac bo straszny żarłok ale nic z tego. Tylko cycus go zadowala
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Pati, mój też dziś śpioch
Zasnął w środku płaczu dziś z ważką w dłoni i na poduszce do karmienia
A wiecie co sierpniówki obstawiają z tą wiewiórą?? wariatki jedne że mi żołędzia trzeba, a dokładnie żołądzia
Hmmm iech zgadne moja Magda to wymyśliła
A wogole to witam zaraz cos skrobne tylko Was przeczytam i Kube do spanie odprawie,mala juz spi wykąpana
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dokladnie Agusia jak Mala mowi u mnie bylo to samo i widzisz i mala tylko butle bo cyca odrzucila!!! A w nocy robi to na spiocha wiec nie ma roznicy
Pati sluchaj moj M jak byl chory to mial na sobie maseczke i normalnie sie zblizal i w ogole nei zachorowala takze mozesz sprobowac
Megi moja tez sie budzi i zazwyczaj od 7 juz nie spi takze my z M od poczatku jak zombie chodzimy choc ja sie juz przyzwyczailam...
Lily przyjedz do wroclawia ja mam kuzynke fryzjerke jedna z najlepszych u nas w miescie wiec wiesz moglabys skorzystac i a noz by ci cos ladnego dobrala i platyne ona sie zna
A chetnie sie kiedys wybiore bo Wrocław bardzo fajny i mam tam koleżankę Ankę
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5
PAti bidulo zdrowiejcie
Agus moze troszke
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Latająca Lilianka piękna Moja tez tak lubi zwiedzać mieszkanie
A Nunki minki jak zawsze słodziutkie :*
Kinia, Julka :*
Lili fajna z Ciebie babeczka
U Was szaro buro u mnie dzis piekne słonce, pospacerowaliśmy sobie, wpadłam tez do sklepu na male wyprzedaże, i jak zawsze wyszlam z kolejnymi dzinami, ale schowałam je głęboko w szafę za tydz wyjmę Maz nie zauważy
Po co ma gadac "po co Ci 3cie sopdnie w tym miesiacu ", przeciez ja ich nie chcialam, same z wieszaka mówiły waz mnie wez mnie ....
Fanka ja radze sobie z dzieciakami ze sprzataniem, zakupami, ale jak pomysle o gotowaniu to mi sie odechciewa
Agusia w Kauflandzie sa Giga paki Hugies za 55,90
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
allegro.pl/ekspres-cisnieniowy-13z016-ze...daz-i1957219007.html
jeszcze chce sobie zmieni dywan
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
gosia - fajny prezent, dobra kawka nie jest zła
Ja się przymierzam do tego ekspresu nescafe dolce gusto na te kapsuły i chyba sobie bożonarodzeniowy prezent sprawimy
ja go właśnie mam
średnio sie opłaca jesli duzo kawy pijesz bo kapsulki dosc drogie a u mnie nie ma gdzie kupic bo ja na wsi mieszkam. Jedynie przez internet
Ale kawa dobra
i super łatwy w obsłudze
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...