- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #254495 przez monika1984lodz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 tygodni temu #254516 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dziewczynki ja przepraszam, ze tak mecze Was moimi przygotowaniami do slubu, ale w szoku jestem, ze idzie nam to tak sprawnie.
Dzisiaj dzwonilam do dj i juz w niedziele idziemy na spotkanie hihi, znjaomi mi go polecili w srode lece poogladac kiecki a w czwartek zamowic termin w usc
Dzisiaj dzwonilam do dj i juz w niedziele idziemy na spotkanie hihi, znjaomi mi go polecili w srode lece poogladac kiecki a w czwartek zamowic termin w usc
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #254540 przez LILY
Cześć dziewczyny
No więc po kolei. Emisia ślicznie się chowa, Domiś pięknie wygląda jak śpi i jak nie śpi też
Sto lat Kiniu!
Monia - bo to właśnie są te złe teściowe, nie wiem jak można powiedzieć coś niemiłego kobiecie która traci dziecko.
Megi mi Jas też butelki nie chce ale dawałam mu kilka razy jak był bardzo głodny ( jak gdzieć jezdzimy to je mm) ale i tak woli cycusia!
Mała mój Jasiek się też jeszcze nie śmieje na głos, robi tylko uśmieszki. Dzis go najbardziej rozbawił dziadek jak powiedział: "Chciałoby się zjeść kwaśnice"
Pyska głowa do góry U nas też trzeba tylko zaświadczenia dla chrzestnych
A bez ślubu my też będziemy chrzcić. Nie odmawia się dziecku, bo nie powinno się a po drugie pomyślcie jeśli chrzci się ktoś dorosły to go ochrzczą czy ma rodziców po ślubie czy po rozwodzie.
A i Jagódka wie co dobre! Będzie z niej rajdowiec
Pati - siotre solidnie opieprzyć i skopać tyłek, jeszcze sama będzie potrzebować wsparcia.
No więc po kolei. Emisia ślicznie się chowa, Domiś pięknie wygląda jak śpi i jak nie śpi też
Sto lat Kiniu!
Monia - bo to właśnie są te złe teściowe, nie wiem jak można powiedzieć coś niemiłego kobiecie która traci dziecko.
Megi mi Jas też butelki nie chce ale dawałam mu kilka razy jak był bardzo głodny ( jak gdzieć jezdzimy to je mm) ale i tak woli cycusia!
Mała mój Jasiek się też jeszcze nie śmieje na głos, robi tylko uśmieszki. Dzis go najbardziej rozbawił dziadek jak powiedział: "Chciałoby się zjeść kwaśnice"
Pyska głowa do góry U nas też trzeba tylko zaświadczenia dla chrzestnych
A bez ślubu my też będziemy chrzcić. Nie odmawia się dziecku, bo nie powinno się a po drugie pomyślcie jeśli chrzci się ktoś dorosły to go ochrzczą czy ma rodziców po ślubie czy po rozwodzie.
A i Jagódka wie co dobre! Będzie z niej rajdowiec
Pati - siotre solidnie opieprzyć i skopać tyłek, jeszcze sama będzie potrzebować wsparcia.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez LILY.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 2 tygodni temu #254559 przez Mała
My po usg bioderek i wszystko ok.
Jutro szczepienia i coś mi się zdaje, że powtórka marudnego dnia, a jeszcze mąż na popołudniówce, mafafa(masakra) jak to mówi mój syn
My po usg bioderek i wszystko ok.
Jutro szczepienia i coś mi się zdaje, że powtórka marudnego dnia, a jeszcze mąż na popołudniówce, mafafa(masakra) jak to mówi mój syn
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #254572 przez Mała
Poczytuje sierpniówki i stwierdzam, że dzisiaj był dzień marudzenia. Marne pocieszenie, że to nie tylko Ola taka wścieklizna była, no ale zawsze
Pyśkaa Ola też uczulona na mleko krowie i ja po prostu nie jem NIC z mlekiem, jogurtów, śmietany, serów, masła i jakoś daję rade. No i oczywiście czekolady i takich tam, ale to akurat wyjdzie mi na dobre, chociaż czasem to normalnie aż ślinotoku dostaję .
Pyśkaa Ola też uczulona na mleko krowie i ja po prostu nie jem NIC z mlekiem, jogurtów, śmietany, serów, masła i jakoś daję rade. No i oczywiście czekolady i takich tam, ale to akurat wyjdzie mi na dobre, chociaż czasem to normalnie aż ślinotoku dostaję .
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Mała.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #254579 przez mgielka22
Ajj Pati ja tez bym jej wygarnela cos nei cos ze jak ona bedzie chora i bedzie potrzebowac pomocy to bedzie cie blagac abys jej pomogla szczegolnie jak jestes chora powinna pomoc, a tak z ciekawosci ile ma lat???
Lily Jasio piekny taki uroczy chlopczyk, zajety juz???
A jmoja dzisiaj baardzo spokojna o dziwo az jestem w szoku nawet po kapaniu nie plakala jak nigdy
A tu dzisiejsze fotki ogladam wiadomoci nie przeszkadzac!!!
mikolajkowo
Lily Jasio piekny taki uroczy chlopczyk, zajety juz???
A jmoja dzisiaj baardzo spokojna o dziwo az jestem w szoku nawet po kapaniu nie plakala jak nigdy
A tu dzisiejsze fotki ogladam wiadomoci nie przeszkadzac!!!
mikolajkowo
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez mgielka22.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #254580 przez megi2501
Julka śpi i mi się zaczęły oczy zamykać. Przestawiłam się razem z dzieckiem i zasypiam po 20.00. Szok
Marnie mi ze sztucznym mlekiem idzie, bo mała się zawzięła i nim pluje. Spryciula A to łaskocze moje EGO -mamusi jest lepsze Tak sobie tłumacze )
W święta chrzciny,a my jeszcze nie mamy ani porządków zrobionych, prezentów kupionych i zakupów. Nic,a nic Czas się wziąć do roboty. Tylko kiedy, jak M ciągle w pracy, a ja na głowie mam ciotkę, obiady i Juleczkę. Szaleństwo
Marnie mi ze sztucznym mlekiem idzie, bo mała się zawzięła i nim pluje. Spryciula A to łaskocze moje EGO -mamusi jest lepsze Tak sobie tłumacze )
W święta chrzciny,a my jeszcze nie mamy ani porządków zrobionych, prezentów kupionych i zakupów. Nic,a nic Czas się wziąć do roboty. Tylko kiedy, jak M ciągle w pracy, a ja na głowie mam ciotkę, obiady i Juleczkę. Szaleństwo
Moderatorzy: ilona