BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #268624 przez Agusia83
Mgielka masz racje...i to do takich maluchow powinny byc pielegniarki z podejsciem a nie piguly jak z prl-u...

Megi, wlasnie mam kupic paczke z kolezanka na spokle i mamy je sprawdzic...narazie uzywam pampersy...chagisy mi sie nie sprawdzily...
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #268633 przez fanka
Dziewczyny ja te Dada z biedronki używam ponad miesiąc i jak dla mnie rewelacja, nawet na noc i jeszcze nigdy nie przemokły itd, a cena o połowę niższa niż pampersy oryginalne.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #268636 przez gosia2324

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #268684 przez magda79
Słodki uśmiech masz Księżniczko!!!!

a my też używamy tych dada premium z biedronki i pampersy też....a właśnie wczoraj mówiłam D, że wypróbujemy te babydream, bo mieliśmy ostatnio chusteczki i są lepsze moim zdaniem od tych dada.

a nam się przyjęły póki co te dada - jak porównywałam z pampersem to uznałam, że są zrobione właśnie na wzór pampersów...tylko dużo tańsze bo firma nie ta. Ogólnie są ok - pare razy zdarzyło się, że przykleił się do pupy....my i tak często zmieniamy, bo Domi robi dużo kup...chociaż ostatnio nawet były same siki :blink:
13 lata 3 miesiąc temu #268698 przez magda79
która z Was idzie na Sylwestrowy Bal? albo na inną imprezę :blink:

My jesteśmy w domu, D ma wolne to sobie posiedzimy razem, może wpadnie do nas siostra z narzeczonym do towarzystwa :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #268704 przez Marta M
Zaraz napisze co u nas, ale najpierw was poczytam...

Kinga piekny usmiech, fajnie ze mama zlapala :)

Maja ja tez trzymam kciuki za ta kruszynke..

Monia ja tez do roku napewno bede z Maja, pracy szukac bede w szkole a rok szkolny zaczyna sie we wrzesniu, wiec akurat roczek mala bedzie miec...

Z mojej to dopiero kloc, w ubranku, ma 7 kilo!! I nauczyla sie mi usypiac na rekach, ale bede miala miesnie, silowni nie trzeba!!

Kasiu wszystkiego najlepszego!!

Moja po szczepieniu jest ze 3 dni tak nerwowa i przestraszona, ze naprawde wyglada na dziecko bardzo uposledzone...i w sumie akurat dzien po szczepieniu mielismy tamta wizyte u neurologa...dlatego tez pewnie gorsza diagnoze postawil...

Megi super :)
13 lata 3 miesiąc temu #268716 przez gosia2324
MARTA a jak po EEG ?
13 lata 3 miesiąc temu #268720 przez Marta M
Juz pisze co u nas...

Jestem mega wsiekla, bo nie zorientowalam sie wczesniej ile to badanie tam kosztuje..i wiecie co?? Ide zaplacic a baba mi mowi 250zl...zaplacilam, bo co, ale myslalam ze sie porycze...eh...

A co do badania to pani technik z poczatku warczala ze ja na rekach usypiam itd, ale powiem Wam ze nie rusza mnie tak bardzo takie traktowanie..jestem zdania ze jak mnie tak traktuja to je gorzej potraktuja, ja staram sie byc zawsze mila dla wszystkich i usmiecham sie ile moge!!

Gorzej z tym spaniem, bo nie dalam spac Majce od rana, dwie drzemki po 20 minut, o 15 padla, plakala bo byla zmeczona i przez to marudna strasznie, wiec poszla spac, obudzilam, placz, w samochodzie gadalam do niej, gralam, swiecilam swiatelkiem z telefonu, byla jak nieptrzytomna, taka senna, wiec miala mnie w nosie i poszla spac...balam sie ze nie zasnie juz na badaniu, ale ta pani technik taka nieporadna, ze zamiast dac odpowiednia ilosc zelu do tych dziurek w czapeczce to jak ja uspokioilam okazalo sie ze jakichs fal nie pisze i trzeba dodac zelu, wiec znow ja ruszala ona sie denerwowala i tak na trzy razy...wiec juz byla tak zmeczona bidulka ze poszla spac..nie rozumiem tylko czemu badanie trwalo 20 minut, i to nie byl twardy sen....i 250zl!!!

Jeszcze jej czyms tam swiecili w oczka, takim czerwonym mrugajacym swiatlem...

Po opis i do neurolog dopiero wolny termin 17 stycznia!!
13 lata 3 miesiąc temu #268721 przez fanka
Jagódka- dobre Ci mama imię wybrała bo jesteś dosłownie do zjedzenia. :-)
Kasiu- sto lat!!!
co do jedzenia słodyczy, to ja chyba już rekordy jakieś pobijam w ich wchłanianiu,a później się dziwię, że waga nie spada.
Ja też po macierzyńskim muszę wrócić do pracy i już to przeżywam, nie wiem jak to będzie :-(
a to mój dzisiejszy glutek mały :-)
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #268722 przez magda79
bidulka to miała ciężki dzień...oby wszystko wyszło dobrze, a ja też uważam, że takie złe traktowanie wraca zawsze z powrotem.

szok tyle kasy za 20 min badania :ohmy:
13 lata 3 miesiąc temu #268723 przez magda79
fanka ale gość!!!! i ta fryzura...czyżby już sylwestrowa :blink:
13 lata 3 miesiąc temu #268725 przez fanka
magda- fryzura mega profesjonalna, hit zima 2011/2012, sam Jacyków by się nie powstydził ;-)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #268728 przez gosia2324
Marta a gzie robiliscie to badanie ???
NA Kopernika czy Jana Pawla ?

Fanka :kiss:

A gdzie jest PYSKA !!! ???? :(
13 lata 3 miesiąc temu #268731 przez magda79
tak tak :lol:

dobrej nocki mamuśki
13 lata 3 miesiąc temu #268734 przez Marta M
Gosiu nie w spzitalu, tam gdzie chodzimy do neurologa, neuromedica na ul Zakopianskiej, chcac na NFZ do neurologa kolejka przynajmniej 3-miesieczna, nam zalezalo na czasie wiec jak zwykle prywatnie...:(:(
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia