BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #268084 przez iwonaNAVI
Slowiczek literaki warcaby itp :P
jak cie namierzyc na fb?
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #268086 przez iwonaNAVI
Pati kupilam marchewe w sloiczku i zapakowalam w pojemnik silikonowy do lodu w te kosteczki i zakrylam woreczkiem :lol:
i codziennie bede wyciagac jedna kosteczke i rozmrazac i podgrzewac :)
13 lata 3 miesiąc temu #268088 przez pati-m
aaaa no widzisz! Czyli ja jednak coś nie doczytałam, bo myślałam że sama gotowałaś marchewkę :) Ale dziękuję za pomysł :) Jak Kacper zacznie jeść takie rzeczy to skorzystam :)
13 lata 3 miesiąc temu #268092 przez iwonaNAVI
Ciesze sie ze pomoglam :) ale mysle ze z gotowana mozesz zrobic podobnie :)
13 lata 3 miesiąc temu #268093 przez slowiczek
Pati - z tym rozstrojeniem to niestety tak :(

Iwona - piszę Ci na prv :)
13 lata 3 miesiąc temu #268096 przez pati-m
Dziewczynki ma któraś z Was nr tel. do Lily? Wcale się nie odzywa, ciekawe czy Jaś już lepiej się czuje?
13 lata 3 miesiąc temu #268097 przez iwonaNAVI
ok]
13 lata 3 miesiąc temu #268100 przez iwonaNAVI
Dobranoc dziewuchy :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #268107 przez bewipo
Moja maluda też po świętach rozstrojona. Z tym, ze my byliśmy prawie tydzień u moich rodziców, a tam za dużo rzeczy ją rozpraszało i nie umiała sama zasnąć. Więc teraz chodzi spać o 23 :(

Agusia świetna fryzurka, bardzo ładnie wyglądasz :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #268118 przez ewelinaa
Witam pierwsza :) Chociaż nie wiem, czy jest z czego się cieszyć, ja wolałabym spać, ale moje dziecko już nie :cheer: B) No to ja już zjadłam śniadanie, a dziecko bawi się na swoim nowym placu zabaw ;)

Monia - Twoja Nuna powala mnie na kolana, uwielbiam ją :kiss: Moja też robi śmieszne minki, ale jak tylko widzi aparat robi się poważna i tylko oczy szerzej otwiera :laugh: :dry:

Jeśli chodzi o nowe pozycje w menu dziecka ja jeszcze NIC NIE PODAJĘ, zaczekam do skończenia 4 miesiąca i zacznę od marchewki i jakiś obiadków, deserki i kaszki będą później, bo tak jak pisałam Gosia pewnie szybko przyzwyczaiłaby się do słodkiego i nie chciałaby jeść innych rzeczy - ja bym tak zrobiła :silly: Po co zjeść jakiegoś ziemniaka jak można słodziutką kaszkę :blink:

Święta, święta i już PO - na szczęście, nie wiem kiedy uda się nam wrócić do normalnośći, mała rozbita przez to wszystko, no ale jakoś ustawimy ją do pinou ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A co do prezentów moja dostała sporo zabawek Fisher Price z tej serii Laugh&Lern - starczy do następnych świąt :laugh: Z ubranek też coś tam dostała - najsłodszy jest komplet ze Smyka www.smyk.com/bolerko-sukienka-z-dlugim-r...ubranka-dla-dzieci-p rozmiar 80, więc jeszcze trochę na nią poczeka. Mała teraz nosi ubranka 62/68.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #268122 przez magda79
dzień dobry :laugh:

witam się jako druga...dzieciaki jeszcze śpią, chociaż Domi coś zaczął się wiercić :)

U nas nocka w miare, ale od kilku dni robi tak, że zaraz po kąpaniu i cycu zasypia sam ładnie i spi...uwaga godzinę :ohmy: a później gada gada i gada 1-2 godz i śpi dalej...hmmm

Agusia śliczna fryzurka....też mam taką grzywkę hihi :laugh: a moja siostra miała też takie cięcie tylko z prostą grzywką, a teraz zapuszcza :)

Ewelina uśmiech rewelacja, słodziuchny i tyle :lol:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #268123 przez magda79
.....no właśnie Lily hello gdzie jesteś?? no i jak tam Jasiu :unsure:

oho...dzieciaki się pobudziły...pora wstać i na śniadanko :laugh:
smacznego wszystkim przed i miłego dzionka :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #268137 przez gosia2324
Mgielka pewnie ze musi Lilka miec rodzeństwo!
Moj tez nie chcial tak szybko, ale jak zobaczyl jak fajnie mozna spedzac czas z wiekszym dzieckiem to mu sie odmienilo, a teaz swiata poaza corcia nie widzi :)

Beti Mala wogole nie chciala ssac butelki, czasem jak wychodze to byl ryk bo byla glodna, a tak to chociaż piciem da sie oszukać na pol godziny :)

Mala :kiss:

Dawidek,Nunka :kiss:

Agusia super wygladasz :) Ja zapuszczam wlosy wlasnie do takiej fryzurki :)

Marta, to trzymam kciuki za dzidziusia :*
I Trzymam jutro kciuki za Maje :*

A co do imion... to my mowimy do Jagodki,Gumiśka,pyśka,i Niunia (Kuba tak na nia mowi,inaczej nie umie)

Kinia :kiss:
Ewelina, no to T sobie zyczenie wymyslila :)

Pati 9cm,,, juz bym na ortopedii leżała :woohoo: :woohoo: :woohoo:

A w ogóle to WITAM !!!!
Ja to chyba urodzilam sie w adidasach i w adidasach mnie pochowaja :S
13 lata 3 miesiąc temu #268143 przez pati-m
Witam :)
U mnie pobudka była o 5 na jedzonko, potem Kacper zasnął i mogliśmy pospać do 9 :)
Ale w nocy się wystraszyłam, bo nagle słyszę przez nianię elektroniczą melodyjkę. No i pędzę, lecę, patrzę a tam w łóżeczku mój łobuziak zdziwiony nie mniej niż ja, bo tak się przekręcił w swoim łożu, że nóżką kopnął taką zabawkę - gwiazdkę, która wisiała na szczebelkach no i ona się załączyła :) Utuliłam mojego zdziwionego kombinatorka i na szczęście poszedł spać :)

gosia - ja też 90% życia spędzam na płaskim, ale strasznie lubię MIEĆ buty na obcasie i czasami się w nie wystroić, od razu mi samoocena wzrasta, hihihi :silly:

Kingusia - piękny uśmiech :kiss:

Lily wraaaaaaaaaaaaaaaaaacaj :)

miłego dnia :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #268147 przez slowiczek
ewelina - fajną masz MAMĘ :lol: :lol: :lol: Kingusia :kiss:

Mgiełka - odmieni mu się, zobaczysz :) kwestia czasu, na razie może nie poruszaj tego tematu
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia