BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #268155 przez Mała
Witam.
W nocy to mnie tak głowa bolała,że myślałam,że ją sobie odrąbię. Kamil pobudka przed 6, a ja oczy na zapałki.

Fanka bałwanek śliczny.

Kinga uśmiech boski.

Magda poszalałaś z zakupami.

Agusia fajna fryzurka, ślicznie wyglądasz. Ja się tak chciałam obciąć, ale przy tych moich włosach,które się puszą i wywijają jak chcą nierealne

Marta no no no, czy ty znów polujesz na założenie wątku wrześniówki 2012 :silly:
Trzymam kciuki za eeg, daj znać jak Maja je zniosła. Dla mnie jest to najbardziej stresujące i męczące badanie dla dziecka jakie Kamil miał kiedykolwiek. Nie dość, że musi być śpiący, więc ileś tam godzin nie można mu pozwolić spać, to jeszcze w samochodzie nie może na chwilkę zamknąć oczu, potem kobieta zakłada siatkę na głowę czego się boi,bo kobieta nie zwraca uwagi na to,że ciągnie dziecko za włosy, a najlepsze na koniec na zawołanie zasnąć :dry: Nasz neurolog zawsze mówi, że jak zaśnie to dobrze, a jak nie to byle było w czuwaniu. Nie można dziecka dotykać, głaskać, dziecko nie może się ruszać. Jak był mały to butla z mleczkiem i zasypiał, ale teraz to już nie jest takie chop siup.

Pati 9 cm, zazdroszczę. Ja to kiedyś i w mini chodziłam i w szpilach, a teraz jak mam mojego 18 kg klocka z 2 piętra znieść to tylko płaskie buty. A strasznie mi szpil brakuje :(

Lilly no właśnie, a gdzie Ty?
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #268160 przez slowiczek
a no właśnie, trzymam kciuki za badanie Majeczki !!!!!! a z tym spaniem to jakaś nierealna sprawa.... :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #268161 przez Mała
A my na Olę mówimy Olcia, myszka, żabka, króliczku, , fasolka :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #268162 przez iwonaNAVI
Witam:)
jak to dobrze widziec usmiech dziecka :) Kinga slodziak jetes :kiss:
Marta daj znac jak z Majka po badaniu a kciuki bedziemy trzymac oczywiscie:)
13 lata 3 miesiąc temu #268183 przez slowiczek
wiecie co wam powiem, wczoraj przejrzałam sobie harmonogram sesji na uczelni :( styczeń u mnie jest przesrany....nie wiem jak ja go przeżyję :(

poza tym u mnie w domu męskie nasienie rozsiewa zarazki :/ chore to to, kicha, umiera....mam nadzieję, że Natalka nic nie złapie...
13 lata 3 miesiąc temu #268187 przez iwonaNAVI
meskie nasienie heheheh !!!!!!!!!! posikalam sie !!!!!!!!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #268194 przez mgielka22
Heloł Babeczki :D

Slowiczku to sie usmialam "meskie nasienie" haha :P ja tez jestem przeziebiona i staram sie nei zblizac do malej ale czasem sie nie da :( a dzis szczepienie mam nadzieje ze przezyje...

Dominis, Agusia :kiss:

Martusia dasz rade musisz ja chyab wymeczyc i nei dac spac moze wtedy zasnie le takei male dziecko nie ma szans by sie nei wiercilo...

Gosia chyba racja, zobaczymy jak to bedzie w przyszlosci ;)
U mnei tez nei mowimy po imieniu chyab ze mnei M zezli to wtedy :P ale tak to tylko Kicius i Misiek albo Pysio :P a na mala wolamy Nyna, serduszko i M wola Lili czasem ja tez...

Pati 9cm ja ledwo na 4 chodze :P i tak jak Gosia tylko adasie :lol: najlepsze buty :D sie smialam ze do sukni slubnej zaloze adasie :P bo mi po 5 min nogi bola :p

Slowiczku dasz rade :) wierzymy w Ciebie :kiss:

Ja sie modle zeby moj M zmienil prace na lepiej platna wtedy bede miala szanse isc na mgr ale nie wiem czy to si euda :(
13 lata 3 miesiąc temu #268227 przez magda79
a my na Małego wołamy Domi, Domiś, Domino, bąbel, fazol :silly:

Martuś powodzenia i czekamy na wieści od Was :kiss:

ja też raczej na płaskim.....ale kiedyś chodziłam na wyższych....
13 lata 3 miesiąc temu #268232 przez magda79
a..i teraz przypomniało mi się, że ostatnio D wołał na Domisia: Synek...smerfie co się stało? :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #268251 przez maja1982
ewelina - córunia śliczniusia :)

agusia - fajowska fryzurka, mnie też tak strasznie włosy wypadają normalnie masakra!!zanim skoncze karmic to juz będe miała zaczątki łysiny :)

słowiczek - współczuje sesji :(

magda - jaka masz zdolną córeczkę:) a jaką zdolną fiu fiu!!!

No dzieciaki rozstrojone po świętach, nasz też ma problemy ze spaniem :( zasypia tak jak pisała chyba magda zaraz po kąpieli i jedzonku i po godzinie pobudka :(. A od dwóch dni budzi sie w nocy z płaczem - śni mu się coś i tak żałośnie płacze i oddycha szybko, tak mi go żal wtedy, i trwa to około 10 min zanim sie uspokoi nawet ręce nie pomagają :(

Pamiętacie jak wam pisałam że moja kuzynka jest w szpitalu 32 tydzień ciąży (wody jej sie sączyły) no i wczoraj robili prowokację bo stwierdzili że lepiej dla dziecka jak sie teraz urodzi niż jakby sie miło jakieś zakażenie wdać. Więc wczoraj od rana sie męczyła i urodziłą dopiero dzisiaj rano :( taka kruszynkę 2200g :( dzidzius czuje sie dobrze :)oddycha samodzielnie ale dla jego bezpieczeństwa jest w inkubatorze!!robili mu wszystkie badania i wyniki po południu - trzymajcie proszę kciuki za nich!

I cieszmy sie naszymi cudownymi dzieciaczkami :)
13 lata 3 miesiąc temu #268263 przez iwonaNAVI
Maja 3mamy :)
i cieszymy sie ze jeden babel wiecej na swiecie :) wcale nie taka kruszyna jak na 32 tydzien :) ja urodzilam 2780 :) na poczatku 39 tygodnia
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #268280 przez beti
Cześć laseczki :)

Agusia, fryz super :)

Dawidek i Kinia ślicznośći

Majeczka, życzymy Ci spokojnego i niestresującego snu o 17-tej

Magda, a gdzie to takie tanie zakupy można zrobić?? :)

My na Filipa mówimy Fifi albo Dziabąg :)

Trzymam kciuki z maleństwo :kiss:

Matko, dziewczyny, nie mogę spać...już się stresuję, że w marcu będę musiała do pracy wrócić :( i że Fifika będę musiała zostawić... :( a jak jest ztym u Was? :(
13 lata 3 miesiąc temu #268284 przez Mała
Słowiczku no nieźle wymyśliłaś, uhahałam się,że hej :lol:

Maja trzymam kciuki i prawda, że wcale nie aż taka kruszynka.

Beti Dziabąg, a co to znaczy?
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #268303 przez magda79
Beti u nas w Auchan
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
:)

Maja cieszymy się razem z Wami i 3mamy kciukasy oczywiście też :) A Ty daj nam znać jak wyszły badania.

smacznego dla Wszystkich - idziemy z Majką zjeść sobie zupkę a drugie się robi :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #268308 przez slowiczek
ja na Natalkę mówię przeróżniście :D Natalia, Natalka, Nataluszek, Natuszka, Natalek, Nati, Nacia, Skarbek, Słoneczko, Maluszek, Kotek, Serduszko, Malunia, Bąbelek, Robaczek - no to takie najczęstsze :P
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia