- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #268846 przez pati-m
Dzień dobry 
Ja wpadłam tylko na chwilę, bo znów znikam na cały dzionek
Muszę zrobić zakupy i upiec ciacho na jutro, bo choć spędzamy sylwka w domu, to mój mąż powiedział, że nie będzie zaczynal Nowego Roku bez czegoś słodkiego 
Franuś i Julcia - cudoooooooooooooowni
beti - szalona mamuśko udanej zabawy sylwestrowej! No i obowiązkowo pokaż nam się w kreacji jaką wybierzesz
Co do odruchu Moro to u Kacpra już zanikł, a także ten automatyczny chwytny też już zanika, bo jeśli teraz coś już łapie w rączki to robi to zdecydowanie świadomie.
Ja z niecierpliwością czekam, aż usłyszę głośny śmiech mojego szkraba. Na razie niesamowita z niego gaduła aż się wszyscy dziwią

Ja wpadłam tylko na chwilę, bo znów znikam na cały dzionek

Franuś i Julcia - cudoooooooooooooowni

beti - szalona mamuśko udanej zabawy sylwestrowej! No i obowiązkowo pokaż nam się w kreacji jaką wybierzesz

Co do odruchu Moro to u Kacpra już zanikł, a także ten automatyczny chwytny też już zanika, bo jeśli teraz coś już łapie w rączki to robi to zdecydowanie świadomie.

Ja z niecierpliwością czekam, aż usłyszę głośny śmiech mojego szkraba. Na razie niesamowita z niego gaduła aż się wszyscy dziwią

Temat został zablokowany.
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #268849 przez mgielka22
Hej Kochane
Wybaczcie ze wczoraj zniknelam ale mala mi tak plakala poszczepieniu ponad 3,5h masakra nei dalo sie jej uspokoic w ogole, dalam jej wczesniej viburcol ale nei pomogl jej uspokoic wiec pozniej zdecydowalam ze podam jej nurofen i sluchajcie po pol godzinie jak reka odjal mala zaczela gadac i gadac smiala sie i nie trzeba bylo jej nosic bo przez 3 h trzeba bylo ja nosic co sie chcialo odlozyc to ryk kwik i masakra, ehh... jestem zdecydowana ja przeniesc...
Wszystkie dzieciaczki do calkowitego schrupania zapraszam
Co do DADY tez uzywalam ich na poczatku tak propo je produkuje pampers ale bez jakiegos skladnika dowiedzialam sie o tym w szpitalu
niestety moja Lilka wyla przy nich i musialam zmienci na pampers zreszta to jest tester i kazda kropelke czuje i musze jej wtedy zmieniac nawet jak 3 kropelki sa a w pampersie siedzi ciut dluzej... jeszcze mam huggisy ale neistety nei sprawdzaja sie sa do bani ale musze te ostatnei 3 paczki wykorzystac bo nie mam wyjscia nei bede wywalac...
Czekam na kolezanke bo ma wpasc i zrobic ze mna wywiad bo pisze prace i potrzebuej mlodego rodzica
A potem czekam na mame i jade do ZUSu zalatwic to RMUA jakos bo musze miec przy przepisywaniu malej...
A sylwka w domu siedzimy moj M potem na 12 jedzie do art hotelu pomoc koledze w naglosnieniu wiec dorobi troche przez 4h
wiec zapraszam na forum
Wybaczcie ze wczoraj zniknelam ale mala mi tak plakala poszczepieniu ponad 3,5h masakra nei dalo sie jej uspokoic w ogole, dalam jej wczesniej viburcol ale nei pomogl jej uspokoic wiec pozniej zdecydowalam ze podam jej nurofen i sluchajcie po pol godzinie jak reka odjal mala zaczela gadac i gadac smiala sie i nie trzeba bylo jej nosic bo przez 3 h trzeba bylo ja nosic co sie chcialo odlozyc to ryk kwik i masakra, ehh... jestem zdecydowana ja przeniesc...
Wszystkie dzieciaczki do calkowitego schrupania zapraszam

Co do DADY tez uzywalam ich na poczatku tak propo je produkuje pampers ale bez jakiegos skladnika dowiedzialam sie o tym w szpitalu

Czekam na kolezanke bo ma wpasc i zrobic ze mna wywiad bo pisze prace i potrzebuej mlodego rodzica

A potem czekam na mame i jade do ZUSu zalatwic to RMUA jakos bo musze miec przy przepisywaniu malej...
A sylwka w domu siedzimy moj M potem na 12 jedzie do art hotelu pomoc koledze w naglosnieniu wiec dorobi troche przez 4h

- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #268850 przez megi2501
Moja też już chwyta świadomie. Tylko ten odruch moro wciąż jest.Ech...i tak za tydzień do neurologa, więc wszystko się dowiem. Kobiecina jest ponoć najlepsza w mieście, jeśli chodzi o niemowlęta 
Pati śmiech w głos jest niesamowity
Życzę, aby Kacperek szybko Ci się zaśmiał i wywołał uśmiech na Twojej twarzy 
A my za 2 h idziemy na szczepienie. To nasze pierwsze i jestem pełna obaw

Pati śmiech w głos jest niesamowity

A my za 2 h idziemy na szczepienie. To nasze pierwsze i jestem pełna obaw

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez megi2501.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #268877 przez iwonaNAVI
Babeczki moja Oliwka nauczyla sie robic brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ustami wiecie takie jakby plucie hehe niesamowicie to wyglada
pokazywalam jej to od jakis kilku dni i zakumala 
tak smiesznie przy tym uklada usta wysuwa jezyk i pluje hahahaha!!!!!

tak smiesznie przy tym uklada usta wysuwa jezyk i pluje hahahaha!!!!!
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 miesiąc temu #268891 przez Mała
Megi cieszę się, że wyniki ok. A pampersy z biedronki używamy i naprawdę są fajne,nawet w nocy też dają radę.
Jagódka co za uśmiech
Fankaa fryzurkę Dawid ma podobna, jak Olcia
Julcia strojnisio,kiecka boska
Marta No widzę, ze też nie pałacie miłością do tego badania. A kobieta powinna pomyśleć, że lepiej dać więcej żelu niż potem uspokojone dziecko znów denerwować (alezel kosztuje
). Dzisiaj sobie odeśpi , najważniejsze,żeby badanie wyszło dobrze. A tą lampą tak mrugają,żeby zobaczyć czy takie światło nie powoduje, że się mdleje lub nie wywołują ataków padaczkowych.
Beti super sposób na obwieszczenie,ze bedzie dzidziuś
Krzesełko mam po synku.
Jedziemy dzisiaj do T, także na pewno nie będzie mnie za często. To tak żebyście się nie martwiły
Jagódka co za uśmiech

Fankaa fryzurkę Dawid ma podobna, jak Olcia
Julcia strojnisio,kiecka boska
Marta No widzę, ze też nie pałacie miłością do tego badania. A kobieta powinna pomyśleć, że lepiej dać więcej żelu niż potem uspokojone dziecko znów denerwować (alezel kosztuje

Beti super sposób na obwieszczenie,ze bedzie dzidziuś

Krzesełko mam po synku.
Jedziemy dzisiaj do T, także na pewno nie będzie mnie za często. To tak żebyście się nie martwiły

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #268899 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
DObry dzien 
Julka kr=uszynko sliczna jestes
Iwonka nagraj ta akcj z pluciem i nam pokaz hihi
Beti hihihi fajny pomysl mieliscie
a z balem to nie powiem zaszaleliscie 
Iwonka dzisiaj to chyba cos z tym spaniem bylo w nocy :)co prawda Nunka Olci nie pobila ale zasnela o 20:30 przebudzila sie na papu o 6 a potem spalysmy do 9
Franus i Pysia cluje Was mocno
:*

Julka kr=uszynko sliczna jestes

Iwonka nagraj ta akcj z pluciem i nam pokaz hihi

Beti hihihi fajny pomysl mieliscie

Iwonka dzisiaj to chyba cos z tym spaniem bylo w nocy :)co prawda Nunka Olci nie pobila ale zasnela o 20:30 przebudzila sie na papu o 6 a potem spalysmy do 9

Franus i Pysia cluje Was mocno

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu #268929 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Iwonko ja /wiem
Olcia to takie zdrobnienie od Oliwki hi

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #268935 przez mgielka22
Iwonka dopiewro wczoraj kupilam dzis sprobuje podac, ale ja juz wczesniej zmienialam mleko i nei bylo problemu mysle ze teraz tez nei bedzie, choc przez zeby mala ma mniejszy apetyt i mniej je w ogole... mysle ze jej posmakuje to ta sama rodzina mlek tylko cena inna...
Heh a Lilka umie jezdzic autem juz nawet lapki tak uklada jak ktos ma konto na fcb to zobaczy
Heh a Lilka umie jezdzic autem juz nawet lapki tak uklada jak ktos ma konto na fcb to zobaczy

- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany