BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #270245 przez pati-m
Monia - też gratuluję głośnego śmiechu Nunki :)

Julcia urocza w kąpieli :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #270246 przez gosia2324

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #270253 przez magda79
Gosia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #270255 przez gosia2324
magda79 napisał:

Gosia

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #270256 przez Agusia83
Ja chyba tez za chwilke pojde spac...moje dziecko dzis bardzo malo spalo i musialam przyspieszyc kapiel...zamiast o 19 ja zwykle , to o 18:30...nastepnie papnko i Emisia o 19 juz smacznie spala :laugh:
Tez staram sie ja zawsze wczesnie klasc, bysmy mieli troszke wieczorku dla nas :laugh: zreszta nie wiem od czego to zalezy, ale zauwazylam, ze jak zasnie o 20, potraf pospac do 4 a nawet 5...a jak zasnie poznije, to 2, 3 juz pobudka :angry:

Kacperek, jakie wielkie oczeta :laugh: super zdziwienie :laugh:

Julcia, piekny usmiech, widac, ze nowy rok witalas w doborowym towarzystwie...a w kapieli wygladasz cudasnie :laugh:

Nie wiem co sie ze mna dzieje...chyba wracaja mi dawne cykle...od wczoraj jestem non stop glodna...a dzis najpierw wszamalam obiadek, czyli ziemniaczki, nozki z kuraka w piekarniku i ogoreczki kons..po chwili jadlam juz ciastka, surowa papryke, pozniej znow ciastka..a za chwile platki z mlekiem..kurcze, ale zachcianki :silly:

13 lata 3 miesiąc temu #270271 przez magda79

Agusia rzeczywiście masz zachcianki jak kobieta w ciąży :side: :ohmy: :P
13 lata 3 miesiąc temu #270275 przez monika1984lodz
Gosia

Julka czysciochu hihi

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #270276 przez magda79

13 lata 3 miesiąc temu #270277 przez monika1984lodz
Madzia jaka dokladnosc!!!! hihihi

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #270280 przez pati-m

13 lata 3 miesiąc temu #270286 przez magda79

13 lata 3 miesiąc temu #270287 przez angie1713
Cześć dziewczyny :) pisałam już kiedyś na tym forum ale na początku ciąży więc dość dawno.Czytam Was ponieważ można dowiedzieć się dużo przydatnych rzeczy na temat naszych wrześniątek:)Mam nadzieje że nie jesteście złe i przyjmiecie mnie do swojego grona.Całuski dla maluszków :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #270288 przez Agusia83
Ja nie moge, wlasnie zjadlam salatke, ktora przyniosla w sylwka sasiadka...do tego kanapke, ktorej maz nie zjadl w piatek...i popilam 2 szklankami soku jablkowego z cynamonem...mniam, mniam...pycha....jeszcze chetnie zjadlabym swojej salatki kebabowej...ale moze mezowi do pracy zostawie :silly: ....DUPE MI ROZERWIE
13 lata 3 miesiąc temu #270289 przez magda79
angie1713 napisał:

Cześć dziewczyny :) pisałam już kiedyś na tym forum ale na początku ciąży więc dość dawno.Czytam Was ponieważ można dowiedzieć się dużo przydatnych rzeczy na temat naszych wrześniątek:)Mam nadzieje że nie jesteście złe i przyjmiecie mnie do swojego grona.Całuski dla maluszków :kiss:

witamy i o zdjęcia prosimy :)
13 lata 3 miesiąc temu #270290 przez Agusia83
agnie...a gdzie sie podziewalas?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby