- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #274712 przez slowiczek
ja też zwykle podnoszę za paszki, nie wiedziałam że tak się nie powinno......
Marta - Natalka nie ma aż tak długich włosów
ale u niej się nie powycierały, no delikatniutko może z tyłu od tego leżenia
Natalia tak mi się rwie do siedzenia, że nie mogę jej już sobie położyć na zgiętych kolanach jak kiedyś bo się mały cwaniak sam podnosi
Agusia - uuuuuuuu
Marta - Natalka nie ma aż tak długich włosów

Natalia tak mi się rwie do siedzenia, że nie mogę jej już sobie położyć na zgiętych kolanach jak kiedyś bo się mały cwaniak sam podnosi

Agusia - uuuuuuuu

Temat został zablokowany.
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu #274718 przez Agusia83
Maju, moja Emi tez zasypiala przy cycku...a teraz przy butli...natomiast jak to sie nie zdarzy, to zostaja mi rece i lulanie...tez wolalabym ja polozyc w lozeczku, dac smoka i posiedziec az zasnie...czasem sie to udaje a czasem nie ma bola...rece i juz...a klocek 6,5 kilowy ciezko sie dzwiga...
Dziewczyny co z tym okresem????????Kiedy przyjdzie????
Kasiu, Gosiu, Madzia, Mala......Wy kolejne dzieciaczki macie...kiedy Wam sie unormowlay te scioteczki?
Dziewczyny co z tym okresem????????Kiedy przyjdzie????
Kasiu, Gosiu, Madzia, Mala......Wy kolejne dzieciaczki macie...kiedy Wam sie unormowlay te scioteczki?
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #274723 przez iwonaNAVI
Witam sie pozno. Wrocilam ze szkoly o 19 zjadlam i przyszli goscie dopiero teraz sie wykapalam i mam dla was chwile 
darkdream - witamy i zyczymy zdroweczka ja co polecam tiny love tez juz wklejalam link
Kasiu - ale masz sliczna pannice
ma piekne oczka 
ewelinaa - ja staram sie nie moczyc uszy ale defakto jedno zawsze jest zamoczone przy kapieli
Kacpi jaka ma niezla furke
super ze moze w niej bezpiecznie siedziec. A wlasnie dziewczyny moze macie jakis dobry patent wlasnie na siedzenie bo moja to ostatnio nie chce mi lezec na rekach to w ogole tak sie podnosi ze prawie siedzi jak lezy i sie ja chwyci za palce to sie sama podciaga. Chodzi mi o cos bezpiecznego co by jej podpieralo plecki ale zeby nie fiknela do przodu. Jezeli macie jakis pomysl prosze o rade 
Mala ja tez mysle nie dawaj marchewki z ryzem. sprobuj moze ten szpinak czy dynie albo zupke warzywna
Moja tez raczej zasypia o stalych porach ok 21 no czasem z poslizgiem do godz pozniej gora

darkdream - witamy i zyczymy zdroweczka ja co polecam tiny love tez juz wklejalam link
Kasiu - ale masz sliczna pannice

ewelinaa - ja staram sie nie moczyc uszy ale defakto jedno zawsze jest zamoczone przy kapieli
Kacpi jaka ma niezla furke

Mala ja tez mysle nie dawaj marchewki z ryzem. sprobuj moze ten szpinak czy dynie albo zupke warzywna
Moja tez raczej zasypia o stalych porach ok 21 no czasem z poslizgiem do godz pozniej gora
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #274724 przez maja1982
marta, słowiczek - lolek tez ma niezły wyczes oto dowód 
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
za niedługo będzie cięcie bo już mu do uszu wchodzą
na poprawę humoru poszły chipsy
beti - czasami jak mu sie tylko tak drzemie przy jedzeniu to faktycznie przy beknięciu sie rozbudza ale wtedy położony do łóżeczka sie męczy i placze - ale będę próbować i konsekwentnie wprowadzać mu zasypianie samodzielne w łóżeczku
agusia - ja jeszcze nie miałam okresu także ciężko mi powiedzieć!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
za niedługo będzie cięcie bo już mu do uszu wchodzą

na poprawę humoru poszły chipsy

beti - czasami jak mu sie tylko tak drzemie przy jedzeniu to faktycznie przy beknięciu sie rozbudza ale wtedy położony do łóżeczka sie męczy i placze - ale będę próbować i konsekwentnie wprowadzać mu zasypianie samodzielne w łóżeczku

agusia - ja jeszcze nie miałam okresu także ciężko mi powiedzieć!!
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #274725 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pralka zyyyyjeeeee!!!!!!!! zapchala sie rura odplywowa platkami mydlanymi hehhe moj M i maz mojej Ilonki dali rade i naprawili 
MAja a moze to zeby???
U nas dzisiaj po raz pierwszy uzylismy zelu na dziasla i jak reka odjol.przestaal plakac i zasnela spowrotem.Wiec oglaszam akcje zabkowanie na calego.
o co chodzi z tym podnoszeniem za paszki??? napiszcie.

MAja a moze to zeby???
U nas dzisiaj po raz pierwszy uzylismy zelu na dziasla i jak reka odjol.przestaal plakac i zasnela spowrotem.Wiec oglaszam akcje zabkowanie na calego.
o co chodzi z tym podnoszeniem za paszki??? napiszcie.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- darkdream89
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- "Dziecko to uwidoczniona miłość"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 3 miesiąc temu #274728 przez darkdream89
Maja moja mama mi od samego początku powtarza, że przez pierwszy rok to dziecko wychowuje rodziców potem dopiero rodzice dziecko. Dużo racji ma, oj dużo...
A próbowałaś innego smoczka?? Kuba w szpitalu jak czekał na mamusię z cycusiem nauczył się właśnie takiego szpitalnego smoczka (z butelki, z chusteczką w środku, żeby powietrza nie łykał) i jak wróciliśmy do domu to była tragedia, wypróbowałam już wszystkie, to najpierw wystarczał mu Avent a potem doszło do tego, że musiałam specjalnie zamawiać smoczek (MamPerfect-swoją drogą bardzo fajne)
A propos zasypiania przy cycku, próbowałaś go budzić po jedzonku i dopiero odkładać do łóżeczka, żeby był wybudzony ale nie rozbudzony? Tak samo do karmienia, nie na śpiocha tylko świadomi żeby jadł??
Dziękuję jeszcze raz za ciepłe przyjęcie do Was

No u nas na październikówkach doszło do takiej sytuacji, że dwie dziewczyny zaczęły się wyzywać, obrażać i eh... ogólnie było baaaardzo nieciekawie. Aż przykro o tym wspominać więc już kończę.
Kończymy marudzenie, trzeba w jakiejś przyjemnej atmosferze rozejść się do łóżek
A próbowałaś innego smoczka?? Kuba w szpitalu jak czekał na mamusię z cycusiem nauczył się właśnie takiego szpitalnego smoczka (z butelki, z chusteczką w środku, żeby powietrza nie łykał) i jak wróciliśmy do domu to była tragedia, wypróbowałam już wszystkie, to najpierw wystarczał mu Avent a potem doszło do tego, że musiałam specjalnie zamawiać smoczek (MamPerfect-swoją drogą bardzo fajne)

A propos zasypiania przy cycku, próbowałaś go budzić po jedzonku i dopiero odkładać do łóżeczka, żeby był wybudzony ale nie rozbudzony? Tak samo do karmienia, nie na śpiocha tylko świadomi żeby jadł??
Dziękuję jeszcze raz za ciepłe przyjęcie do Was

No u nas na październikówkach doszło do takiej sytuacji, że dwie dziewczyny zaczęły się wyzywać, obrażać i eh... ogólnie było baaaardzo nieciekawie. Aż przykro o tym wspominać więc już kończę.
Kończymy marudzenie, trzeba w jakiejś przyjemnej atmosferze rozejść się do łóżek

- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #274740 przez maja1982
monika1984lodz - już w desperacji dzisiaj też żel poszedł w ruch :)wymasowałam mu dziąsełka ale czy ja wiem czy to coś dało?? w końcu zasną uklepany po pupce
ale kto wie może faktycznie ząbki?!
jeśli chodzi o smoczek to mamy chyba wszystkie
nie no żartuje ale chyba z 8
i żaden mu nie siada, ale i tak ciągle próbuje!!tylko to dziwne bo jak był mniejszy to pare razy ssał smoka?!nie wiem gdzie błąd zrobiliśmy??czy moze poprostu nie chce!!Jeśli chodzi o butle to mamy aventu, i za rada beti kupiłam z lovi z łyżeczką!!Z łyżeczką fajna sprawa ale chyba do kaszek nie do mleka bo za dużo leci na raz i sie dławi, ale napewno ja wykorzystamy później, natomiast ta z aventu próbuje mu od dwóch dni dawać mleko i powiem ze jakby trochę lepiej choć nie che złapać ale coś tam łyka, więc może zacznie pić!!

jeśli chodzi o smoczek to mamy chyba wszystkie

- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #274741 przez iwonaNAVI
Ewelina a probowalas zwykly Bebilon u nas najpierw byl zwykly pojawily sie niby kolki zmienilismy na comfort bylo duzo gorzej wrocilam do poprzedniego i jak reka odjal
kupki najnormalniejsze na swiecie
Ja tez nie wiedzialam ze nie wolno podnosic za paszki!!!!!!!!!!!!! a jak maluszek nie ma wzmozonego napiecia tez nie mozna?
Moja to uwielbia sztywno stoi na nozkach sztywno glowe ladnie trzyma i tak sie cieszy rozsyla usmiechy i ochy achy calemu swiatu. To znaczy ze nie mam tak robic????????????????????????

Ja tez nie wiedzialam ze nie wolno podnosic za paszki!!!!!!!!!!!!! a jak maluszek nie ma wzmozonego napiecia tez nie mozna?
Moja to uwielbia sztywno stoi na nozkach sztywno glowe ladnie trzyma i tak sie cieszy rozsyla usmiechy i ochy achy calemu swiatu. To znaczy ze nie mam tak robic????????????????????????
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #274744 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
na[iaslam post i go wcielo eh...
Beti juz nie bede w platkach prala tylko w jelpie bp na lovelle mala jest uczulona :/
a o podnoszeniu nie wiedzialm
Beti juz nie bede w platkach prala tylko w jelpie bp na lovelle mala jest uczulona :/
a o podnoszeniu nie wiedzialm

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona