BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #319149 przez Agusia83
Kochane postaram sie cos napisac, chociaz oczy mnie bardzo szczypia...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pati,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gosiu,

Monia, czekamy z niecierpliwoscia na jutrzejsze relacje :laugh:
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #319154 przez maja1982
Franus i Lili sto lat starszaczki :):)

Pyśka- no faktycznie jakiś zakręcony ten wielebny ;)

fanka –

beti – cieszę się ze z Fifulkowym serduszkiem wszystko dobrze!!ja tez przeczytałam twój mega długaśny post od deski do deski :)

franus – oczywiście ze mamusiowy synuś :) a jakże!!

apropo przepisu gosi i beti to my z m uwielbiamy makarony i często robimy różne – zależnie od tego co mam w lodówce!!:) np. z rukola, oliwkami, szynką (salami) i suszonymi pomidorami w sosie bechamelowym i na to parmezan :)

megi –

beti – ja tez chętnie wrzucę jakieś przepisy, maila poślę ci na priv

fanka – zgadzam się ze te legginsy fajne ale jakościowo kiepskie – ale i tak uwielbiam dzieciaczki w w takich geterkach :):)

monia- ciekawe czy ci ten kolega z podstawówki przypadkiem na panieńskim nie zatańczy ;)

słowiczku

agusia-

pati – kino mi się tak marzy !!my z m jesteśmy maniakami kina przed Karolkiem 3 razy w tygodniu, w ciąży też a teraz zerooooo, tak mi tego brakuje!!ale już niedługo nadrobimy!!:):):)

angie – twoja nadusia to niezły spioszek od 17,30 już spała???wow i tylko dwie pobudki w nocy??/szacun!!!!u nas to na razie pobożne życzenie

gosia

pati -

kurcze ten mój post jest kapkę chaotyczny!przepraszam :blush: :blush:

U nas weekend minał bardzo fajnie mi pracowicie (wyskakałam się na kursie) i ciesz sie ogromnie bo już

Lolek znowu obsypany, nie wiem po czym bo uważam z jedzeniem !!musze chyba do lekarza z nim znowu pójść!!

A i ostatnio tzn tak gdzieś od 3 dni gorzej je ( złości sie przy cycku( zje troszkę i nie che więcej!!nie wiem czy z mlekiem jest coś nie teges czy poprostu ma mniejszy apetyt albo ząbki??

ide sie ukąpać i jeszcze zajrzę!!
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #319171 przez maja1982
agusia-

chyba już wszystkie sobie poszły!!ja taka stęskniona po weekendzie za wami a tu nikogo nie ma :(
12 lata 9 miesiąc temu #319172 przez beti
Agusia

Maja, gratulujemy kursu :D Super :)
12 lata 9 miesiąc temu #319177 przez beti
No przecież ja jestem :)
12 lata 9 miesiąc temu #319178 przez maja1982
to fajnie ze nie sama zostałam :)

aha posłałam ci na priv mojego maila, chętnie dołączę do gotujących mam:)
12 lata 9 miesiąc temu #319179 przez beti
Już wysłałam zaproszenie :)

Pati, słowiczek, widzimy Was :)
12 lata 9 miesiąc temu #319180 przez Agusia83
Wlasnie szukam albumow na zdjecia i kogos kto wywola pieknie zdjecia...

12 lata 9 miesiąc temu #319181 przez slowiczek

Natalia odstawia cyrki, nie śpi, ja już zasypiam a ona nie :dry:
jutro robię przemeblowanie w jej pokoju, może jak przestawię łóżeczko to coś da :unsure: wykończę się.....do niedawna była bezproblemowym dzieckiem, a w tym momencie ona potrzebuje dużo mniej snu niż ja i się nie dogrywamy :angry:
12 lata 9 miesiąc temu #319182 przez beti

A jakie zdjęcia chcesz wywołać?

Słowiczek ostatnio wstawiała jakiś link gdzie ładnie wywołują...
12 lata 9 miesiąc temu #319184 przez maja1982
agusia

ja szukam z kolei przyrządu gimnastycznego dla lola!!

beti dzięki :)
12 lata 9 miesiąc temu #319186 przez slowiczek
ja ostatnio wywoływałam przez www.vertis.pl i jestem bardzo zadowolona :)
12 lata 9 miesiąc temu #319189 przez Agusia83

Chcialam wywolac zdjecia Emi, nasze ze slubu i z wielu wakacji...jakis wypadow...ostatnio wywolywalam, ale nie jestem zadowolona...patrze czy mozna znalezc jednego sprzedawce, ktory bedzie mial odbitki i albumy na zdjecia...jakbyscie znalazly, to prosze pomyslcie o mnie...
12 lata 9 miesiąc temu #319190 przez beti
LAseczki, jak któraś z Was trafi w realu na tego pajacyka z zeberką, to pamiętajcie o mnie :D a raczej o Fifiku i weźcie rozmiar 80 dla nas :D
12 lata 9 miesiąc temu #319192 przez Agusia83
Beti bede pamietac...moze uda mi sie jutro wybrac do pepco :laugh:

lece spac, dobranoc moje kochane wrzesniowe mamy :laugh:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby