BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 11 miesiąc temu #121381 przez mYSZA
ale miałam śmiechową sytuację przed chwilą

uczę się do egzaminu z etyki i leże wydonie na plecahc z nogami na poduszkach. Janek rojbruje jak może, aż tu nagle- JAK MI W BRZUCHU BURKNĘŁO to Janek cały struchlał! musiała do niego dobre parę minut mówić zanim znowu zaczął nieśmiało się poruszac;P tak się przestaszł tego brzuchowego niedźwiedza za swoimi plecami;P

Janek z nami!
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #121391 przez Agusia83
Mysza, hahaha...to czemu tak straszysz maluszka?????/ Trza cosik spapac by nie burczalo :silly: Sama sie zastanawiam, czy moj dzidek nie bedzie sie bal, bo zanosi sie u nas na burze...juz grzmi...
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #121396 przez gosia2324
Kasia to Gratluje Coreczki :) Pewnie wymyslacie teraz imie :)
To niezle lekarz musial sie zdziwic :ohmy:
zazwyczaj myla sie w 2 strone, wczesniej widzial siusiaka a teraz go zabraklo :)

Fajna niespodzianka :)
Ila wazy Mala :)?
13 lata 11 miesiąc temu #121398 przez pati-m
Wow Kasia - w takim razie gratuluję dziewczynki :laugh: No ja też bym była w szoku gdyby mój Kacper Kacprem wcale nie był :) Daj znać co wykaże 4d - czy też dziewczynkę :)
13 lata 11 miesiąc temu #121407 przez kasia79
dzisiaj jest pierwszy dzień 25 tygodnia i mała waży 625gram.
13 lata 11 miesiąc temu #121413 przez kasia79
Pomóżcie wybrać imię ;)
13 lata 11 miesiąc temu #121418 przez Agusia83
Kasia, waga na 6 :laugh:
Wez jakas ksiazeczke z imionami dla dziewczynek...na pewno znajdziesz cos ladnego....Jesli ja mialabym pannice, to dalabym jej na imie: Julka, Gabrysia lub Zuzia....
13 lata 11 miesiąc temu #121430 przez bewipo
Kasia ale niespodzianka :) Ja podpowiadam Nina, bo mi się bardzo podoba, ale mąż się uparł na Anitę ;)
Ja dzisiaj byłam w końcu na zakupach i sporo ciuszków nakupiłam i jeszcze rodzice byli i też mi troszkę przywieźli :) Jutro zrobię jakąś fotkę i wstawię :)
13 lata 11 miesiąc temu #121441 przez Agusia83
Dla Kasia i dziewczyn, ktore poszukuja imion dla dziewczynek :lol:
dziecko-info.rodzice.pl/showthread.php?t=172470
13 lata 11 miesiąc temu #121451 przez pati-m
My ustaliliśmy z mężem imiona jak jeszcze nie wiedzieliśmy kto siedzi w brzuchalu - dziewczynka to Marta, a chłopiec Kacper :) No i skoro u nas maluch pokazał swoje klejnoty na fotce, to czekamy na Kacpra :)
13 lata 11 miesiąc temu #121457 przez monika1984lodz
wrocilam do zywych :) kurka nikomu nie zycze takiej akcji jak mialam.Tak mnie to wyczerpalo, ze zasnelam (ciekawa jestem co bede w nocy robila).Wlasnie zjadlam sucha bulke i wypilam gorzka herbate i mam nadzieje, ze nie powroci... uf

Co do imion to my z M mamy kilka opcji, ale nie wiemy na co sie zdecydowac.Wydaje mi sie, ze jak zobacze Nune to wtedy bede wiedziala na 100% ktore z imion najbardziej do Niej pasuje.
Nasze typy to: Marianna, Emilia,Alicja,Blanka

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 11 miesiąc temu #121473 przez fanka
Wow Kasia- no to piękna niespodzianka :-)ja mam nadzieje, że mój Dawid takiej niespodzianki nam nie zrobi i Dawidem zostanie :-) chociaz u mnie juz 2 lekarzy (lekarz od usg 3d i moja Pani doktor) stwierdzili, że chłopak ewidentny !!gorzej jak też się pomylili, bo już cała wyprawka na chłopaka kupowana :-) widocznie Twój dzidziuś stwierdził, że trzeba wzmocnić damską drużynę w domu :-)
Co do imienia to u nas gdyby była dziewczynka byłaby Zosią :-), a moja przyjaciółka rodzi za 3 tyg i u nich będzie Lenka.
13 lata 11 miesiąc temu #121490 przez Mała
Kurcze dziewczyny, co Was tak choróbska łapią. Biegunka tak jak zaparcia może powodować skurcze, także uwaga. Takie silne bóle głowy miałam z Kamilem i to niefajne było.
Niezły numer z Szymonem/Szymonką. My dalej nie wiemy na pewno co będzie, bo pierwszy raz powiedzieli chłopczyk, a dwa razy, że raczej dziewczynka. Mnie się poza Olą podoba Nina i Zosia.
13 lata 11 miesiąc temu #121494 przez Agusia83
Dziewczynki a zaczyna Wam sie robic linia od pepka w gore? Kilka dni temu zauwazylam, ze u mnie chyba powolutku zaczyna byc widoczna, chociaz narazie tylko dla mnie, jak patrze z gory na bus...inaczej sie nie da...hahah
A teraz chyba zrobie pilling i maseczke na buziuchne, bo ciagle sucha i szorstka jak tarka...
13 lata 11 miesiąc temu #121507 przez slowiczek
Agusia, mnie linia się nie zaczęła robić ale za to mam taką śmieszną ciemniejszą obwódkę wokół pępka ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia