BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 11 miesiąc temu #121963 przez mYSZA
no tak, na oc to pewnie pampiak. ale generalnie w dzień te puly;P jak przeczytałam że to tak jakbym ja miała chodzic non stop 2 lata w podpasce to do mnie trafiło w samo sedno. BIEDNIE MALUSZKI! Już wolę prać- tym bardziej że i tak bedę prała pewnie częściej wiec nie widze dużej różnicy. a śmieci mniej;P

Janek z nami!
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #121972 przez Pyśkaaaa
moja mam uzywała przy mnie i przy moim jednym bracie tetry (wiadomo rarytasow jak pampersiaki nie bylo) a przynajmlodszym (15 lat miedzy nami jest) pampersów i mowiła ze pampersy to najlepszy wynalazek :)
13 lata 11 miesiąc temu #121977 przez mYSZA
napewno lepszy niż tetra- odparzone pupy, sztuczne bielone, jedne siku- MASAKRA! tetry bym nie wybrała nigdy, ja nawet do tych wielorazowych jeżeli dokupie zwyklłe pieluszki to CONAJMNIEJ flanelowe jak nie polarowe albo mikrofibry;)

Janek z nami!
13 lata 11 miesiąc temu #121999 przez bewipo
Ja tam też pampersiaki. Jakoś tak pranie codziennie 15 pieluch to nie dla mnie.
13 lata 11 miesiąc temu #122004 przez monika1984lodz
dziewczynki w lodzi jest tak goraco, ze po przejsciu kilku metrow juz nie mialam sily ....
chyba na dluzszy spacerek wybiore sie wieczorkiem jak juz troche chlodniej bedzie ufff.
co do pieluszek to ja jestem za pampersami :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 11 miesiąc temu #122009 przez Pyśkaaaa
monia u nas tez taki ukrop posiedziałam chwile w ogródku i dychać nie ma czym... na spacer to ja pójdę tez wieczorkiem :D
13 lata 11 miesiąc temu #122011 przez Mała
Ja rodziłam naturalnie i nie oszukuję jest masakra, tym bardziej że ja miałam podaną tabletkę, coś w zastrzyku i kroplówkę na skurcze, bo ja je miałam ale ich nie czułam. A po tych specyfikach boli podobno jeszcze bardziej, ale dałam radę. Wtedy robi się tylko to co karze położna i myśli się tylko żeby przetrwać kolejny skurcz i zobaczyć dziecko.
Moja kuzynka miała zzo i też miała jazdy z ciśnieniem, a do tego dostała gorączki. Teraz mówi, że przy następnym jak by w razie miała to nie zdecyduje się na zzo, a cesarskie cięcie sobie zakupi.
13 lata 11 miesiąc temu #122027 przez monika1984lodz
Pyska jak ja Ci zazdroszcze ogrodka :silly: ja mam tylko balkon i to malutki...

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #122032 przez Agusia83
No to ja chyba jestem sto lat za murzynami, bo pierwsze slysze o takich wielorazowych pieluchach...moim zdaniem sa ogromne i do tego bardzo drogie...raczej bedziemy uzywac tylko pampersow...moja mama mowi, ze na samym poczatku moze bym sprobowala tetrowych bo lepiej dzidzia jest zawinieta jesli chodzi o bioderka, ale nie jestem do tej metody przekonana...pampersy wchlona siuski a terta bedzie ciagle mokra i trzeba sie wowczas liczyc z ciagla czerwona pupa.....

U nas tez jest bardzo goraca...o 10 rano w cieniu na termometrze mielismy juz 25stopni, to co dopiero w sloncu?Na zakupy poszlam z mezulkiem...przynajmniej niosl zakupy :lol: jestemy tez juz po obiadku i teraz troszke odpoczywam...

Bewipo, cudne ciuszki i te co zakupilas to naprawde za bardzo dobre pieniadze...na jutro juz wynudzilam od meza spacer nad wisla i pyszne lody...to moze uda mi sie go jeszcze przekabacic bysmy poszli do galerii do sklepu z ubrankami dla maluszkow :silly:

Dziewczyny, macie jakies dobre przepisy na lody truskawkowe? tak mnie smaki wziely :silly:
13 lata 11 miesiąc temu #122058 przez bewipo
Agusia nie wiem czy tam u was są takie outlety, ale u mnie jest całe centrum handlowe z samymi outletami i można pokupować dla maluszków za niewielkie pieniażki.

Ja na lody nie mam, ale mam na czekoladę ;)
13 lata 11 miesiąc temu #122060 przez pati-m
Hej dziewczynki :)
Jeeeejku ile czytania :) Ale ja to strasznie lubię :)

bewipo - super ciuszki i do tego w super cenach :)

Ja dziś wybrałam się z teściową na rozeznanie w sprawie sukienki na wesele, dla niej, nie dla mnie bo mamy wesele brata ciotecznego mojego męża 17 września, czyli dokładnie wtedy, kiedy wypada mój terminu porodu :) No i ja się raczej nie wybieram :) Jak to bywa - sukienki nie znalazłyśmy (niezdecydowana ta moja teściowa i właściwie sama nie wie jaką chce :silly: ), ale za to ja sobie kupiłam sukieneczkę na lato :)

A co do pieluszek to ja też chyba zostanę przy pampersach :)
13 lata 11 miesiąc temu #122061 przez kasia79
ale się wkurzałam, miałam problem z forum.
13 lata 11 miesiąc temu #122064 przez pati-m
allegro.pl/show_item.php?item=1622083943#gallery wczoraj wypatrzyłam na allegro taki komplecik dla mojego łobuziaka :)
13 lata 11 miesiąc temu #122066 przez bewipo
pati komplecik fajny i niedrogi :)
13 lata 11 miesiąc temu #122070 przez kasia79
a oto i nasz(a) kruszynka
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama