- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- klatina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 11 miesiąc temu #121672 przez klatina
Ja też nie mam ciemnej linii. Na razie zrobiła mi się z cieńkich włosków (fuj
). Pępek zaczyna mi się powoli uwypuklać.
A co do biegunki, to ja też kilka razy miałam. Co drugi dzień ze strasznymi boleściami gdzieś przez tydzień, ale tylko raz dziennie. I nie miałam żadnego wirusa. Mnie lekarka uspokoiła i nie kazała się tym niepokoić. Trzeba uzupełniać płyny i tyle. Gorzej jak biegunka jest non stop.
Kasia niezły numer Ci mała wycięła
Mój mąż trzyma kciuki za naszą, że jednak okaże się chłopcem. Nawet na 3d specjalnie idziemy
Jak dla mnie córcia jest super, ale wiadomo jak to mężczyźni: drzewo, dom i syn
a potem córeczka najukochańsze oczko w głowie tatusia

A co do biegunki, to ja też kilka razy miałam. Co drugi dzień ze strasznymi boleściami gdzieś przez tydzień, ale tylko raz dziennie. I nie miałam żadnego wirusa. Mnie lekarka uspokoiła i nie kazała się tym niepokoić. Trzeba uzupełniać płyny i tyle. Gorzej jak biegunka jest non stop.
Kasia niezły numer Ci mała wycięła

Mój mąż trzyma kciuki za naszą, że jednak okaże się chłopcem. Nawet na 3d specjalnie idziemy

Temat został zablokowany.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #121692 przez gosia2324
WItam w piatek 
Pobudka o 6.00
No niestety dziecko sie wyspalo ...
Maz byl na nocnym dyzurze a ja od 3.00 spalam z Kuba, rano obudzil sie pocalowal mnie w brzuch , zakryl go pizama i powiedzial PA

Ale dzis bedzie upal, juz jest mega goraco ... Trzeba sobie zalatwic jakies ciaowe rybaczki ...
Ide dzis odebrac wyniki wczorajszej glukozy. mam nadz ze dobre .

Pobudka o 6.00

No niestety dziecko sie wyspalo ...
Maz byl na nocnym dyzurze a ja od 3.00 spalam z Kuba, rano obudzil sie pocalowal mnie w brzuch , zakryl go pizama i powiedzial PA

Ale dzis bedzie upal, juz jest mega goraco ... Trzeba sobie zalatwic jakies ciaowe rybaczki ...
Ide dzis odebrac wyniki wczorajszej glukozy. mam nadz ze dobre .
Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez gosia2324.
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 11 miesiąc temu #121719 przez Marta M
A ja dziewczyny mam chyba powrot do poczatku ciazy. Co rano lapaly mnie ostatnio mdlosci, a dzisiaj nie wytrzymalam i zwymiotowalam cale sniadanie. A jutro musze isc na glukoze, fujj...Do tego pol nocy nie spalam bo snil mi sie porod, pewnie dlatego ze wczoraj kuzynka dala relacje ze swojego, a potem Majka sie tak wiercila. Caly dzien spala bo chodzilam, a w nocy dokazywala. I do tego nogi mialam tak spuchniete 

Wow Kasia , dziewczynka??
Ciekawe ile z nas jeszcze uslyszy taka wiadomosc...Gosiu slyszalam ze Maja to popularne imie ale ja zadnej nie znam..oprocz mojej malej, jesli to dziewczynka, haha 
Monika mnie sie Blanka podoba
Ja juz dawno Wam pisalam o tym, ze mam brazowe halo wokol pepka...linie czasami widac, ale taka delikatna. Co do oliwki to kuzynka smarowala nia coreczke i jak lekarzowi powiedziala ze cos tam po oliwce jej sie stalo, to lekarz ja wysmial, ze w jakich ona czasach zyje, ze oliwka sie smarowalo kilka pokolen temu, ze oliwka zamyka pory i takie tam..jakos mi sie w to wierzyc nie chce..

Wow Kasia , dziewczynka??

Monika mnie sie Blanka podoba

Ja juz dawno Wam pisalam o tym, ze mam brazowe halo wokol pepka...linie czasami widac, ale taka delikatna. Co do oliwki to kuzynka smarowala nia coreczke i jak lekarzowi powiedziala ze cos tam po oliwce jej sie stalo, to lekarz ja wysmial, ze w jakich ona czasach zyje, ze oliwka sie smarowalo kilka pokolen temu, ze oliwka zamyka pory i takie tam..jakos mi sie w to wierzyc nie chce..
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #121720 przez ewelinaa
Kasia - to nieźle się pozmieniało
Mi podobają się Weronika i Lenka.
A te koszulki ciążowe z nadrukiem są SUPER, na pewno sobie którąś zamówię - ciężko się zdecydować. Idę dziś odebrać wyniki badań, a później wstąpię do galerii w poszukiwaniu prezentów na dzień dziecka dla dzieciaków szwagierki. Bo dla swojego siostrzeńca już mam

A te koszulki ciążowe z nadrukiem są SUPER, na pewno sobie którąś zamówię - ciężko się zdecydować. Idę dziś odebrać wyniki badań, a później wstąpię do galerii w poszukiwaniu prezentów na dzień dziecka dla dzieciaków szwagierki. Bo dla swojego siostrzeńca już mam

- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #121726 przez Marta M
Dla tatusia podoba mi sie ta: Look what I did 
Ci ludzie sa nienormalni, nie nawidze przepowiedni, widzialyscie co jakis Harold C. na jutro przepowiedzial?? Kilka dni temu Watykan mial isc a jutro caly swiat, masakra jakas..dzieki Bogu nie wierze takim ludziom

A mam jeszcze pytanie: czy chcecie brac znieczulenie przy porodzie?? Albo czy ktoras, ktora rodzila je miala i czy warto??

Ci ludzie sa nienormalni, nie nawidze przepowiedni, widzialyscie co jakis Harold C. na jutro przepowiedzial?? Kilka dni temu Watykan mial isc a jutro caly swiat, masakra jakas..dzieki Bogu nie wierze takim ludziom

A mam jeszcze pytanie: czy chcecie brac znieczulenie przy porodzie?? Albo czy ktoras, ktora rodzila je miala i czy warto??
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #121799 przez Pyśkaaaa
hej dziewczynki 
wczoraj rano widziałam te przepowiednie na tvp2 masakra jakas... ludzie maja w glowach niepokolei
MartaM ja nie wiem bo ja to sie boje ze nie wytrzymam tego bolu i sie skusze... chociaz gadalam z kolezanka i mowila ze 2 rodzila naturalnie bez znieczulenia i nie jest zle... i ze te znieczulenie to glupota... i wez tu badz madry

wczoraj rano widziałam te przepowiednie na tvp2 masakra jakas... ludzie maja w glowach niepokolei

MartaM ja nie wiem bo ja to sie boje ze nie wytrzymam tego bolu i sie skusze... chociaz gadalam z kolezanka i mowila ze 2 rodzila naturalnie bez znieczulenia i nie jest zle... i ze te znieczulenie to glupota... i wez tu badz madry

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 11 miesiąc temu #121800 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dziewczynki dzien dobry
:*
po podudce o 5:30 i zjedzeniu sniadania, bo taka bylam glodna hihi zasnelam i obudzilam sie pare minut temu. Teraz jem drugie sniadanko, potem prysznici wybywam na spacer bo jest takpiekna pogoda, ze zal w domu siedziec.
Martus jak ja tak sobie slucham tych wszystkich od konca swiata to mi sie odrazu smiac chce
wymyslaja cos a potem te babcie w panike wpadaja.
Jesli koniec swiata bedzie mial nastapic to napewno nikt nie bedzie o tym wiedzial, stanie sie i juz ....

po podudce o 5:30 i zjedzeniu sniadania, bo taka bylam glodna hihi zasnelam i obudzilam sie pare minut temu. Teraz jem drugie sniadanko, potem prysznici wybywam na spacer bo jest takpiekna pogoda, ze zal w domu siedziec.

Martus jak ja tak sobie slucham tych wszystkich od konca swiata to mi sie odrazu smiac chce

Jesli koniec swiata bedzie mial nastapic to napewno nikt nie bedzie o tym wiedzial, stanie sie i juz ....
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #121803 przez Marta M
No wlasnie rozne opinie slyszalam, za i przeciw...przeciw to np takie, ze znieczulenie wydluza czas trwania porodu..chcialabym wlasnie zeby wypowiedzialy sie na ten temat dziewczyny, ktore juz rodzily..
Wiem Monika, tez tak uwazam
Wiem Monika, tez tak uwazam

Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez Marta M.
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #121845 przez slowiczek
dzień dobry dziewczynki 
u mnie w Warszawie baaaaardzo bardzo ciepło i pełne słońce
właśnie byłam w l'eclercu na zakupach - widziałam super bodziaki dla dziewczynek - z tym, że rozmiary zaczynały się od 68 więc jestem niepocieszona
co do końca świata to tego jutrzejszego się nie boję haha
trochę niepokoją mnie te przepowiednie o 2012 aaaaaaaale także luzik 
ja Marta co do znieczulenia mam mieszane odczucia, i nie wiem czy będę mogła je mieć, jestem alergiczką, nie wiem jaki środek jest podawany, muszę pogadać o tym z lekarzem ale np. lidokaina u mnie odpada :/ zresztą ja się bólu nie boję i obejrzałam chyba już wszystkie możliwe filmy z porodów

u mnie w Warszawie baaaaardzo bardzo ciepło i pełne słońce

właśnie byłam w l'eclercu na zakupach - widziałam super bodziaki dla dziewczynek - z tym, że rozmiary zaczynały się od 68 więc jestem niepocieszona

co do końca świata to tego jutrzejszego się nie boję haha

ja Marta co do znieczulenia mam mieszane odczucia, i nie wiem czy będę mogła je mieć, jestem alergiczką, nie wiem jaki środek jest podawany, muszę pogadać o tym z lekarzem ale np. lidokaina u mnie odpada :/ zresztą ja się bólu nie boję i obejrzałam chyba już wszystkie możliwe filmy z porodów

Moderatorzy: ilona