BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 11 miesiąc temu #122127 przez monika1984lodz
Kasia sliczne zdjecie :)

U mnie pogoda sie pomalu psuje, co jakis czas grzmi i tylko patrzec jak lunie z nieba, a tu jeszcze trzeba do apteki po leki jechac i znowu zostawie tam ponad 150zl masakra. :(

Moj M dzisiaj wrocil wyjatkowo wczesnie ale za to tak zmeczony,z e juz od godziny drzemie na kanapie...

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #122144 przez bewipo
ewelina zobacz tutaj, też są super ceny sklep.coccodrillo.pl/index.php
13 lata 11 miesiąc temu #122145 przez mYSZA
ale to wilorazowe to nie tetry;) one są z polarku, mikrofibry, bawełny i czegos tam babmusowego- normalnie jestem ZACHWYCONA!

Co do orginalnych pampersów- moja koleżanka ma 4 dzieci i mówi, że w w nich to tylko za nazwę się płaci i są beznadziejne;/ że trudno trafić na jakiś porządne pamipaki w dobrej cenie.

ej wychodzi, że na rok na pampiaki wydaje się ok 2 tysięcy! masakra

Janek z nami!
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #122166 przez Marta M
Paletka suwaczek dodalam, co do imion przy suwaczkach, jak pisalam ;) Kasiu narazie jestes w dwoch miejscach :)

DZIEWCZYNKI:
1. Marta M: MAJA IZABELA,
2. ewelinaa: KINGA,
3. gosia2324: JAGÓDKA,
4. słowiczek: NATALIA,
5. martysia0110: LENA,
6. bewipo: ANITA,
7. Paletka: ANTOSIA
8. monika1984lodz,
9. klatina,

10. Mała: ALEKSANDRA (?),
11. kasia79 (?)

CHŁOPCY:
1. mYSZA: JAN ANDRZEJ,
2. pati-m: KACPER,
3. Pyska: FRANEK,
4. fanka: DAWID,
5. beti: FILIP,
6. SYLWIA: LEON,
7. magdamagda1982: KEVIN,
8. smerfetka: LEONARD,
9. katy25: SAMI,

10. Edyta1986 (?),
11. Agusia83 (?),
12. kasia79: SZYMON PIOTR (?)

A ja sie orobilam dzisiaj pierozkow z serem, ojadlam i jeszcze zamrozilam, z czego jeszcze dwa obiadki beda :) Lubie czasem cos zamrozic bo jest na wtedy kiedy mi sie nie chce gotowac :woohoo:
13 lata 11 miesiąc temu #122194 przez Paletka
Marta M napisał:

Paletka suwaczek dodalam, co do imion przy suwaczkach, jak pisalam ;) Kasiu narazie jestes w dwoch miejscach :)

DZIEWCZYNKI:
1. Marta M: MAJA IZABELA,
2. ewelinaa: KINGA,
3. gosia2324: JAGÓDKA,
4. słowiczek: NATALIA,
5. martysia0110: LENA,
6. bewipo: ANITA,
7. Paletka: ANTOSIA
8. monika1984lodz,
9. klatina,

10. Mała: ALEKSANDRA (?),
11. kasia79 (?)

CHŁOPCY:
1. mYSZA: JAN ANDRZEJ,
2. pati-m: KACPER,
3. Pyska: FRANEK,
4. fanka: DAWID,
5. beti: FILIP,
6. SYLWIA: LEON,
7. magdamagda1982: KEVIN,
8. smerfetka: LEONARD,
9. katy25: SAMI,

10. Edyta1986 (?),
11. Agusia83 (?),
12. kasia79: SZYMON PIOTR (?)

A ja sie orobilam dzisiaj pierozkow z serem, ojadlam i jeszcze zamrozilam, z czego jeszcze dwa obiadki beda :) Lubie czasem cos zamrozic bo jest na wtedy kiedy mi sie nie chce gotowac :woohoo:

dziekuje Martus;) odp. ci napisalam na PW:)

kurcze....mnie wlasnie nogi zaczely sie trzac! jakos chyba tak to sie pisze...co jest grane :unsure:

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 11 miesiąc temu #122203 przez gosia2324
Dziewczyny odebralam glukoze :) norma od 79 a ja mam 39 :ohmy:
Wiem ze nie wypilam wszystkiego, i poprawilam jeszcze 2 lyzeczkami nutelli ale moze to i tak za malo,,,
a moze dzidzia uciska mi na trzustke i mam zle wchlanianie cukrow . za duzo tego MOZE !!!
W pon zrobie jeszcze raz badanie i we wtorek mam wizyte.
13 lata 11 miesiąc temu #122214 przez Paletka
gosia2324 napisał:

Dziewczyny odebralam glukoze :) norma od 79 a ja mam 39 :ohmy:
Wiem ze nie wypilam wszystkiego, i poprawilam jeszcze 2 lyzeczkami nutelli ale moze to i tak za malo,,,
a moze dzidzia uciska mi na trzustke i mam zle wchlanianie cukrow . za duzo tego MOZE !!!
W pon zrobie jeszcze raz badanie i we wtorek mam wizyte.

nie denerwuj sie.... moze tak bylo...jak piszesz....

lece lulac cmok:*

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 11 miesiąc temu #122216 przez fanka
ja tez odebrałam dziś wyniki i po 2 godz i 75 g glukozy mam wynik 79, to chyba dobrze, nie?? bo ja się mało znam na tych wynikach :-(
ale oczywiście hemoglobina za niska, ostatnio jak soczek z buraka szedł to była dobra, teraz troszkę odpuściłam z piciem, tzn raz wypije, raz zapomnę i znów trochę słabe wyniki.
13 lata 11 miesiąc temu #122230 przez Agusia83
Dziewczynki, nie denerwujcie sie przez ta glukoze...pamietajcie, ze w kazdym laboratorium jest inny sprzet i to od niego zalezy jakie normy sa prawidlowe a jakie odchodza od nich...patrzcie na zakresy, jesli sa wpisane, jesli nie, od razu zapytajcie panie, ktore Wam daja wyniki...

Kasia zdjatko piekne, ale mogla bys napisac co dokladnie na zdjeciu jest? Bo mnie sie wydaje, ze widze glowke i brzuszek....ale Ty wiesz dokladnie :laugh:

Bewipo, nie kojarzę żadnych outlandow u nas...chyba, ze ktos zna takowe w Krakowie?

Paletka, faktycznie mozesz urodzic we wrzesniu :laugh: dzidzie sa nieprzewidywalne...
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #122237 przez gosia2324
Dla swietego spokoju zrobie to badanie jeszcze raz w poniedzialek, ale na sama mysl juz mnie otrzasa :S

Nie przepadam za slodyczami , a co dopieto takie cos :P
Smieje sie ze dla mnie ze wszystkich slodyczy najlepsze sa śledzie :silly:
13 lata 11 miesiąc temu #122243 przez Agusia83
Gosia, bardzo dobrze Cie rozumiem...mnie tez odrzucilo od slodyczy...ciekawa jestem jak moj organizm, a dokladniej zoladek zniesie tyle cukru.... :unsure:
13 lata 11 miesiąc temu #122244 przez slowiczek
ja mam zgagę milion pięćset :<

gosia, zrób badanie jeszcze raz :) wypij to do końca, nie kombinuj już z nutellą :P

podpisuje się pod apelem Agusi, bo też kasia nie jestem pewna co ja widzę na tym zdjęciu :P

Marta, też dziś miałam pierożki, tyle, że ruskie :D
13 lata 11 miesiąc temu #122247 przez pati-m
właśnie się obudziłam :) Strasznie rozbolała mnie głowa, więc przytuliłam się do poduchy i zasnęłam. Na szczęście po przebudzeniu jest ok. :) A za oknem u mnie burza :ohmy:
13 lata 11 miesiąc temu #122249 przez gosia2324
Agusia a Ty kiedy idziesz na badanie ?

Ja tez mialam ruskie :) Tesciwa mi zrobila ... i jeszcze zyje :silly:
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #122250 przez Agusia83
Gdzies czytalam by zaobserwowac teraz ruchliwosc naszych dzieci, poniewaz po narodzinach bedzie podobnie... :silly:
A moj maluszek budzi sie miedzy 9 a 10 i tak z godzinke, pozniej po obiadku, miedzy czasie jakies przeciaganie, a wieczorkiem to gdzies od 19 do 23 a czasem nawet do 1 wnocy daje mi popalic...no ladnie, a ponoc dzieci wieej spia...hahah

Gosia, nie wiem, mam zrobic przed wizta 8.06...dzies zakanczam 24 tydzien, to mysle, ze w przyszlym tygodniu sie wybiore....szczerze, to odwlekam bo troche sie boje, ze zwroce wszystko....no, ale bedzie trzeba stanac do walki z tym ulipkiem :silly: ponoc nie taki diabel straszny jak go maluja...haha
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia