- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #68598 przez Marta M
Agusia nic tylko sie cieszyc z naszych brzuszkow.. Mala, mnie tez napewno cos zostanie...moja mama wazyla przed ciaza 43kg, po ciazy zostalo jej 53...a po trzeciej ciazy juz 58kg...
Racja, ja rowniez gratluje 10 tygodnia
Racja, ja rowniez gratluje 10 tygodnia
Ostatnio zmieniany: 13 lata 10 miesiąc temu przez Marta M.
Temat został zablokowany.
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 10 miesiąc temu #68603 przez magdamagda1988
Witajcie dziewczyny troche mnie nie bylo bo jestem caly czas w krk zjechalalm na troche do domu i pisze prace bo chce szybko sie obronić.. Biore duphaston bo troche brzuch mnie bolal ale krwawien nie mialam (poza tym chyba troche spanikowalam:)
Marta M Twoj brzuszek jest ogromny po mnie nic a nic nie widać... Bylam na usg w zeszly czwartek w krk bo juz sie nie moglam doczekac dzidzia milam 14,6 mm i na nastepną wizyte ide 1 marca a usg pare dni pozniej
Marta M Twoj brzuszek jest ogromny po mnie nic a nic nie widać... Bylam na usg w zeszly czwartek w krk bo juz sie nie moglam doczekac dzidzia milam 14,6 mm i na nastepną wizyte ide 1 marca a usg pare dni pozniej
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 10 miesiąc temu #68607 przez Martynka__89
Ślicznie wyglądasz Marta co do zgagi w ostatnich tygodniach ciąży jest nie do zniesienia i kompletnie nic nie działa. Ja słyszałam, że jak dziecko ma dużo włosów to zgaga tak męczy, przekonałam się że nie prawda mnie męczyła a Mateuszek nie miał dużo włosów.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- magdamagda1988
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #68614 przez magdamagda1988
Ja tylko Marta studiuje w krk, a wlasciwie juz koncze... zaluje tylko teraz ze jest to system dzienny bo juz nie chce mi sie jezdzic tak caly... a w kwietniu jade juz do francji i zostaje do porodu ale bedziemy na bierzaco
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #68628 przez Marta M
A no tak, zapomnialam o Francji...ja tez nie jestem z Krk, pojechalam tam na studia, dzienne, 5letnie i tak juz zostalam...maz tez z moich stron ale najblizsze lotnisko w Krk, wiec musielismy tam zostac...i juz tam spedzimy reszte zycia...
Agusia a masz jakis szpital, w ktorym bys chciala rodzic? Wiem ze to jeszcze wczesnie na takie pytanie, ale pewnie kazda juz troche o tym myslala..
Agusia a masz jakis szpital, w ktorym bys chciala rodzic? Wiem ze to jeszcze wczesnie na takie pytanie, ale pewnie kazda juz troche o tym myslala..
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #68641 przez Agusia83
Niby rozmyslalam o szpitalach ale jeszcze nie tak konkretnie...mam kolezanki, ktore rodzily w zeromskim i ponoc bardzo dobra opieka, niedawno cos czytalam o rydygiera, ze tez dobry, ale z drugiej strony widzialam mnostwo negatywnych opinii...tak wiec sama nie wiem...jak narazie obstawiam zeromski, choc nie lubie tego szpitala, bo stracilam tam babcie i dziadka...no, ale moze na porodowce nie jest tak zle...
W kazdym razie chyba jak sie wybierze szpital to, w ktorys dzien mozna sie umowic i pojsc zobaczyc jak wygladaja sale itd...prawda to?...
A dziewczyny, wiecie, od ktorego miesiaca mozna sie zapisac do szkoly rodzenia? Wiem, ze to za wczesnie, ale pytam na zapas:P
W kazdym razie chyba jak sie wybierze szpital to, w ktorys dzien mozna sie umowic i pojsc zobaczyc jak wygladaja sale itd...prawda to?...
A dziewczyny, wiecie, od ktorego miesiaca mozna sie zapisac do szkoly rodzenia? Wiem, ze to za wczesnie, ale pytam na zapas:P
- paulina2209
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monika moje szczęście KAF'ka
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #68686 przez katy25
hey dziewczynki,
ciesze sie, że u Waszych maluchów wszystko ok.
Marta śliczny brzucholek, a myślałam, że tylko ja mam taki duży? Nawet ostatnio jak byłam u lekarza to pytałam sie lekarz czy to jest normalne?? Ale podobno tak...
Tez muszę zrobić sobie jakąś fotkę a tymczasem pochwale sie swoją córeczką
ciesze sie, że u Waszych maluchów wszystko ok.
Marta śliczny brzucholek, a myślałam, że tylko ja mam taki duży? Nawet ostatnio jak byłam u lekarza to pytałam sie lekarz czy to jest normalne?? Ale podobno tak...
Tez muszę zrobić sobie jakąś fotkę a tymczasem pochwale sie swoją córeczką
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 10 miesiąc temu #68726 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Hej
Marta pieknie wygladasz
Agusia Rydygiera jest bardzo dobry. Wspaniali lekarze i polozne tam pracuja. Mowie z wlasnego hmm doswiadczenia i na podstawie opowiesci rodzacych tam kolezanek
W zeromskim moja babcia pracowala, mama zna duzo osob i jakos on mi nie pasi
Ale to mowie tylko tak, moze Wam cos pomoze
Marta pieknie wygladasz
Agusia Rydygiera jest bardzo dobry. Wspaniali lekarze i polozne tam pracuja. Mowie z wlasnego hmm doswiadczenia i na podstawie opowiesci rodzacych tam kolezanek
W zeromskim moja babcia pracowala, mama zna duzo osob i jakos on mi nie pasi
Ale to mowie tylko tak, moze Wam cos pomoze
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona