- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #68943 przez bewipo
No, no dziewczyny super brzuszki macie. U mnie za dużo jeszcze nie widać, ale może jutro mąż mi jakaś fotę strzeli to też dodam
Maluszki też fajne, kochane
Wszystkie tu krakowianki, a poznanianek nie ma??
Wczoraj była u mnie kuzynka z takim 1,5 rocznym maluchem, powiem wam że po 2,5 godz byłam wykończona psychicznie Oczy do okoła głowy, a hałasu tyle, że hej, a ja do ciszy i spokoju przyzwyczajona. To tak a propos tego co nas czeka niedługo
Maluszki też fajne, kochane
Wszystkie tu krakowianki, a poznanianek nie ma??
Wczoraj była u mnie kuzynka z takim 1,5 rocznym maluchem, powiem wam że po 2,5 godz byłam wykończona psychicznie Oczy do okoła głowy, a hałasu tyle, że hej, a ja do ciszy i spokoju przyzwyczajona. To tak a propos tego co nas czeka niedługo
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 10 miesiąc temu #68960 przez Marta M
Katy, sliczna Ineska, mala modelka..
No Agusia, widac brzuszek, widac Slicznie
Groszek, wspanialy mezczyzna, oczywiscie ze sie nie gniewamy
Bewipo to wrzuc nam tu jutro zdjecie jak maz zrobi..i wogole czekamy na zdjecia wszystkich dziewczyn..
No Agusia, widac brzuszek, widac Slicznie
Groszek, wspanialy mezczyzna, oczywiscie ze sie nie gniewamy
Bewipo to wrzuc nam tu jutro zdjecie jak maz zrobi..i wogole czekamy na zdjecia wszystkich dziewczyn..
- N.adamczyk
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #69012 przez N.adamczyk
:)Witam :)jestem w ósmym tygodniu ciąży i jestem z wrześniówki :)dokładnie 29,09,.Jutro idę do lekarza na usg żeby zobaczyć serduszko mam nadzieje że będzie wszystko dobrze
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #69151 przez Agusia83
Dzien dobry wszystkim kobietkom...
Dziewczyny, ochrzancie mnie, skarccie...prosze...
Snily mi sie dzisiaj zeby, do tego sama w jakis magiczny sposob wyrwalam zeba...no i oczywiscie przed chwila siegnelam do sennika, a tam najgorsze co moze byc....
Ale przeciez nie powinnam sie tak tym przejmowac....prawda?
Od kilku dni mysle o dentyscie, zreszta wczoraj juz sie zapisalam, bo zabek sie ukruszyl i mam klopoty z dziaslem...i to pewnie przez ciagle rozmyslanie o zebologu.....?
Odkad jestem w ciazy, naprawde wszystkim sie przejmuje...mam nadzieje, ze u mnie w brzuszku wszystko gra....
Groszku, jestem na L4 ponad miesiac....plamilam i mam przodujaca kosmowke...mam nadzieje, ze na usg genetycznym wyjdzie, ze wszystko juz ok....
Dziewczyny, ochrzancie mnie, skarccie...prosze...
Snily mi sie dzisiaj zeby, do tego sama w jakis magiczny sposob wyrwalam zeba...no i oczywiscie przed chwila siegnelam do sennika, a tam najgorsze co moze byc....
Ale przeciez nie powinnam sie tak tym przejmowac....prawda?
Od kilku dni mysle o dentyscie, zreszta wczoraj juz sie zapisalam, bo zabek sie ukruszyl i mam klopoty z dziaslem...i to pewnie przez ciagle rozmyslanie o zebologu.....?
Odkad jestem w ciazy, naprawde wszystkim sie przejmuje...mam nadzieje, ze u mnie w brzuszku wszystko gra....
Groszku, jestem na L4 ponad miesiac....plamilam i mam przodujaca kosmowke...mam nadzieje, ze na usg genetycznym wyjdzie, ze wszystko juz ok....
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 10 miesiąc temu #69169 przez Marta M
Agusia ochrzaniam, karce!! Mnie wypadajace zeby tez sie snily, na szczescie nic sie nie stalo...nie trzeba wierzyc w takie rzeczy, a pewnie tez dlatego Ci sie snily, ze o nich myslisz...Mnie od kilku lat raz w tygodniu, czasem nawet czesciej snije sie ze uciekam przed tornado...heh...
Witamy Cie Natalia, mamy nadzieje, ze bedziesz sie z nami dzielic kazdym objawem ciazy, kazda wizyta i stanem samopoczucia Wspierac, plotkowac, robic wyprawke dla maluszka, itd
Angie swietnie, ze wszystko w porzadku..
A ja juz dzisiaj dwa razy u felka (zwrot Asika), cale sniadanko poszlo, ehh...ile razy mozna jesc sniadanie???
Witamy Cie Natalia, mamy nadzieje, ze bedziesz sie z nami dzielic kazdym objawem ciazy, kazda wizyta i stanem samopoczucia Wspierac, plotkowac, robic wyprawke dla maluszka, itd
Angie swietnie, ze wszystko w porzadku..
A ja juz dzisiaj dwa razy u felka (zwrot Asika), cale sniadanko poszlo, ehh...ile razy mozna jesc sniadanie???
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
13 lata 10 miesiąc temu #69253 przez Martynka__89
Myślałam że tylko ja mam takie głupie sny typu wypadające zęby, to był koszmar
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #69364 przez Agusia83
Dziekuje Wam za ochrzan...nie bede o tym myslec, tym bardziej, ze Wam tez sie zdarzaja takie dziwne sny a wszystko jest ok:)....
pospalam troszke i teraz musze zrobic paste rybna bo mam ogromnego smaka...zreszta to juz czas na 2 sniadanko:)..czasem zdarzaja mi sie nawet 3 bo do obiadu nie moge wytrzymac....chociaz chyba troszke juz przystopowal sie moj apetyt...ciesze sie, ze jak narazie przytylam tylko 1kg..ale ciekawe co bedzie do wrzesnia:P
pospalam troszke i teraz musze zrobic paste rybna bo mam ogromnego smaka...zreszta to juz czas na 2 sniadanko:)..czasem zdarzaja mi sie nawet 3 bo do obiadu nie moge wytrzymac....chociaz chyba troszke juz przystopowal sie moj apetyt...ciesze sie, ze jak narazie przytylam tylko 1kg..ale ciekawe co bedzie do wrzesnia:P
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 10 miesiąc temu #69399 przez Pyśkaaaa
oj dziewczynki piszecie jak oszlale nie bylo mnie dzien (meczaca podroz wpkp) a musialam nadrobic 3 strony ale bardzo sie ciesze
Dziewczynki sliczne brzuszki:) az wam zazdroszcze u mnie to nic kompletnie nie widac.... no ale jeszcze wczesnie
Agusia gratuluje kolejnego tyg i dziekuje za pomoc w tej zgadze :)poczytałam troche w necie ograniczam niektore rzeczy i wczoraj bylo juz dobrze:)
Ja jestem z wrocławia jest ktos moze z wro?
Dziewczynki sliczne brzuszki:) az wam zazdroszcze u mnie to nic kompletnie nie widac.... no ale jeszcze wczesnie
Agusia gratuluje kolejnego tyg i dziekuje za pomoc w tej zgadze :)poczytałam troche w necie ograniczam niektore rzeczy i wczoraj bylo juz dobrze:)
Ja jestem z wrocławia jest ktos moze z wro?
Moderatorzy: ilona