- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- happymamma
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- You have bound my heart with subtle chains...
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #70970 przez happymamma
Świeta racja
A do tego czasu polecam Wam środek zastępczy, o takie coś 
allegro.pl/detektor-tetna-plodu-sonoline...-fv-i1473170920.html

allegro.pl/detektor-tetna-plodu-sonoline...-fv-i1473170920.html
Temat został zablokowany.
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 1 miesiąc temu #71019 przez Agusia83
Happymamma...super urzadzenie, ale kurcze bardzo drogie...moze sam stetoskop od cisnieniomierza tez sie przyda 
Dziewczynki, ja sie chyba dzis przedzwigalam, a obiecalam sobie, ze nie bede nic nosic...no, ale chcialam zrobic pyszny obiadek, tak wiec kilo ziemniaczkow, miesko, jarzynka itd...i chyba za duzo tego bylo, bo pozniej przez chwilke bolal mnie brzuch...a i wiecie, kilka razy zaklulo mnie tak jakby w pepku...troszke sie zdenerwowalam,ale od razu siadlam na neta i niby macica sie rozrasta i dlatego, no i powiinam troszke odpoczac...a Wy, cos takiego mialyscie?

Dziewczynki, ja sie chyba dzis przedzwigalam, a obiecalam sobie, ze nie bede nic nosic...no, ale chcialam zrobic pyszny obiadek, tak wiec kilo ziemniaczkow, miesko, jarzynka itd...i chyba za duzo tego bylo, bo pozniej przez chwilke bolal mnie brzuch...a i wiecie, kilka razy zaklulo mnie tak jakby w pepku...troszke sie zdenerwowalam,ale od razu siadlam na neta i niby macica sie rozrasta i dlatego, no i powiinam troszke odpoczac...a Wy, cos takiego mialyscie?
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #71031 przez Pyśkaaaa
Agusia bole w podbrzuszu mam czesto :(ale takie leciutkie! lekarz powiedzial ze nic sie nie dzieje i ze czasami moze bolec. Ale ostatnio zauwazylam ze to chyba bardziej jak sie zdenerwuje albo cos przezywam! Takze nie martw sie i nie przemeczaj bo to tez nie dobrze.
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #71033 przez Agusia83
Pyskaaaa, ja tez mam delikatne, ale dzis to chyba za duzo wzielam na siebie i dlatego, bo normalnie brzuch mnie nie boli tylko czuje czasem ciagniecia jak szybko wstane z lozka, czy tez jak sie przewracam gwaltownie z boku na bok...zzdziwilo mnie dzis klucie w pepku, ale ponoc to normalne i kolezanka teraz tez mnie uspokoila, ze tak ma, pytala lekarza i ponoc to normalne....wiec juz mi lzej na serduszku 
Ale dzieki za odpowiedz....

Ale dzieki za odpowiedz....
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #71097 przez Groszek
Dziewczyny spokojnie
ja w 10tc znosiłam rower z 2 piętra na dół
a w 9 miesiącu nosiłam zakupy i to takie że hoho, a 2dni przed terminem byłam na wycieczce w Skalnym mieście i łaziłam po tych skałkach
a urodziłam 11 dni po terminie po 2 kroplówkach z oksytocyny i dawce żelu

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #71128 przez katy25
czesc dziewczynki,
ja zaczynam dzien od kubka czekolady w pracy:)) pewnie mnie zaraz zemdli ale...
wczoraj kupiłam sobie witamine B6, ale jak narazie nie odczuwam poprawy odnośnie mdłości...
Dzis rano czyli po 7 było u mnie -21 stopni... modliłam się, aby mi auto odpaliło ale nie zawiodło.
Ja wczoraj najdałam sie rzodkiewek, po których brzuch mi wywaliło że ho ho dziś zresztą też jakiś duży jest;)
Ogólnie to odliczam dni do 18 marca bo chciałabym już iść na zwolnienie...
A co do dźwigania, niby nie można, ale nie ma co przesadzać. Za mnie nikt nie zrobi wielu rzeczy, które na co dzień muszę po prostu zrobić. Ines nie dźwigam, ale zakupy noszę, a teraz jeszcze wynajmujemy na 3 pietrze i codziennie łażę góra-dół chociaż nie mogę się już doeczekać przeprowadzki... eh...
Dzis jakoś nie mam humoru od rana. Zima mnie wkurza...
ja zaczynam dzien od kubka czekolady w pracy:)) pewnie mnie zaraz zemdli ale...
wczoraj kupiłam sobie witamine B6, ale jak narazie nie odczuwam poprawy odnośnie mdłości...
Dzis rano czyli po 7 było u mnie -21 stopni... modliłam się, aby mi auto odpaliło ale nie zawiodło.
Ja wczoraj najdałam sie rzodkiewek, po których brzuch mi wywaliło że ho ho dziś zresztą też jakiś duży jest;)
Ogólnie to odliczam dni do 18 marca bo chciałabym już iść na zwolnienie...
A co do dźwigania, niby nie można, ale nie ma co przesadzać. Za mnie nikt nie zrobi wielu rzeczy, które na co dzień muszę po prostu zrobić. Ines nie dźwigam, ale zakupy noszę, a teraz jeszcze wynajmujemy na 3 pietrze i codziennie łażę góra-dół chociaż nie mogę się już doeczekać przeprowadzki... eh...
Dzis jakoś nie mam humoru od rana. Zima mnie wkurza...
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #71323 przez bewipo
katy ja też dzisiaj bez humorku wstałam...
Ja na szczęście nic dźwigać nie muszę, jakoś mi sie upiekło narazie
Jutro mam to usg genetyczne i mam takiego stresa... Boję się, że mi coś złego powiedzą
Po ostatniej nie miłej wizycie u mojej ginki mam jakąś niechęć, żeby wogóle do lekarzy chodzić.
Ja na szczęście nic dźwigać nie muszę, jakoś mi sie upiekło narazie

Jutro mam to usg genetyczne i mam takiego stresa... Boję się, że mi coś złego powiedzą

- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #71333 przez Agusia83
A ja mam dobry humorek, tylko jakos nie chcialo mi sie dzis kompletnie wstac z lozka... 
Bewipo, nie martw sie, na pewno wszystko bedzie w porzadku...pamietaj, ze kazda przyszla mama ma takie obawy, ale jak zobaczysz malucha, to strach przejdzie...
...a co ostatnio bylo nie tak na wizycie, ze piszesz, o niesympatycznym lekarzu???
Ja wrocilam od dentysty...okazalo sie, ze zrobila mi sie mala dziurka...doktor bezbolesnie powiercila (tak by nie narazac malucha na niepotrzebny stres-tak powiedziala
) i zalozyla lekarstwo, za 2 tygodnie mam sie zglosic na zalozenie plomby...a z drugim zabkiem, to zrobila sie jakas kieszonka, ktora mam przemywac dentaseptem, czy cos takiego....
Mam nic nie jesc przez godzine, jak ja wytrzymam....jeszcze tak z 15 min minimu, a ja juz jestem glodna jak wilk:P
....

Bewipo, nie martw sie, na pewno wszystko bedzie w porzadku...pamietaj, ze kazda przyszla mama ma takie obawy, ale jak zobaczysz malucha, to strach przejdzie...
...a co ostatnio bylo nie tak na wizycie, ze piszesz, o niesympatycznym lekarzu???
Ja wrocilam od dentysty...okazalo sie, ze zrobila mi sie mala dziurka...doktor bezbolesnie powiercila (tak by nie narazac malucha na niepotrzebny stres-tak powiedziala

Mam nic nie jesc przez godzine, jak ja wytrzymam....jeszcze tak z 15 min minimu, a ja juz jestem glodna jak wilk:P

- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 1 miesiąc temu #71497 przez bewipo
Agusia to dobrze, że nic poważnego i że dentystka taka wyrozumiała 
U mnie nie tyle, że lekarka niesympatyczna, tylko wizyta była taka do kitu, bo się dowiedziałam, że nie będzie dwójeczki tylko jedno. Dlatego teraz się boję, że znowu coś złego się dowiem. Taki mi uraz został.

U mnie nie tyle, że lekarka niesympatyczna, tylko wizyta była taka do kitu, bo się dowiedziałam, że nie będzie dwójeczki tylko jedno. Dlatego teraz się boję, że znowu coś złego się dowiem. Taki mi uraz został.
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
14 lata 1 miesiąc temu #71782 przez Marta M
Bewipo a ja mysle, ze z tego usg bedziesz miec piekne wspomnienia na cale zycie
Ja mam jutro genetyczne o 18, takze jestem ciekawa Twoich wrazen 
Koniecznie daj znac jak wrocisz i napisz czy to usg jest juz przez brzuch czy dalej dopochwowo..
Ja nie chce nic chwalic ale moje samopoczucie troszke sie polepszylo...tak troszke, nieznacznie, ale zawsze to cos

I dziekuje za gratulacje kochane

Ja nie chce nic chwalic ale moje samopoczucie troszke sie polepszylo...tak troszke, nieznacznie, ale zawsze to cos

I dziekuje za gratulacje kochane

Moderatorzy: ilona