- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #324318 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #324320 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Maja Nuna ma nadal katar i to chyba jeszcze wiekszy
Gosia Pati jak wy ta zawiesine podawalyscie??bo mi sie pomysly skonczyly
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324323 przez pati-m
monika1984lodz napisał:
Monia - Kacper brał amoksiklav (antybiotyk) - to był taki proszek w buteleczce i dolewało się przegotowanej wody bo momentu takiej kreseczki zaznaczonej, mieszało i robiła się zawiesina do podawania na ml specjalną dołączoną miarką, no i trzymać to trzeba w lodówce.
A jeśli chodzi o nie antybiotyk, to dostał też lakcid - on jest bez recepty, to takie malutkie fiolki z których odłamujesz górę, wlewasz wodę, wymieszasz i przelewasz na łyżeczkę, no i do buziaka.
Ja Kacprowi dawałam taką miarką co w syropkach mają, jak nie chciał buzi otworzyć to delikatnie przytrzymuje się policzki, wtedy robi ie tak dzióbek i można włożyć do buzi i szybko wstrzknąć.
Maja Nuna ma nadal katar i to chyba jeszcze wiekszy
Monia - Kacper brał amoksiklav (antybiotyk) - to był taki proszek w buteleczce i dolewało się przegotowanej wody bo momentu takiej kreseczki zaznaczonej, mieszało i robiła się zawiesina do podawania na ml specjalną dołączoną miarką, no i trzymać to trzeba w lodówce.
A jeśli chodzi o nie antybiotyk, to dostał też lakcid - on jest bez recepty, to takie malutkie fiolki z których odłamujesz górę, wlewasz wodę, wymieszasz i przelewasz na łyżeczkę, no i do buziaka.
Ja Kacprowi dawałam taką miarką co w syropkach mają, jak nie chciał buzi otworzyć to delikatnie przytrzymuje się policzki, wtedy robi ie tak dzióbek i można włożyć do buzi i szybko wstrzknąć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez pati-m.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #324327 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Emi dostala zinnat wlasnie w tej zawiessinie.Wczoraj dalam jej z herbatka - potem ja wyzygala dzisiaj na lyzeczce ale wiekszosc wyplula.
MAla wieczorem podam strzykawka tak jak piszesz.
Wyysaja leki dla takich maluchow w tych wszystkich konsystencjach zamiast wszystkow kroplach zeby rozmieszac z melekiem eh...
Nuna tearaz bawi sie "wkurwiadelkiem"Czyt. palak gimnastyczny ogolnie nie wyglada na chora i gdyby nie ten katar i zamulone oczka to w zyciu bym nie wpadla na to ze ona chora. wiecie gdyby nie dostala tego kaszlu to ja bym wcale do lekarza nie poszla i az strach pomyslec co by sie wyklulo.
a tak z innej beczki znalazlam jeszcze jednopiekne zyczenie na dzien kobiet
MAla wieczorem podam strzykawka tak jak piszesz.
Wyysaja leki dla takich maluchow w tych wszystkich konsystencjach zamiast wszystkow kroplach zeby rozmieszac z melekiem eh...
Nuna tearaz bawi sie "wkurwiadelkiem"Czyt. palak gimnastyczny ogolnie nie wyglada na chora i gdyby nie ten katar i zamulone oczka to w zyciu bym nie wpadla na to ze ona chora. wiecie gdyby nie dostala tego kaszlu to ja bym wcale do lekarza nie poszla i az strach pomyslec co by sie wyklulo.
a tak z innej beczki znalazlam jeszcze jednopiekne zyczenie na dzien kobiet
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #324329 przez fanka
witam i ja
KOBIETO CUDNA, BABO KOCHANA ŚWIĘTUJ OD DZISIAJ DO JUTRA RANA
MASZ SWOJE ŚWIĘTO CHOCIAŻ RAZ W ROKU
WIĘC CIESZ SIĘ HULAJ,BABO DO ZMROKU
WEŹ CIEPŁĄ KĄPIEL, WYPIJ SZAMPANA
POMĘCZ DO RANA JAKIEGOŚ PANA
ZJEDZ PYSZNY OBIAD, POTEM CIASTECZKO
DZIŚ TWOJE ŚWIĘTO SUPER BABECZKO!!!!!!
a dla wszystkich dużych i małych forumowych kobietek wszystkiego najlepszego życzy Dawid
KOBIETO CUDNA, BABO KOCHANA ŚWIĘTUJ OD DZISIAJ DO JUTRA RANA
MASZ SWOJE ŚWIĘTO CHOCIAŻ RAZ W ROKU
WIĘC CIESZ SIĘ HULAJ,BABO DO ZMROKU
WEŹ CIEPŁĄ KĄPIEL, WYPIJ SZAMPANA
POMĘCZ DO RANA JAKIEGOŚ PANA
ZJEDZ PYSZNY OBIAD, POTEM CIASTECZKO
DZIŚ TWOJE ŚWIĘTO SUPER BABECZKO!!!!!!
a dla wszystkich dużych i małych forumowych kobietek wszystkiego najlepszego życzy Dawid
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #324330 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dawidzio
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Edyta1986
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324346 przez Edyta1986
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET KOCHANE
mnie tu malo bo nadrabialam Was jak 3 tygodnie nie mialam neta i nadal nie nadrobilam ale czytam juz na biezaco bo za bardzo ciekawa jestem co u Was slychac
mam pytanka do Was: ubieracie teraz dzieciom jeszcze kombinezony jednoczesciowe czy juz spodenki i kurtki grube? bo mam kurteczki dla malego ale wydaje mi sie ze jeszcze moze za zimno a pod spodnie to jeszcze rajstopy co nie
i jeszcze pytanie do mamusiek ze starszymi dziecmi: ubieralyscie na lato dzieciom czapeczki cienkie czy nie trzeba? bo nie wiem czy szukac jakies cienkiej czapeczki, albo chustki?
a my dzis na 13.50 na szczepienie, opoznione o 2 tygodnie z powodu tego antybiotyku
Monia ja tez podawalam zawiesine strzykawka i maly nie wypluwal ani nie wymiotowal, my mielismy Sumamed...
a tu wedle zyczenia zdjecia mojego malego"spadochroniarza" jak go z mezem od wczoraj nazywamy
ale wczoraj do smiechu mi nie bylo jak spadl z tej kanapy, ale na szczescie wszystko jest ok
mnie tu malo bo nadrabialam Was jak 3 tygodnie nie mialam neta i nadal nie nadrobilam ale czytam juz na biezaco bo za bardzo ciekawa jestem co u Was slychac
mam pytanka do Was: ubieracie teraz dzieciom jeszcze kombinezony jednoczesciowe czy juz spodenki i kurtki grube? bo mam kurteczki dla malego ale wydaje mi sie ze jeszcze moze za zimno a pod spodnie to jeszcze rajstopy co nie
i jeszcze pytanie do mamusiek ze starszymi dziecmi: ubieralyscie na lato dzieciom czapeczki cienkie czy nie trzeba? bo nie wiem czy szukac jakies cienkiej czapeczki, albo chustki?
a my dzis na 13.50 na szczepienie, opoznione o 2 tygodnie z powodu tego antybiotyku
Monia ja tez podawalam zawiesine strzykawka i maly nie wypluwal ani nie wymiotowal, my mielismy Sumamed...
a tu wedle zyczenia zdjecia mojego malego"spadochroniarza" jak go z mezem od wczoraj nazywamy
ale wczoraj do smiechu mi nie bylo jak spadl z tej kanapy, ale na szczescie wszystko jest ok
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Edyta1986.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #324347 przez slowiczek
o Boże !!!!!!!!!! ja nie wiem czemu mam takie zdjęcie w awatarku samo musiało się ustawić......O MATKO może to jakiś znak....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
więc nawet sobie Mała nie żartuj
ALE ALE ALE, już wiem !!!! toż to ta moja ciąża z listonoszem muszę to zaraz zmienić
Dawidek
Monia, "wkurwiadełko" mnie rozbawiło
Pati, buzi dla pokłutego Kacperka
KOBITY najlepszego z okazji naszego święta
Edyta, ja ubieram kombinezon, jest jeszcze zimno...
Wojtulek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
więc nawet sobie Mała nie żartuj
ALE ALE ALE, już wiem !!!! toż to ta moja ciąża z listonoszem muszę to zaraz zmienić
Dawidek
Monia, "wkurwiadełko" mnie rozbawiło
Pati, buzi dla pokłutego Kacperka
KOBITY najlepszego z okazji naszego święta
Edyta, ja ubieram kombinezon, jest jeszcze zimno...
Wojtulek
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez slowiczek.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #324351 przez fanka
Pati- fryzurkę to najlepsi styliści układali specjalnie dla Cioć
Wojtuś ale masz śliczne oczka, wreszcie mama Cię nam pokazała!!
Edyta mój Dawid w kombinezonie był na zewnątrz raz bo jak go ubierałam w kombinezon to w jakiś dziki szał wpadał więc u nas kurtka , ocieplane spodnie pod spód rajtuzki i kocyk i tak śmigamy.
Wojtuś ale masz śliczne oczka, wreszcie mama Cię nam pokazała!!
Edyta mój Dawid w kombinezonie był na zewnątrz raz bo jak go ubierałam w kombinezon to w jakiś dziki szał wpadał więc u nas kurtka , ocieplane spodnie pod spód rajtuzki i kocyk i tak śmigamy.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #324352 przez iwonaNAVI
Witam sie Na poczatku wszystkiego naj naj dla naszych kobitek malych i duzych
i dla Beti zeby zly humor poszedl w sina dal bedzie dobrze kochana
Monia pokazesz nam potem zdjecia waszej wspolnej pracy
Dawidku dziekujemy adoratorku kochany
Edytka slicznego masz bobo ja na dwor ubieram kombinezon jedynie do samochodu kortke i grubsze rajstopki spodnie i buciki
Sloiwczku strzez sie !!! to jakis znak uwazaj wiesz dzis dzien kobiet nie wiadomo jak sie skonczy twoje swietowanie
i dla Beti zeby zly humor poszedl w sina dal bedzie dobrze kochana
Monia pokazesz nam potem zdjecia waszej wspolnej pracy
Dawidku dziekujemy adoratorku kochany
Edytka slicznego masz bobo ja na dwor ubieram kombinezon jedynie do samochodu kortke i grubsze rajstopki spodnie i buciki
Sloiwczku strzez sie !!! to jakis znak uwazaj wiesz dzis dzien kobiet nie wiadomo jak sie skonczy twoje swietowanie
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona