- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330565 przez magda79
angie1713 napisał:
śliczniutka jesteś solenizantko!!!!!!!!!!!!
Gosiu ja mam tą bluzę jest rewelacyjna miła w dotyku a nawet nie wiedziałam że to chłopięca dostała Nadia od mojej przyjaciółki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jednak moja się trochę różni bo nie ma naszywki więc może jednak trochę inna i dziewczęca
śliczniutka jesteś solenizantko!!!!!!!!!!!!
Temat został zablokowany.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330609 przez ewelinaa
Witam w niedzielne popołudnie
Nadia
Piękna pogoda, jeszcze cieplej niż wczoraj to pewnie wszystkie na spacerkach jesteście
Kinga była dziś na spacerze z Tatusiem, a ja wyskoczyłam na zakupy. Niestety nic sobie nie kupiłam, za to napadłam na Smyk
www.smyk.com/kapcie-niemowlece-dziewczec...ubranka-dla-dzieci-p
www.smyk.com/bluzka-dziewczeca-z-dlugim-...ubranka-dla-dzieci-p
www.smyk.com/spodnie-dziewczece-2-pack-r...ubranka-dla-dzieci-p
Gosia - te bluzy ze Smyka, które wklejałaś są super, widziałam je, bardzo mięciutkie i przytulne
Nadia
Piękna pogoda, jeszcze cieplej niż wczoraj to pewnie wszystkie na spacerkach jesteście
Kinga była dziś na spacerze z Tatusiem, a ja wyskoczyłam na zakupy. Niestety nic sobie nie kupiłam, za to napadłam na Smyk
www.smyk.com/kapcie-niemowlece-dziewczec...ubranka-dla-dzieci-p
www.smyk.com/spodnie-dziewczece-2-pack-r...ubranka-dla-dzieci-p
Gosia - te bluzy ze Smyka, które wklejałaś są super, widziałam je, bardzo mięciutkie i przytulne
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330628 przez angie1713
Dziękujemy za życzonka
Tu 6-miesięczna Nadia a później was nadrobię
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mam złą datę w aparacie
Tu 6-miesięczna Nadia a później was nadrobię
Mam złą datę w aparacie
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez angie1713.
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330637 przez magda79
Nadia piękna Kobieta z Ciebie woooow
Ewelina super zakupy porobiłaś......ja też przeważnie jak idę na zakupy to wychodzę z ciuchami dla dzieciaków albo dla D a dla siebie ostatnio zeroooooo....
ale mam plan...w tym tyg po południu jak D wróci z pracy wyrwać się i zobaczyć na buciki dla Majki i dla mnie...hmmmmm...zobaczymy co z tego wyjdzie....żeby tylko dzieciaki były zdrowe bo nic tak nie cieszy jak zdrowe dzieciaki...to zamotałam...chyba
Domi właśnie zasnął a Majka ogląda Bajkę....trzymajcie kciuki aby nocka była spokojna....bez kaszlu.......
Ewelina super zakupy porobiłaś......ja też przeważnie jak idę na zakupy to wychodzę z ciuchami dla dzieciaków albo dla D a dla siebie ostatnio zeroooooo....
ale mam plan...w tym tyg po południu jak D wróci z pracy wyrwać się i zobaczyć na buciki dla Majki i dla mnie...hmmmmm...zobaczymy co z tego wyjdzie....żeby tylko dzieciaki były zdrowe bo nic tak nie cieszy jak zdrowe dzieciaki...to zamotałam...chyba
Domi właśnie zasnął a Majka ogląda Bajkę....trzymajcie kciuki aby nocka była spokojna....bez kaszlu.......
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330642 przez angie1713
Ale tu dzisiaj cisza pewnie każda na długim spacerku My dzisiaj byłyśmy u prababci Nadii posiedziałyśmy na dworze w ogródku i fajnie słoneczko nas grzało
Magda oby Dominik Ci szybko wyzdrowiał trzymam kciuki za spokojną noc
Ewelina super zakupy a buciki najfajniejsze
Magda oby Dominik Ci szybko wyzdrowiał trzymam kciuki za spokojną noc
Ewelina super zakupy a buciki najfajniejsze
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #330645 przez gosia2324
Nadulka ciocia sle caluski
Ewelina zakupy widze ze udane
A ja wczoraj wreszcie zamowilam sobie czerwone szpilki za 2 tyg maja mi sprowadzic
My dzis znow cały dzien na spacerkach z przerwa na obiad,
jutro musze wyskoczyć po jakieś balerinki
Megi, a nie mysleliscie zeby dac ciocie do jakiegos domu opieki?, nie ze wzgledu ze jest nikomu nie potrzebna tylko z racji ze tam miala by fachowa opieke, podziwiam Cie za wytrwalosc i sile !!!!
Magda,kiedy macie te badania Majki?
aaaa i kupilam dzis dziekiakom stroje na basen
Ewelina zakupy widze ze udane
A ja wczoraj wreszcie zamowilam sobie czerwone szpilki za 2 tyg maja mi sprowadzic
My dzis znow cały dzien na spacerkach z przerwa na obiad,
jutro musze wyskoczyć po jakieś balerinki
Megi, a nie mysleliscie zeby dac ciocie do jakiegos domu opieki?, nie ze wzgledu ze jest nikomu nie potrzebna tylko z racji ze tam miala by fachowa opieke, podziwiam Cie za wytrwalosc i sile !!!!
Magda,kiedy macie te badania Majki?
aaaa i kupilam dzis dziekiakom stroje na basen
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez gosia2324.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 10 miesiąc temu #330651 przez Agusia83
Hej dziewczynki,,,my tez dzis prawie caly dzien spedzilysmy na spacerku...byla jedna przerwa na obiadek Niech to sloneczko zostanie juz z nami...z jednej strony bardzo sie ciesze, z drugiej mam stresa ciuchowego, bo nie mam nic fajnego i do tego wygladam masakrycznie..ze spodni wychodza boczki i flak ...a wczoraj nic nie udalo mi sie kupic. No coz, musze sie wybrac na ciuszki...tam to na pewno cosik znadje dla siebie
Nadusiu...ale z Ciebie sliczna dziewczynka, a jaki zawadiacki usmieszek
Fajnie ubieracie swoje krolewny...moja non stop w domu chodzi w bodziakach i rajstopach...wydaje mi sie, ze sukienki sa niewygodne..no chyba, ze idziemy do kogos.
Megi, wspolczuje..ale wiem cos o tym.
Gosiu, domy opieki sa bardzo drogie i znajac zycie ciezko znalezc miejsce. Mojej kolezanki z pracy ciocia jest w takim domu. Wyobraz sobie, ze placi 2000zl miesiecznie i osobno jeszcze trzeba kupowac leki...i jest tam tylko i wylacznie dzieki dobrej emeryturze...
Fanka...a coz to za matka? Rany..przeciez ta dziewczynka moze czesciej chorowac...gorsze jest przegrzanie dziecka niz zaziebienie...masakra.
Magda, cieszy mnie fakt, ze z Dominiczkiem juz lepiej. Stosowalas to, co Gosia pisala? Ubralas Domisia i otworzylas okno? Dzis czytalam w gazecie, ze jak jest szczekajacy kaszel, to wlasnie tak sie powinno robic.
Jestem juz po kolacji, przed chwila wypilam kawe, ale rozpusczczalna, wiec to nie kawa Umyje sie i wracam do Was..
Nadusiu...ale z Ciebie sliczna dziewczynka, a jaki zawadiacki usmieszek
Fajnie ubieracie swoje krolewny...moja non stop w domu chodzi w bodziakach i rajstopach...wydaje mi sie, ze sukienki sa niewygodne..no chyba, ze idziemy do kogos.
Megi, wspolczuje..ale wiem cos o tym.
Gosiu, domy opieki sa bardzo drogie i znajac zycie ciezko znalezc miejsce. Mojej kolezanki z pracy ciocia jest w takim domu. Wyobraz sobie, ze placi 2000zl miesiecznie i osobno jeszcze trzeba kupowac leki...i jest tam tylko i wylacznie dzieki dobrej emeryturze...
Fanka...a coz to za matka? Rany..przeciez ta dziewczynka moze czesciej chorowac...gorsze jest przegrzanie dziecka niz zaziebienie...masakra.
Magda, cieszy mnie fakt, ze z Dominiczkiem juz lepiej. Stosowalas to, co Gosia pisala? Ubralas Domisia i otworzylas okno? Dzis czytalam w gazecie, ze jak jest szczekajacy kaszel, to wlasnie tak sie powinno robic.
Jestem juz po kolacji, przed chwila wypilam kawe, ale rozpusczczalna, wiec to nie kawa Umyje sie i wracam do Was..
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #330655 przez magda79
Gosiu narazie konkretnego terminu nie mamy...dzwoniłam i po prostu mamy przyjechać na Izbę przyjęć i tam zbada Majkę lekarz i on zadecyduje kiedy czy za tydz czy za pół roku....a na wizytę chciałabym w tym tyg...D ma dostać wolne w któryś dzień to pojedziemy
Słowiczku
Ja też ostatnio kupiłam stroje na basen dla Majki i dla siebie...bedziemy regularnie jeździć
Megi tak samo pomyślałam jak Gosia...
Mgiełka to bierz od razu jakieś leki...żeby się nie rozgośił na długo
Słowiczku
Ja też ostatnio kupiłam stroje na basen dla Majki i dla siebie...bedziemy regularnie jeździć
Megi tak samo pomyślałam jak Gosia...
Mgiełka to bierz od razu jakieś leki...żeby się nie rozgośił na długo
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona