- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #331452 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dziewczynki :*:*:*
to pewnie przesilenie wiosenne... bedzie dobrze zobaczycie :* caluje Was mocno Kochane moje
to pewnie przesilenie wiosenne... bedzie dobrze zobaczycie :* caluje Was mocno Kochane moje
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #331454 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
uviekam dziewczynki :*
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #331455 przez Agusia83
i wygralam bodziaka
allegro.pl/show_item.php?item=2203527281
Mgielka,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
W kinie bylismy na horrorze i tam tez byly duchy...to samo powiedzialam M...nie dosc, ze bym sie posrala, to chyba jeszcze zawalu dostala
allegro.pl/show_item.php?item=2203527281
Mgielka,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
W kinie bylismy na horrorze i tam tez byly duchy...to samo powiedzialam M...nie dosc, ze bym sie posrala, to chyba jeszcze zawalu dostala
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez Agusia83.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #331458 przez mgielka22
Agusia oczywiscie ze jej nei zaluje bo chcialam miec bardzo dziecko ale maz juz mi nei jest potrzebny ja nie potrzebuje
do zycia potrafie bez nich fantastycznie dac sobie rade teraz sobie siedze sama zreszt ajak kazdego wieczora bo on gra na kompie do pozna mala spi i jest mi blogo nei musze sluchac zrzedzenia choc i tak ojciec mi dopieka..
do zycia potrafie bez nich fantastycznie dac sobie rade teraz sobie siedze sama zreszt ajak kazdego wieczora bo on gra na kompie do pozna mala spi i jest mi blogo nei musze sluchac zrzedzenia choc i tak ojciec mi dopieka..
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #331461 przez slowiczek
Agusia - łaaaaadny mam nadzieję, że będziesz zadowolona, ja ostatnio brałam zwykłego cielaka www.ewa-michalak.pl/product-pol-162-PL-Cielus.html nic pięknego ale potrzebowałam pod przezroczyste bluzki
Agusia - łaaaaadny mam nadzieję, że będziesz zadowolona, ja ostatnio brałam zwykłego cielaka www.ewa-michalak.pl/product-pol-162-PL-Cielus.html nic pięknego ale potrzebowałam pod przezroczyste bluzki
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #331466 przez Pyśkaaaa
Majunia
co do hustawki dla mnie zbędne a do fotelika to jak bewipo pisze z testami a chyba wrzucałam linka my sie przymierzamy do recaro sport young allegro.pl/recaro-young-sport-2-0-9-36-2...isy-i2188150869.html
albo maxi cosi innych opcji u nas nie ma
co do hustawki dla mnie zbędne a do fotelika to jak bewipo pisze z testami a chyba wrzucałam linka my sie przymierzamy do recaro sport young allegro.pl/recaro-young-sport-2-0-9-36-2...isy-i2188150869.html
albo maxi cosi innych opcji u nas nie ma
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #331468 przez beti
Hej dziewczynki
Marta, niby zakończyliśmy, ale przy ostatniej kontroli Fifi odwalił numer i nie chciał pokazać co potrafi i jeszcze kilka razy mamy iść...
Gosia, sukienka przyszła, fajna jest i w przyszłości może być też ciążową, bo ma marszczenia na brzuchu ale chabrowy jest trochę przekłamany na zdjęciu
Magda, ja mam takie łóżeczko z firmy Sun Baby i jesteśmy bardzo zadowoleni, a materacyk na allegro kosztuje ok 50 zł
Dzieciaki na głowach super Fifi też u taty lubi siedzieć i skubać po czuprynie
Jogo w kostiumie
Kurcze, a nasi chłopcy w czym na zlocie wystąpią???
Monia, krzesełko super
Franuś z tatusiem...rozczulające
Majeczka potakująca wygląda jakby jakiejś dobrej muzyki słuchała
Pati, to niesprawiedliwe, że takie małe dzieci umierają!!!!!
Ja też dołączam do "przesilonych" spać nie mogę, dziś tylko 3 h a na dodatek M mnie strasznie denerwuje i najchętniej bym go do rodziców wysłała albo bym gdzieś z Fifim wyjechała i nie powiedziała mu gdzie, ale przez powrót do pracy jest mi potrzebny
Marta, niby zakończyliśmy, ale przy ostatniej kontroli Fifi odwalił numer i nie chciał pokazać co potrafi i jeszcze kilka razy mamy iść...
Gosia, sukienka przyszła, fajna jest i w przyszłości może być też ciążową, bo ma marszczenia na brzuchu ale chabrowy jest trochę przekłamany na zdjęciu
Magda, ja mam takie łóżeczko z firmy Sun Baby i jesteśmy bardzo zadowoleni, a materacyk na allegro kosztuje ok 50 zł
Dzieciaki na głowach super Fifi też u taty lubi siedzieć i skubać po czuprynie
Jogo w kostiumie
Kurcze, a nasi chłopcy w czym na zlocie wystąpią???
Monia, krzesełko super
Franuś z tatusiem...rozczulające
Majeczka potakująca wygląda jakby jakiejś dobrej muzyki słuchała
Pati, to niesprawiedliwe, że takie małe dzieci umierają!!!!!
Ja też dołączam do "przesilonych" spać nie mogę, dziś tylko 3 h a na dodatek M mnie strasznie denerwuje i najchętniej bym go do rodziców wysłała albo bym gdzieś z Fifim wyjechała i nie powiedziała mu gdzie, ale przez powrót do pracy jest mi potrzebny
Moderatorzy: ilona