- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #337137 przez slowiczek
Edyta - wysłane
Pati - no to Natalia na bank alergiczka ale całkiem serio to mam nadzieję, że nie będzie bo ja jestem alergiczką niestety w lato oczy czerwone jak królik, katar, jestem uczulona na niektóre leki, miałam też alergie pokarmowe ale na szczęście przeszły, puchłam jak zjadłam np paprykę czy pieczarki...
Pati - no to Natalia na bank alergiczka ale całkiem serio to mam nadzieję, że nie będzie bo ja jestem alergiczką niestety w lato oczy czerwone jak królik, katar, jestem uczulona na niektóre leki, miałam też alergie pokarmowe ale na szczęście przeszły, puchłam jak zjadłam np paprykę czy pieczarki...
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #337140 przez pati-m
Ja jestem uczulona na penicylinę, no ale tergo to się już raczej nie stosuje. Ni i mam duszności jeśli w moim otoczeniu jest zbyt intensywny zabach lawendy.
Jak byłam młodsza to też na wiosnę zapłakana chodziłam bo różne pyłki fruwały, ale to trwało tylko w okresie podstawówki, potem w liceum samo pzeszło i teraz już ok.
Jak byłam młodsza to też na wiosnę zapłakana chodziłam bo różne pyłki fruwały, ale to trwało tylko w okresie podstawówki, potem w liceum samo pzeszło i teraz już ok.
- Edyta1986
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #337142 przez pati-m
AAA! Zapomniałam się Wam pochwalić, że mój synuś SAM potrafi napić się herbatki z kubeczka niekapka Trzyma sobie za te uszka, kombiuje i pije a mama dumna jak paw
Wczoraj mu dałam i raz nakierowałam do buzi, a on od razu sam załapał. No pękam z dumy, hihihi
Wczoraj mu dałam i raz nakierowałam do buzi, a on od razu sam załapał. No pękam z dumy, hihihi
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #337214 przez fanka
Jogo brawoooooo , ale Ty śliczna jesteś królewna!!
Anitka gratuluję, mama pokaż Anitkę z klocuszkami !!!
Ale zdolne mamy dziewczynki ale chłopcy też gonią królewny, Kacperuś brawo- gratuluję kolejnego kroku ku samodzielności!!
a jak sie chwalimy to ja też, a co
jak daję Dawidowi jeść to przy każdej łyżeczce mówię mu "am" i jak podaję mleko to też mówię, że "am" i on to załapał i jak je obiadem to sobie gada cały czas i nauczył sie i mówi "am" choć w jego wydaniu to bardziej "amu"! i tak wczoraj wstał ze spania, mina w podkówke i woła "amu, amu , amu"!!! więc dostał jeść, wieczorem ta sama historia!!! nie wiem jeszcze napewno czy to świadome czy przypadek ale strasznie się tym "podnieciłam", zobaczymy czy się powtórzy.
Ciekawe jak Marta i Majeczka się czują?? a tak wogóle to sobie dziś pomyślałam, że oglądnełam bym sobie płytę z Marty ślubu i wesela , takie góralskie, jej M w mundurze bo ja to maniaczka oglądania wesel jestem, najchętniej to Was wszystkich bym sobie oglądneła
dodam Wam zdjęcie dzisiejszy Dawid po obiedzie (wiem, że ostatnio dużo zdjęć dodaje i już sama siebie wysyłam na karną żabę ale musiałam ) !!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Anitka gratuluję, mama pokaż Anitkę z klocuszkami !!!
Ale zdolne mamy dziewczynki ale chłopcy też gonią królewny, Kacperuś brawo- gratuluję kolejnego kroku ku samodzielności!!
a jak sie chwalimy to ja też, a co
jak daję Dawidowi jeść to przy każdej łyżeczce mówię mu "am" i jak podaję mleko to też mówię, że "am" i on to załapał i jak je obiadem to sobie gada cały czas i nauczył sie i mówi "am" choć w jego wydaniu to bardziej "amu"! i tak wczoraj wstał ze spania, mina w podkówke i woła "amu, amu , amu"!!! więc dostał jeść, wieczorem ta sama historia!!! nie wiem jeszcze napewno czy to świadome czy przypadek ale strasznie się tym "podnieciłam", zobaczymy czy się powtórzy.
Ciekawe jak Marta i Majeczka się czują?? a tak wogóle to sobie dziś pomyślałam, że oglądnełam bym sobie płytę z Marty ślubu i wesela , takie góralskie, jej M w mundurze bo ja to maniaczka oglądania wesel jestem, najchętniej to Was wszystkich bym sobie oglądneła
dodam Wam zdjęcie dzisiejszy Dawid po obiedzie (wiem, że ostatnio dużo zdjęć dodaje i już sama siebie wysyłam na karną żabę ale musiałam ) !!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez fanka.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #337252 przez megi2501
Dzień dobry,
Jagódka piękności Ty Ciocia całuje i gratuluje umiejętności siedzenia
Dawidku Ty już tak ładnie mówisz Moja nawet nie mówi mamamamam, babababa i innych historii
Moja też już trzeci dzień bawi się wszystkim zabawkami na siedząco, nawet 2 godziny
Zmykam bo córka wzywa i rosół się gotuje
Jagódka piękności Ty Ciocia całuje i gratuluje umiejętności siedzenia
Dawidku Ty już tak ładnie mówisz Moja nawet nie mówi mamamamam, babababa i innych historii
Moja też już trzeci dzień bawi się wszystkim zabawkami na siedząco, nawet 2 godziny
Zmykam bo córka wzywa i rosół się gotuje
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej