BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #339151 przez maja1982
ja mam ochotę dzisiaj gdzieś wyjść wieczorkiem, może mamę zamówię do lolka??hmm??
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #339153 przez Pyśkaaaa
M0onia a co sie stało?
Dawidzio :)
Nati ale zadowolona :D
Loluś jak sie zdziwił "o siedzę" :P
Franek spi, chłop nakarmiony a ja w koncu mogę sie ogarnąć :D
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339155 przez monika1984lodz
Maja jesli tylko masz mozliwosc to pewnie.

Ja nie lubie Emi zostawiac z moja mama.Ani jjej nie uspi- bo najnormalniej zabrdzo si trzepie- to ciagle ja kocem przykrywa i smoka do buzi wklada.no dzial mi na nerwy

Pysia a takie tam - juz nawet pisac mi sie nie chce

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #339156 przez pati-m
maja - to zależy od dnia. Jednego mam power a drugiego ledwo obiad zrobię :)
Ale zwykle to robię wszystko jak Kacper albo śpi, albo się bawi. A jak jest maruda to go biorę do kuchni, on urzęduje z drewnianą łychą i robi bam bam po szafkach, a ja gotuję i piekę :) Zresztą on uwielbia obserwować co ja robię w kuchni :)
12 lata 9 miesiąc temu #339162 przez Agusia83
Mam chwilke, Emi zasnela...dzis to mi chyba kregoslup odleci od reszty ciala...lezec za bardzo nie chce...non stop podnosi sie do siedzenia i jak nie zlapie ja za raczki to marudzi...ale siedziec jeszcze nie potrafi, fika na boczki, albo do tylu...z przodu to sie kladzie na nogach :silly: a w lezaczku tez nie bedzie sie opierac tylko siada i chce zbierac zabawki z podlogi, tyle, ze jest przypieta i nie moze i tez sie wkurza..wiec non stop musze ja poprawiac, a to wziasc na rece by chociaz zainteresowala sie drzewami...a coraz ladniej sie robi przed blokiem..w przeciagu 2 dni tak zielono sie zrobilo, ze az milo popatrzec....M nie ma, wiec pewnie wroci do domu poznym wieczorem :( wiec wsio na mojej glowie..

Fanka, pewnie, ze widze, super filmik...M ma radoche z zabawy z Dawidkiem :laugh: duzy chlopiec i maly a zachowuja sie podobnie :laugh: extra :lol:

Maju...ale z Ciebie spryciula..nawet wiedzialas gdzie sie patzrec by zobaczyc mame :silly:

Lolus pieknie siedzisz...za kilka dni bedziesz mistrzem w siedzeniu :lol:

Natalka ale masz plac zabaw...jaki ogromny...super puzzle...a w kapieli to mialas wyczesana fryzure :woohoo:

Monia :kiss: tak to juz jest z tymi chlopami...
12 lata 9 miesiąc temu #339163 przez monika1984lodz
a jak to sie stalo , ze mi Majcia sie uryla???? mala podgladaczka :kiss: :woohoo:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #339165 przez Marta M
No ja w ratach pisze:

Pati jakbym mojego meza widziala, tez nigdy nie robi zdjec, gdybym nie robila Maja by zadnego nie miala, ale ogladac lubi i nawet do telefonu wgrywa i w pracy chlopakom sie chwali..a Kacperej jaki skupiony, tyleee wody :)

A z Wojtusia jaki mega zdolniak, to niedlugo faktycznie za Toba podrepcze do kuchni i do lazienki :D A ksiazeczke o zwierzatkach mamy taka sama :)

Wiedziałam ze z serduszkiem Frania bedzie dobrze :*

Franio, Kacpero zabawowi :)

O rodzicach Madzi nie wspomnę bo mnie kur...ca bierze :(

Dobrze że Jogo i Kacper malutcy bo kto wie czy byście babciami nie wrócily z tej Chanczy...Jogo i Kacper pod kocykami, super zabrzmiało :)

Pyśka ale jesteś zdolna, podziwiam :)
12 lata 9 miesiąc temu #339167 przez Agusia83
Czytam czasem mamy z roznych miesiecy i lat...teraz podczytywalam sierpniowki 2010...ale one malo pisza....czy takie wieksze dzieciaczki tak zajmuja czas, ze nie ma sie go w ogole?..no i maja ledwo ponad 600stron..a my?
12 lata 9 miesiąc temu #339169 przez iwonaNAVI
Hahah Kubus karmiciel z prawdziwego zdarzenia :)

Natalcia super masz w koncu duzo miejsca na wariacje fikacje :)
a pod prysznicem super :) stylowy fryz :)

Fanka ja widze Dawidzia z tata :)

Lolunio slicznie sobie siedzisz :)

Moje dziecko od pol godziny maltretuje hipcia z biedronki ...wali w niego i wlacza to melodyjki to swiatelka to jakies dzwieki...biedne baterie pewnie sie dzisiaj wydoja :P
12 lata 9 miesiąc temu #339171 przez iwonaNAVI
monika1984lodz napisał:

a jak to sie stalo , ze mi Majcia sie uryla???? mala podgladaczka :kiss: :woohoo:

Hahah siedxze i czytam o co Ci Monia chodzilo ze Maja sie uryla :P
12 lata 9 miesiąc temu #339172 przez Mała
Witam.
Wpadłam tylko na chwilę.Kamil po operacji, póki co jest ok. Ola dzisiaj masakryczna maruda, właśnie padała, a ja muszę coś zjeść, bo też padnę. Pozdrawiam i całuję każdą z osobna :kiss:
12 lata 9 miesiąc temu #339173 przez Agusia83
mala, ciesze sie, ze juz po wszystkim...teraz trzymamy kciuki za Kamila, by jak najszybciej doszedl do siebie...oraz by rehabilitacja przyniosla wspaniale efekty w postaci stojacego i chodzacego synka :laugh:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #339180 przez pati-m
Marta - Pati i Gosia babciami, hihihi :P

Dla Kamilka :kiss: :kiss: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #339186 przez Pyśkaaaa
Kamilciu :)super że sie udało :*
Gosia doszło? jak dojdzie daj znać :*

rany siadają jeden za drugim a mój sie składa jak scyzoryk :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
12 lata 9 miesiąc temu #339189 przez pati-m

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia